Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли
Що ли ми се струва, че тези около които се шумя най-много, ще бъдат трансферни разочарования.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Udoji90
- Контакти:
Ще ме извините за невежеството, но както става с Ал. Якимов? Ако правилно помня, беше в групата, с която заминахме за Турция, но в контролите не съм го виждал дори като резерва да влиза. Контузия ли има или някакъв друг проблем? Следя непрекъснато новините около отбора, но съм пропуснал някак си причината за липсата му.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Ще ме извините за невежеството, но както става с Ал. Якимов? Ако правилно помня, беше в групата, с която заминахме за Турция, но в контролите не съм го виждал дори като резерва да влиза. Контузия ли има или някакъв друг проблем? Следя непрекъснато новините около отбора, но съм пропуснал някак си причината за липсата му.
не е заминавал за турция с отбора, уж е контузен

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Udoji90
- Контакти:
шивача написа:Udoji90 написа:Ще ме извините за невежеството, но както става с Ал. Якимов? Ако правилно помня, беше в групата, с която заминахме за Турция, но в контролите не съм го виждал дори като резерва да влиза. Контузия ли има или някакъв друг проблем? Следя непрекъснато новините около отбора, но съм пропуснал някак си причината за липсата му.
не е заминавал за турция с отбора, уж е контузен
Много голяма глупост би било да не му се разчита. Поне на мен в редките моменти, когато е играл, ми е харесвал повече от другите 2 "орлета" и ми се струваше близо до попадане в титулярния състав за някои мачове.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
BadBoy написа:Що ли ми се струва, че тези около които се шумя най-много, ще бъдат трансферни разочарования.
защо бе братле присо и анисе са си бързички и технични като за българия екстра са

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:BadBoy написа:Що ли ми се струва, че тези около които се шумя най-много, ще бъдат трансферни разочарования.
защо бе братле присо и анисе са си бързички и технични като за българия екстра саиначе дюлгеров и малина ще ги разтоварим на летището и ще им бъде съобщено чао
дюлгеров по-добре да остане да помогне на Кардасио да се аклиматизира и да се сработи с отобра и за резерва да е
Кардасио се очаква да го пробват само и единствено в мача други ден
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
-
Уругвайчето,Борето,Пешо,Дюлгеров,а и Тошко като се върне няма ли да станат много?
- mistreated
- Контакти:
гражданин от село написа:Уругвайчето,Борето,Пешо,Дюлгеров,а и Тошко като се върне няма ли да станат много?
Изобщо даже. Поне ще има опции за различни схеми, както и резерви при контузии или наказания.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
Не знам,но според мен Дюлгеров е излишен.Ама,да не се правя и аз на тренер,де. 

гражданин от село написа:Не знам,но според мен Дюлгеров е излишен.Ама,да не се правя и аз на тренер,де.
Дюлгеров го махат ако вземем Матиас Кардочио който подчертавам е с италиански паспорт
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс