Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Мнениеот turbogena » 10 апр 2011 19:30

Blue Mind написа:
TheClub написа:Предлагам да си признаят феновете на Левски, че довечера ще са една идея повече за ЦСКА ... Иначе днес се видя, че нямахте късмет, но и това е част от играта !

След днешния резултат ,ми е се тая какво ще стане в Ловеч....
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 10 апр 2011 19:31

левскар07 написа:
TheClub написа:Предлагам да си признаят феновете на Левски, че довечера ще са една идея повече за ЦСКА ... Иначе днес се видя, че нямахте късмет, но и това е част от играта !

Червени кхмери, срещу змии и гущери да играете, за тях ще държа.

един вид предпочиташ да не станете шампиони,но ние да паднем в безсмислен мач :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

would
Контакти:

Мнениеот would » 10 апр 2011 19:34

Според мен,играхме много добре, но направихме доста пропуски, които ни лишиха от победата.Вярно е, че Иса е млад, но такива пропуски са недопустими и при децата.Мачовете с Литекс и Миньор ми вдъхват малко оптимизъм за оставащата част от сезона.За титла е изключено да се говори, но футболистите трябва да покажат че могат да играят добър футбол, не само заради своите имена, а и заради публиката.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2011 19:35

Batkoto написа:
левскар07 написа:

Червени кхмери, срещу змии и гущери да играете, за тях ще държа.

един вид предпочиташ да не станете шампиони,но ние да паднем в безсмислен мач :lol:

Ние,шампиони така и така няма да станем.Вие,обаче,трябва да паднете в Ловеч!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 10 апр 2011 19:39

струва ми се,че ще бъдеш разочарован към края на деня :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2011 19:42

Batkoto написа:струва ми се,че ще бъдеш разочарован към края на деня :lol:

Голям праз!По-голямо разочарование от хикса с Миньор?Едва ли...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 апр 2011 20:02

Най-лесно в този момент е да си късаме косите, са скубим брадите, да се вайкаме, да правим драми и да искаме промени. Нека не се поддаваме на най-лесното съпротивление, ами да мислим трезво. Така или иначе за нас сезона е приключил. Нека оставим момчетата на спокойствие, да си вземат среброто и да мислим за новия сезон.
Промени НЕ трябва да има. Този екип трябва да бъде оставен да работи. Работа на парче за по шест месеца не ми се гледа. Сега ревете от Гонзо и Ясен. Ще дойдат Борето и Илиан Илиев. Ще минат шест месеца и ще искате тяхната смяна.
Не ми се гледат подобни истории. Така нищо не се постига.
И не на последно място - нека поздравим по-хитрите, и не толкова по-силни от нас Литекс, за шампионската им титла.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

zizilot

Мнениеот zizilot » 10 апр 2011 20:13

vaskonti ако си пуснеш записа ще видиш че главния свири и си вдигна ръката така че ако разбираш малко от футбол ще разбереш какво е свирил така че гледай повечко и по малко слушай смешните коментатори.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 апр 2011 20:16

zizilot написа:vaskonti ако си пуснеш записа ще видиш че главния свири и си вдигна ръката така че ако разбираш малко от футбол ще разбереш какво е свирил така че гледай повечко и по малко слушай смешните коментатори.

Ок, но ПАК за трети път ще кажа, че репликата ми беше към хората тук, които се ядосват от този "пропуск". Би трябвало да е станало ясно още първия път, когато го написах, но... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

zizilot

Мнениеот zizilot » 10 апр 2011 20:18

ehh написа:Най-лесно в този момент е да си късаме косите, са скубим брадите, да се вайкаме, да правим драми и да искаме промени. Нека не се поддаваме на най-лесното съпротивление, ами да мислим трезво. Така или иначе за нас сезона е приключил. Нека оставим момчетата на спокойствие, да си вземат среброто и да мислим за новия сезон.
Промени НЕ трябва да има. Този екип трябва да бъде оставен да работи. Работа на парче за по шест месеца не ми се гледа. Сега ревете от Гонзо и Ясен. Ще дойдат Борето и Илиан Илиев. Ще минат шест месеца и ще искате тяхната смяна.
Не ми се гледат подобни истории. Така нищо не се постига.
И не на последно място - нека поздравим по-хитрите, и не толкова по-силни от нас Литекс, за шампионската им титла.

Само да те питам ти да не си адвокат на Ясен и Гонзо -глупости по бездарна и селска игра от Левски малко пъти съм гледал, а мисля че за тия 39г доста съм погледа .Пдкрепяй си ги аз нямам нерви да гледам такъв малоумен футбол свадбарски шутове и изчиствания на топката от защитниците със заторени очи къде иде там.

Върни се в “Архив”