Blue_Girl написа:Отличен дебют на Пламен Илиев!
много талантлив .. хареса ми комуникира си с защитата говори им това е много важно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Отличен дебют на Пламен Илиев!
UltraBlue написа:POPCORN написа:пич като спрете след нши мачове да ни коментирате ,тогава и аз ще спра!Мисля,че нямаш право!Нито съм обидил някой нито нищо!Това ,че се засягате от мнението ми не е мой проблем или че се дразните!Искам след еидн мач на ЦСКА да няма коментари от левскари и тогава ще престана да си коментирам мачове на Левски!Не може вие да дразните нон стоп след мачовете и да искаш такива неща от нас!
[offtopic]Бацка, ама така влизаме в един омагьосан кръг, от който няма излизане... ето аз след дербито влязох и ви честитих във вашата тема, а и не мисля че някой е имал наглоста да ви дразни тогава. Просто ако го правим ейтака, за да го "върнем" за предния път, няма да стане. Но аз и не очаквам това да се промени, така че и за напред ще има да се "драчим" из форума[/offtopic]
Tommi написа:Играем адски зле, а отново сме пред червените другари в класирането![]()
![]()
![]()
Ако не играем за тотото и ако се промени схемата нещата ще потръгнат
POPCORN написа:UltraBlue написа:POPCORN написа:пич като спрете след нши мачове да ни коментирате ,тогава и аз ще спра!Мисля,че нямаш право!Нито съм обидил някой нито нищо!Това ,че се засягате от мнението ми не е мой проблем или че се дразните!Искам след еидн мач на ЦСКА да няма коментари от левскари и тогава ще престана да си коментирам мачове на Левски!Не може вие да дразните нон стоп след мачовете и да искаш такива неща от нас!
[offtopic]Бацка, ама така влизаме в един омагьосан кръг, от който няма излизане... ето аз след дербито влязох и ви честитих във вашата тема, а и не мисля че някой е имал наглоста да ви дразни тогава. Просто ако го правим ейтака, за да го "върнем" за предния път, няма да стане. Но аз и не очаквам това да се промени, така че и за напред ще има да се "драчим" из форума[/offtopic]
ами хуба бате, ама ти не влизаш а вие тука колко потребители сте фенове на Левски!Спрете за един мач да видим дали ще се получи!А колкото до това не го правя да дразна някой!Просто след мойто мнение някой почват да се заяждат и тогава вече почвам и аз!То от самолет се вижда, че по тъп мач скоро надали е имало и че Локото са суепр слаби вие тука изкарахте Локото Барселона!Полсе някой почва да ми сравнява Локо били по-добри от Черноморец!Как го разбра това кой е по-добръ ?Ей таквиа работи разбираш ли!С вашата не обективност също дразните хората, ама никой не се оплаква нали?Уважавам мнението на всеки , ама уважавайте и мойто!ей то тоя томи ли е моми ли е тоя е адски дранзител.играли сте срещу нас за тото!Вие не може признаете,че някой е играл по-добре от вас!Аз не виждам Левск ида показва някаква по-добра игра от миналия мач, за какво тото говориме тогава>?
delqnski47 написа:Епа при положение,че допреди бяхте с 12 точки преднина...
Абе колега,Локото са зле,щото много техни ключови играчи или са продадени,или контузени....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта