Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
аа майкъл просълзих се копеле
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Толкова хубави слова изречени от Майкъла - тези думи и пожелания да се гради нещо ново даже и в компютърна игра не съм си ги помислял. Доста смели мечти - дано се получат.
Кировец написа:Толкова хубави слова изречени от Майкъла - тези думи и пожелания да се гради нещо ново даже и в компютърна игра не съм си ги помислял. Доста смели мечти - дано се получат.
Ся ще ви раздават ли по бутилка кока кола на стадиона, с рекламна цел

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Кировец написа:Толкова хубави слова изречени от Майкъла - тези думи и пожелания да се гради нещо ново даже и в компютърна игра не съм си ги помислял. Доста смели мечти - дано се получат.
Ся ще ви раздават ли по бутилка кока кола на стадиона, с рекламна цел
Дано..в този смисъл,ако по стадионите се раздават безплатни кебапчета и т.н. ще има огромна посещаемост.
ПП: Ако се направи един експеримент,концерт на някой чалгар непосредствено преди мач на който и да е отбор,ще се види каква е посещаемостта ..

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Само месец дели ЦСКА от реализирането на мащабен проект, който е уникален не само за България, но и за целият Балкански полуостров. Ако тръгне добре, той ще вкарва в клуба достатъчно средства, за да осигурява цялостната му издръжка. Става дума за Интернет портал, който ще се реализира съвместно с голям брой фирми, една от които е "Домко", и ще включва 12 модула. Част от модулите са партньорски мрежи, SMS игри, онлайн-продажби и други.
"Когато ви информирахме за начинанието си, партньорските договори още не бяха сключени, обясни маркетиновият директор Георги Павлов. - Сега те са факт и в момента правим интеграцията на партньорските мрежи в портала. До месец, месец и половина, това ще бъде финализирано и тогава ще обявим публично кои са партньорите и каква е същността на проекта. Планирани са 12 модула на портала, но отначало ще стартираме със седем", ракри още той.
Павлов обяви, че стои зад думите си, изречени пред нашата медия, че успешната реализация на начинанието може да помогне за пълната самоиздръжка на ЦСКА. "Този проект е абсолютна иновация не само за България, но и за Балканите, разясни директорът. - Може да налее милиони в клуба, но всичко зависи от това как ще потръгне".

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:вие разбрахте ли нещо
Някакъв онлайн мол, може би...
Като не ни дават да построим в парка 10 етажен мол, ще направим виртуален такъв

Ще продаваме дивани, теракота и килимчета...

Може и да греша де...
[center]I'll be the savior of you all
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
добре де тея защо просто не се махнат и не спрат с правенето на глупости, ще ги е*а у неорентираните малоумници
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Най-накрая ще имаме и онлайн магазин.
За мене тази идея да се направят игрища на които да се отдават под наем ми харесва. Първия отбор трябва да има терен за подготовка който никой друг да не може да го ползва. От там на татък не сме толкова богати да си позволим същото и с терените за децата. Определено има търсене на игрища извън работно време и събота и неделя. Всичко е въпрос на сметки. Предполагам че инвестицията си заслужава, защото направиха доста такива терени в различни квартали на София.
По портала малко съм скептичен. Дано ме опровергаят, ама на този търговски директор му нямам вяра. Онлайн търговията спестява на търговците доста пари за наемана/купуване на търговски площи, изграждане на дистрибуции канали и т.н..
По отношение на стадиона за мене е яко изхвърляне с тези венециански мазилки и скъпи окачени тавани които се видяха в спортал, ама ГИ е такъв човек прост, елементарен и типично за бивш футболист си мисли че с тях би впечатлил себеподобните си. А трябваше да е семпло. Както и да е ще го преживея стила нещо следно между чалготека, цигански будоар и бардак.
Все си мисля че тоалетни за останалите сектори трябваше да с приоритет, ама карай
По портала малко съм скептичен. Дано ме опровергаят, ама на този търговски директор му нямам вяра. Онлайн търговията спестява на търговците доста пари за наемана/купуване на търговски площи, изграждане на дистрибуции канали и т.н..
По отношение на стадиона за мене е яко изхвърляне с тези венециански мазилки и скъпи окачени тавани които се видяха в спортал, ама ГИ е такъв човек прост, елементарен и типично за бивш футболист си мисли че с тях би впечатлил себеподобните си. А трябваше да е семпло. Както и да е ще го преживея стила нещо следно между чалготека, цигански будоар и бардак.
Все си мисля че тоалетни за останалите сектори трябваше да с приоритет, ама карай