insaneboy1 написа:Sardukar написа:Няма кой да ги спре ли?
Загубата на Барса вчера беше епохална!
Този състав е приключил!
Обикновените фенове могат да си мислят, че Валверде ще се махне и ще цъфнат, но проблемите са много над треньора...
То пък вашия състав (на който и да е от няколкото отбора които подкрепяш) е цъфнал та вързал. Проблеми че има - има и няма да ги реши само смяна на треньора. Но не е пък да е чак толкова зле колкото си мислите. За приключил състав да продължи да доминира в Ла Лига и Купата смятай какво е на съставите на Реал и Атлетико.
хаха не приемай коментари ми лично. Не съм го написал, за да дразня феновете на Барса. ЧЕЛСИ са дъно от години и аз искам да махнат треньора, но знам, че не е той главния виновник. Просто така е по-лесно, защитна реакция при почти всички фенове.
Някои гледат за купи, други за емоции, но всички обичат купите. Проблемът е, че когато си станал шампион на своята страна, говориш на всички, че поредния требъл се пече, а те бият 4-0 в ШЛ, след като си победил в първата среща 3-0...значи има нещо грешно по веригата. И това става от няколко години. Не знам, защо се говори за Рома, а не за ПСЖ и ЮВЕ от преди това. Едната година Атлетико М биха 1-0, но трябваше да е поне 5-0...
Ае почва мача! ФОРЦА картофи!