До днес мислех, че съм видяла всичко във футбола, ама май съм грешала

Компани направо си му отне топката какви червени какви пет лева?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Neftochimic1892 написа:Искам феновете на Юнайтед да ми кажат имаше ли картон ? И ако това решение беше срещу тях как щяха да реагират ?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
turbogena написа:Levskar_90 написа:Тоя британски хомосексуалист Фоли ли Поли ли, направо закла Ман Сити. Измислен червен картон за шпагат на Компани, спестен червен картон за дядо гигс плюс жълти картони за юнайтед. После дяя Фърги ми реве против съдиите, затова всички мразят манафите най - бутания отбор в историята на футбола и най - подкрепяния отбор от съдии.
Казва се Крис Фой и за такива влизания на Острова се дава червен картон
ralka_levskarka написа:Да ме извинявате ама по- смешен червен картон не бях виждала.!
До днес мислех, че съм видяла всичко във футбола, ама май съм грешала![]()
kirchaka написа:falcao написа:Ще ги наричам както си искам,защото мога да си го позволя.Как да не ви наричам жалкари като един от вас не излезе и не каза:ДА,подпряха ни и това е.Вие се кефите на такива победи,които съдията решава развоя на мача.Как мога да ви наричам?
Шампиони ще ни наричаш,такива,каквито вие никога НЯМА ДА БЪДЕТЕ![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Да ме извинявате ама по- смешен червен картон не бях виждала.!
kingofpop написа:между другото прави ли ви впечатление, че всички коментатори викат Линдегор ?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта