Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот DmG » 09 мар 2011 01:48

Бесен съм , аз съм везна и обичам справедливоста . Фен съм на Манчестър и не ме е страх от Барса
Аз знам , че ще паднем срещу тях . Фен съм от 91 ! година , когато въобще неможеше да се говори за
титли и глупости , даже тогава грам не ми е пукало дали ще спечелим титлата . Така че да ме сравнявате
със разни "глорихътърчета" - НАПРО МЕ Е СРАМ . А лошото е че тук във България е пълно със най-гадните
"глорихънтърчета" от тези , които НЕ уважават хора и отбори , постигнали МИЛИОНИ пъти повече от тях
самите . И само заради това , че НЕ случайно са станали фенове на най-силните , се мислят за някакви велики.
Такива изказвания тип : " Ние имаме 9 кеш , а вие нищо " или " 5 -0 ще ги смачкаме " са ЖАЛКИ .да не говоря за
феновете на 4 , 5 , 6 , 7 отбора . Стегнете се малко и престанете със това високомерие , защото един фен на
Барса , Реал или Манчестър - НЕ Е нищо повече от един фен на Норич или Алавес . Даже точно обратното .

За мача . ДА по дяволите играете супер футбол , ДА можехте бяхте по-добрия отбор . НО няма толкова АБСУРДНО
изгонване и това РЕШИ МАЧА , може би бяхте на косъм да отпаднете . И не ви прави чест , че не го признавате .
Това че се е защитавал отбора на Арсенал , незначи че не се е борил и не е заслужавал !

Айде , приятна вечер и слезте на земята !

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 09 мар 2011 01:48

Frankie Lampard написа:
Сектор-Б написа:Всички хвалите Английският футбол , но всички водещи отбори от Англия излизат с поне 7 защитника срещу Барселона! Дори Арсенал днес излязаха като опълченци. Пожелавам на Барса - Юнд , а на Реал - Челси , после ще коментираме в кое първенство играят най-силните отбори .
ПП Естествено ако отборите се класират за 1/4 финалите!

Виж сега, в Примера играе най-силния отбор- Барселона, но в това първенство няма капчица интрига, затова няма как да е номер 1. Няма я тръпката от ВЛ. В момента английските грандове са в дупка, но първенствот си остава номер 1. Хем има сравнително силни отбори, хем има тръпка, интрига и всичко друго. В Примера просто я няма.

Юнайтед играха 4 пъти със "неконкурентният" Виляреал 4 пъти 0:0 :!: Тази година 1:1 с Валенсия и определено 0:1 щасливо като гости!Миналата година Атлетико спечели ЛЕ , където бяха и Пул , а на финала биха Фулъм. Преди това Севиля спечели 2 пъти подред УЕФА , а на финала игра със Еспаньол единият път! Егати неконкуретната Примера! Ми Виляреал в дебюта си в ШЛ загубиха от Арсенал на 1/2 и то след като изпуснаха дузпа в 85 минута! Егати неконкуретната Примера! Ами Депортиво? Биха 4-0 милан и ги отстраниха , а тогава някъде Милан играха 2 финала в ШЛ. И всичко това за някакви си 6 максимум 7 години!ЕГАТИ НЕКОНКУРЕТНАТА ПРИМЕРА! Английската Висша лига е едно силно първенство , гледано и обичано от милиони , мойте уваженията! Но защо обиждате испанските отбори с цел да докажете колко велики са английските? Ами приеме , че много хора обичат да гледа комбинативен , бърз , атакуващ футбол. Предпочитат го пред блъсканицата , физиката и схемите с по 5 , 6 на моменти 7 защитника. В Испания не играя само Барса и Реал! Та тези отбори и в Англия да играят и там няма да имат конкуренция! Както Шави на скоро сподели в едно интервю , ако Тери спечели топката и я изрита в трибуните в Испания няма да получи овацийте на публиката , както в Англия. Това е от мен , лека вечер на всички! Честито на хората харесващи Барселона! Късмет на Арсенал в борбата им с Юнайтед!
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 мар 2011 01:55

Сектор-Б написа:

Юнайтед играха 4 пъти със "неконкурентният" Виляреал 4 пъти 0:0 :!: Тази година 1:1 с Валенсия и определено 0:1 щасливо като гости!Миналата година Атлетико спечели ЛЕ , където бяха и Пул , а на финала биха Фулъм. Преди това Севиля спечели 2 пъти подред УЕФА , а на финала игра със Еспаньол единият път! Егати неконкуретната Примера! Ми Виляреал в дебюта си в ШЛ загубиха от Арсенал на 1/2 и то след като изпуснаха дузпа в 85 минута! Егати неконкуретната Примера! Ами Депортиво? Биха 4-0 милан и ги отстраниха , а тогава някъде Милан играха 2 финала в ШЛ. И всичко това за някакви си 6 максимум 7 години!ЕГАТИ НЕКОНКУРЕТНАТА ПРИМЕРА! Английската Висша лига е едно силно първенство , гледано и обичано от милиони , мойте уваженията! Но защо обиждате испанските отбори с цел да докажете колко велики са английските? Ами приеме , че много хора обичат да гледа комбинативен , бърз , атакуващ футбол. Предпочитат го пред блъсканицата , физиката и схемите с по 5 , 6 на моменти 7 защитника. В Испания не играя само Барса и Реал! Та тези отбори и в Англия да играят и там няма да имат конкуренция! Както Шави на скоро сподели в едно интервю , ако Тери спечели топката и я изрита в трибуните в Испания няма да получи овацийте на публиката , както в Англия. Това е от мен , лека вечер на всички! Честито на хората харесващи Барселона! Късмет на Арсенал в борбата им с Юнайтед!

Пич , първо испанското ще става още повече НЕконкурентно . Разликата между втория и третия по пари е във ПЪТИ !
За конкурентно първенство , може да се гледа по това дали първите 2 - 3 отбора , могат да си позволят звездите на другите отбори до 6 място . Във Англия първите 5 -6 отбора НЕ МОГАТ да си позволят звездите на преките си съперници :) Торес е изключените , той искаше да се махне .

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 мар 2011 01:59

DmG написа:Стегнете се малко и престанете със това високомерие , защото един фен на
Барса , Реал или Манчестър - НЕ Е нищо повече от един фен на Норич или Алавес . Даже точно обратното .

+11111111111111. Точно така. Напълно съм съгласен с теб. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 09 мар 2011 02:05

DmG написа:Пич , първо испанското ще става още повече НЕконкурентно . Разликата между втория и третия по пари е във ПЪТИ !
За конкурентно първенство , може да се гледа по това дали първите 2 - 3 отбора , могат да си позволят звездите на другите отбори до 6 място . Във Англия първите 5 -6 отбора НЕ МОГАТ да си позволят звездите на преките си съперници :) Торес е изключените , той искаше да се махне .

Забравяш , че до скоро Валенсия доминираше , Депортиво стана шампион , Барселона едва влизаше в топ 4 , Реал от супер отбор започна да редува резил , след резил. Нали уж ще има "финансов феърплай" , това би трябвало да направи по-конкуретно първенството. Ами в Англия Юнайтед спечели 10 титли за 19 години. Арсенал и Челси спечелиха по 3 ако не греша , Блекбърн спечели една. Четири различни отбори са ставали шампиони за 20 години. В Испания четири различни отбори станаха за 7 , 8 години. А в бъдеще може да се случи всичко. Дали ще се увеличи разликата между Барса , Реал и другите отбори или ще намелее , можем единствено да гадаем.

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 мар 2011 02:07

И ми е много смешно,когато някой на 15 или 16 години,който още тяхните го издържат, да обижда хора като Меси, Роналдо, Гуардиола, Сър Алекс, Венгер и т.н. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 09 мар 2011 02:11

Madridist написа:И ми е много смешно,когато някой на 15 или 16 години,който още тяхните го издържат, да обижда хора като Меси, Роналдо, Гуардиола, Сър Алекс, Венгер и т.н. :roll:

За съжаление такъв е нрава на българина...малко изтъркано , но доста вярно. Затова на Ноу Камп има 100 000 , от който може би е имало 10 000 български емигранти , но на нашите стадиони по 1000.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 мар 2011 02:16

Madridist написа:И ми е много смешно,когато някой на 15 или 16 години,който още тяхните го издържат, да обижда хора като Меси, Роналдо, Гуардиола, Сър Алекс, Венгер и т.н. :roll:

Наистина е така , особено ми е смешно като някой започне да обижда Сър Алекс :) Човека е направил клуб от почти нищо , Казал и почти изпълнил прословутото " ще мина Ливърпул по титли " Все едно сега треньора на Славия да каже , че ще мине Левски по титли :)
Хора уважавайте противника ( особено по-слабия )и си подкрепяйте отборите !

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 мар 2011 03:35

http://sportni.sportal.bg/news/Arsenal- ... .3118.html

поече няма смисъл да се говори !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 09 мар 2011 08:10

Добро утро снощи беше един от най-напрегнатите мачове който съм гледал при първия гол на МЕСИ събудих целия блок второто полувреме беше хипер напрежение от първата до последната секунда за червения картон безпорен дузпата - 100%
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Върни се в “Архив”