Sardukar написа:Важно е на 30 Моуриньо да ги нагъзи, както в доброто старо време : )
Абе кой ще ходи на пресконференциите на Челси, да не вземат Каранка за заместник?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Важно е на 30 Моуриньо да ги нагъзи, както в доброто старо време : )
JackPackage написа:То Монтела не ги ли води Рома по-едно време (май временен беше след Луис Енрике ?!)
Pichichi написа:ще вземе Суперкупата на Германия че ще играе със Студентски град пак
![]()
![]()
![]()
![]()
Бундеслигата си я взимат от раз, ако нещо не върви по план до нова година през Януари купуват всички читави
играчи на този отбор който им се опъва и дотам.
Pichichi написа:Sardukar написа:Важно е на 30 Моуриньо да ги нагъзи, както в доброто старо време : )
Абе кой ще ходи на пресконференциите на Челси, да не вземат Каранка за заместник?
![]()
![]()
![]()
enguerino написа:JackPackage написа:То Монтела не ги ли води Рома по-едно време (май временен беше след Луис Енрике ?!)
Монтела беше преди него май![]()
Фио най-много пак да се борят за зона Шл, не вярвам да имат сили за повече
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:
Знам че е салатиера...ама пак на нищо не прилич...бах го в трофея....само Испания чупи тъпомера с награждаването за КнК - за втория медал, за носителя малки купички, детски играчки![]()
Пази си я тая от ФКБ, аз не я искам
![]()
JackPackage написа:И той тва ме пита вчера - не съм гледал гръцката фафла бре....може да взема да го гледам тия седмици![]()
![]()
Леонардо е много про за Реал...пък и ще може да седне на пейката към март месец, не е ли наказан една бременност време ?!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:enguerino написа:JackPackage написа:То Монтела не ги ли води Рома по-едно време (май временен беше след Луис Енрике ?!)
Монтела беше преди него май![]()
Фио най-много пак да се борят за зона Шл, не вярвам да имат сили за повече
Ами те, вашите комшии и Юве май ще си делят тройката....Рафата ще ги опропасти Наполи, още повече ако махне Каванито![]()
![]()
Да преди него е бил....след учителя по физическо, който се надява и на него да му подарят остров сега
JackPackage написа:Чаша за вино и поднос - те тука наш Боби прави по-хубави трофеи![]()
![]()
Тази 4-ата каква е ?!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта