Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг
Защо ми се струва,че Ч.море доста по-рано са станали военно-партиен отбор,отколкото ние Левски-Спартак?Някой да ме поправи,ако греша...
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Защо ми се струва,че Ч.море доста по-рано са станали военно-партиен отбор,отколкото ние Левски-Спартак?Някой да ме поправи,ако греша...
Вие сте партиен отбор още от 1946 година....Сталин Тито Димитров,хей Славяни...баба Цола за почетен председател.С една дума-смешници.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
На много места висши генерали са казвали, че Левски и ЦСКА са измислица на комунизЪма.Вижте интервюта на Д.Джуров например, създадени за да символизирт двата стълба на властта - армията и полицията.Затова Политбюро не можеше да си позволи един от двата отбора да бъде средняк и да бъде мачкан и винаги бяха бутани към върха.Има един мач, който ще остане в историята.Мисля че беше Берое - Левски.Старозагорци повеждат и някакъв министър на отбраната влиза и прекратява мача, като след това е отсъдена победа на Левски.Така че тези, които подкрепят Левски и ЦСКА са подлоги на властта!
Re: Огромен интерес към Левски във Варна (видео)
ShooterMan написа:Забравих да кажа,че от тези 1500 "левскари" има около 500 от изчезващата порода "плебей ПЕТковец",които влзиат във всеки сектор и във всяка гостуваща агитка само и само да викат срещу отборът на Варна.Ще се справим с лекота с 1500-те подчовеци от селата около Варна
ПС:Добре,че заговорихте за Партията.Най-обичам вашите два отбора на БКП - създадения от баба Цола - Динамо и Милко Балевския Септемврийско знаме.Вие ли бяхте тези които сте скандирали Сталин,Тито,Димитров и сте пеели Хей Славяни?Вие ли имате история тясно свързана с МВР и най-вече Държавна сигурност?Вашата легенда ли чието име носи стадионът ви е имал чин майор в комунистическите тайни служби?Вас ли ви управляват ченгета и днес(Тара,Николай)?Левски-вечния комунистически бастион.
А бре пикльо какво знаеш ти за комунизма като си бил на тати в ергенските гащи по добре се скрий и си мълчи.
- BLUE CHAMPIONS
ShooterMan написа:Черно Море без дузпа срещу Левски вече 26 години!За последно дузпа сме били през 1985.
С тази приказка ми напомняш онзи виц дето някакъв се молел 30 години на Господ да спечели от тотото, накрая Господ му казал да отиде да пусне един фиш поне. И вашта работа същата, като играете с 10 човека в защита, поне добутайте някой с топката в наказателното поле, за да има как да ви свири съдията дузпа

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- blue avalanche
- Контакти:
Mussolini написа:На много места висши генерали са казвали, че Левски и ЦСКА са измислица на комунизЪма.Вижте интервюта на Д.Джуров например, създадени за да символизирт двата стълба на властта - армията и полицията.Затова Политбюро не можеше да си позволи един от двата отбора да бъде средняк и да бъде мачкан и винаги бяха бутани към върха.Има един мач, който ще остане в историята.Мисля че беше Берое - Левски.Старозагорци повеждат и някакъв министър на отбраната влиза и прекратява мача, като след това е отсъдена победа на Левски.Така че тези, които подкрепят Левски и ЦСКА са подлоги на властта!
"Вижте интервюта на Д.Джуров например,..."
Ми дай да ги видим,де...
Щом това са "двата стълба" на властта,защо Ч.море бяха превърнати във военен отбор?Вие на кое бяхте "стълб"?
ПП.
------------------------------------------ПФК "ЧЕРНО МОРЕ" АД - ВАРНА----------------------------------------------------
-----------------------------Кратки размисли и преживявания на един заклет привърженик.---------------------------
На 21.05.1983 г. "Черно море" загуби от "Спартак" Пл във Варна с 2:0, Спас Киров надуши, че 6 човека са хванати от нашите, така, че плевенчани заминаха за "Б" група директно изхвърлени, а нас ни напуснаха 6 титуляри - наказани за дълъг период от време.
Опа-а-а-а-а-а...

-
Re: Огромен интерес към Левски във Варна (видео)
AN71 написа:ShooterMan написа:Забравих да кажа,че от тези 1500 "левскари" има около 500 от изчезващата порода "плебей ПЕТковец",които влзиат във всеки сектор и във всяка гостуваща агитка само и само да викат срещу отборът на Варна.Ще се справим с лекота с 1500-те подчовеци от селата около Варна
ПС:Добре,че заговорихте за Партията.Най-обичам вашите два отбора на БКП - създадения от баба Цола - Динамо и Милко Балевския Септемврийско знаме.Вие ли бяхте тези които сте скандирали Сталин,Тито,Димитров и сте пеели Хей Славяни?Вие ли имате история тясно свързана с МВР и най-вече Държавна сигурност?Вашата легенда ли чието име носи стадионът ви е имал чин майор в комунистическите тайни служби?Вас ли ви управляват ченгета и днес(Тара,Николай)?Левски-вечния комунистически бастион.
А бре пикльо какво знаеш ти за комунизма като си бил на тати в ергенските гащи по добре се скрий и си мълчи.
А сега ти кажи какво знаеш за комунизма,да видим колко си компетентен?
- delqnski47
- Контакти:
[offtopic]Чудя се в Русия феновете дали спорят за същите простотии като вие тука
[/offtopic]

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
blue avalanche написа:Mussolini написа:На много места висши генерали са казвали, че Левски и ЦСКА са измислица на комунизЪма.Вижте интервюта на Д.Джуров например, създадени за да символизирт двата стълба на властта - армията и полицията.Затова Политбюро не можеше да си позволи един от двата отбора да бъде средняк и да бъде мачкан и винаги бяха бутани към върха.Има един мач, който ще остане в историята.Мисля че беше Берое - Левски.Старозагорци повеждат и някакъв министър на отбраната влиза и прекратява мача, като след това е отсъдена победа на Левски.Така че тези, които подкрепят Левски и ЦСКА са подлоги на властта!
"Вижте интервюта на Д.Джуров например,..."
Ми дай да ги видим,де...
Щом това са "двата стълба" на властта,защо Ч.море бяха превърнати във военен отбор?Вие на кое бяхте "стълб"?
ПП.
------------------------------------------ПФК "ЧЕРНО МОРЕ" АД - ВАРНА----------------------------------------------------
-----------------------------Кратки размисли и преживявания на един заклет привърженик.---------------------------
На 21.05.1983 г. "Черно море" загуби от "Спартак" Пл във Варна с 2:0, Спас Киров надуши, че 6 човека са хванати от нашите, така, че плевенчани заминаха за "Б" група директно изхвърлени, а нас ни напуснаха 6 титуляри - наказани за дълъг период от време.
Опа-а-а-а-а-а...![]()
![]()
Кой сега ще ми плямпа за морал???
Приятелю мой, какво общо има това с истината, че сте отбора на милицията??Ние ако бяхме отбор, който е бутан, нямаше да изпадаме по Б групите и щяхме да се редуваме да сме шампиони с вас и ЦСКА.Така че какви глупости пак говориш?Аз ако тръгна да поствам факти за Левски през социализма ще се хванеш за главата....
- BLUE CHAMPIONS
delqnski47 написа:[offtopic]Чудя се в Русия феновете дали спорят за същите простотии като вие тука![]()
![]()
[/offtopic]
[offtopic]трябва да ги знаеш по-добре от нас тези неща. все пак си привърженик на отбора създаден именно от Русия

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]