Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 17:45

Yoda написа:На мен мача ми хареса. Забавлявах се максимално добре. Нали все пак целта на футбола е да забавлява публиката :) :) :)
Колкото до терена, през м.декември в Европа , поради влошеното време , се изиграха стотици мачове на такива терени, но никой не се оплакваше , че "космите му пречели"

:mrgreen: стига смешен си вече с тези коментари...на такава нива не играе и Малеш Микрево,а пък за отбор от ЛЕ да не говорим

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 20 мар 2011 17:46

Deluxx написа:
Avenger написа:Delux Ванга ли ти го каза това за купата?! какъв е резултата, ако не е тайна?! Ако стане обратното какво правим????

Радуканов каза " Остават ни 3 мача за купата,3 финала"

И това какво общо има Радуканов и за Литекс ли казва, че бие Левски.........какво пречи да има пак дерби..
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 17:47

Avenger написа:
Deluxx написа:
Avenger написа:Delux Ванга ли ти го каза това за купата?! какъв е резултата, ако не е тайна?! Ако стане обратното какво правим????

Радуканов каза " Остават ни 3 мача за купата,3 финала"

И това какво общо има Радуканов и за Литекс ли казва, че бие Левски.........какво пречи да има пак дерби..

Ти някакви проблеми ли имаш?Явно си за очила ? или умствени проблеми...ах колко жалко.
Казвма че в Ловеч сте пътници кое не разбра?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 мар 2011 17:47

Blacksea13 написа:Интересно ми е,ако бяха влезли 2-те Ви положения и ни бяхте били -какво щяхте да приказвате.?Сигурно и че на картофени ниви сте много добри и за Вас терена е без значение,защото сте Великия ЦСКА?

Истината е, че Черно Море печели поне половината от точките си на Тича именно благодарение на тая картофена нива.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 17:47

Yoda написа:Колкото до терена, през м.декември в Европа , поради влошеното време , се изиграха стотици мачове на такива терени, но никой не се оплакваше , че "космите му пречели"

Терените, за които фовориш, бяха почти замръзнали, но бяха РАВНИ. Нали разбираш разликата между "замръзнал" и "неравен"?
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 20 мар 2011 17:48

POPCORN написа:
edmon_dantes написа:
Udoji90 написа:
И двете ти изречения са безкрайно смешни. :lol:

За първото: В ЦСКА не е имало никога балон - не знам къде го видя. Балони има в други отбори, но не и при нас. Най-малкото не може да има балон след 3 мача само.

За второт0: Кажи ми какво точно направиха Черно море??? Възползваха се от наша грешка, иначе второто полувреме само гледаха и се чудеха как да изритат топката по-далеч и по-високо.

А твоите оправдания са безкрайно смешни.
1. Нямало червен балон, верно ли? Я виж коментарите преди 2-3 седмици и мача след Черноморец. То не беше Мауриньо, то не беше извънземна игра и чакахте 15 победи. А?
2. Браво да. Браво за мъжката и сърцата игра. А вие като сте мачкали цял мач, къде ви бяха положенията, приятелю? Къде бяха положенията? Имаше ли такива?
Хайде да го даваш по-кротко. Май друг е смешника.

Абе ти на луд ли се правиш или нещо ти хлопа дъската?Тия 15 победи в ЦСКА кой ги е казал някой от ЦСКА или по медиите?Това че ти четеш някакви жълти вестници не е наш проб;лем!После ние не сме като Батков и гонзо да говорим постоянно как всеки ще го смажеме и някакви такива!ЗАтова има син балон, но не и червен!

Пуканке, последните дни си изтрещял съвсем. Не си на себе си. Няколко човека ти казаха да се успокоиш, ама ти си знаеш твойта. Недей забравя, че злобата разяжда човека отвътре. А злобата в теб е в много-много големи количества. Имах добро мнение за теб, ама ти направо не се траеш. Обиждаш наред, каквото ти падне. Продължавай само така - ще просперираш, да знаеш.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 20 мар 2011 17:48

blue magic написа:Само не стана ясно защо ЦСКА бойкотира с 5-минутното закъснение на този мач. И лиценза им подариха и ги търпяха с дългове от много време!

Който го интересуваше стана ясно Е.Костадинов обясни след мача.Ако питаш нещо за в бъдеще нека бъде по констрактивно до колкото ти е въжножно)и да е по темата.Жив и здрав!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 20 мар 2011 17:50

Deluxx написа:
Ти някакви проблеми ли имаш?Явно си за очила ? или умствени проблеми...ах колко жалко.
Казвма че в Ловеч сте пътници кое не разбра?
[/quote]

И как така сме пътници бе преди да се е играл мача и аз те питах или и ти не видя ако стане обратното какво правим?Ако не сме пътници какво правим?!гадателю
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 17:52

Пуканке, последните дни си изтрещял съвсем. Не си на себе си. Няколко човека ти казаха да се успокоиш, ама ти си знаеш твойта. Недей забравя, че злобата разяжда човека отвътре. А злобата в теб е в много-много големи количества. Имах добро мнение за теб, ама ти направо не се траеш. Обиждаш наред, каквото ти падне. Продължавай само така - ще просперираш, да знаеш.

като се научите да говорите нормални и смислени неща тогава!сега кой съ обидил като много говориш?Дай пример айде?Сега в тая тема кой съм обидил?Какви балони ми говориш за какви чудесии!Незнам кой цяла подготовка говореше , как ще мачкат и ще стават шампиони и как ще смажат ЦСКА!Тогава защо не говори бе приятелю?Сега ми влизаш в темата и почваш да се заяждаш?Какво сте направили повече от нас в това първенсто?Дори като пголеднеш 2-та мача ви бием с голове..кой бихте повече от нас, литекс ли, локо пд ли кой?Добре ,че сме ние си правим равни с Каварна...Балона се спука на 26 и тогава бяхте като насрани, а са тука ми се радваш все едно сте станали шампиони на БГ!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 20 мар 2011 17:54

Deluxx написа:
blue magic написа:Само не стана ясно защо ЦСКА бойкотира с 5-минутното закъснение на този мач. И лиценза им подариха и ги търпяха с дългове от много време!

:mrgreen: говори си говори....Мишел Платини накзава повече от Гарра
били са ни подарили лиценз , тия ЧМ как могат да им дадат лиценз само това питам

Ами дали са им лиценз, както и на вас - с измама.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Архив”