Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011]

Мнениеот LUDAKIS » 06 мар 2011 19:43

Blue_Girl написа:Отличен дебют на Пламен Илиев!
8-)

много талантлив .. хареса ми комуникира си с защитата говори им това е много важно
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 мар 2011 19:44

Играем адски зле, а отново сме пред червените другари в класирането :lol: :lol: :mrgreen:

Ако не играем за тотото и ако се промени схемата нещата ще потръгнат ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 мар 2011 19:45

UltraBlue написа:
POPCORN написа:пич като спрете след нши мачове да ни коментирате ,тогава и аз ще спра!Мисля,че нямаш право!Нито съм обидил някой нито нищо!Това ,че се засягате от мнението ми не е мой проблем или че се дразните!Искам след еидн мач на ЦСКА да няма коментари от левскари и тогава ще престана да си коментирам мачове на Левски!Не може вие да дразните нон стоп след мачовете и да искаш такива неща от нас!

[offtopic]Бацка, ама така влизаме в един омагьосан кръг, от който няма излизане... ето аз след дербито влязох и ви честитих във вашата тема, а и не мисля че някой е имал наглоста да ви дразни тогава. Просто ако го правим ейтака, за да го "върнем" за предния път, няма да стане. Но аз и не очаквам това да се промени, така че и за напред ще има да се "драчим" из форума 8-)[/offtopic]

ами хуба бате, ама ти не влизаш а вие тука колко потребители сте фенове на Левски!Спрете за един мач да видим дали ще се получи!А колкото до това не го правя да дразна някой!Просто след мойто мнение някой почват да се заяждат и тогава вече почвам и аз!То от самолет се вижда, че по тъп мач скоро надали е имало и че Локото са суепр слаби вие тука изкарахте Локото Барселона!Полсе някой почва да ми сравнява Локо били по-добри от Черноморец!Как го разбра това кой е по-добръ ?Ей таквиа работи разбираш ли!С вашата не обективност също дразните хората, ама никой не се оплаква нали?Уважавам мнението на всеки , ама уважавайте и мойто!ей то тоя томи ли е моми ли е тоя е адски дранзител.играли сте срещу нас за тото!Вие не може признаете,че някой е играл по-добре от вас!Аз не виждам Левск ида показва някаква по-добра игра от миналия мач, за какво тото говориме тогава>?
Последна промяна от POPCORN на 06 мар 2011 19:46, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2011 19:46

Tommi написа:Играем адски зле, а отново сме пред червените другари в класирането :lol: :lol: :mrgreen:

Ако не играем за тотото и ако се промени схемата нещата ще потръгнат ;)

Епа при положение,че допреди бяхте с 12 точки преднина...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2011 19:47

POPCORN написа:
UltraBlue написа:
POPCORN написа:пич като спрете след нши мачове да ни коментирате ,тогава и аз ще спра!Мисля,че нямаш право!Нито съм обидил някой нито нищо!Това ,че се засягате от мнението ми не е мой проблем или че се дразните!Искам след еидн мач на ЦСКА да няма коментари от левскари и тогава ще престана да си коментирам мачове на Левски!Не може вие да дразните нон стоп след мачовете и да искаш такива неща от нас!

[offtopic]Бацка, ама така влизаме в един омагьосан кръг, от който няма излизане... ето аз след дербито влязох и ви честитих във вашата тема, а и не мисля че някой е имал наглоста да ви дразни тогава. Просто ако го правим ейтака, за да го "върнем" за предния път, няма да стане. Но аз и не очаквам това да се промени, така че и за напред ще има да се "драчим" из форума 8-)[/offtopic]

ами хуба бате, ама ти не влизаш а вие тука колко потребители сте фенове на Левски!Спрете за един мач да видим дали ще се получи!А колкото до това не го правя да дразна някой!Просто след мойто мнение някой почват да се заяждат и тогава вече почвам и аз!То от самолет се вижда, че по тъп мач скоро надали е имало и че Локото са суепр слаби вие тука изкарахте Локото Барселона!Полсе някой почва да ми сравнява Локо били по-добри от Черноморец!Как го разбра това кой е по-добръ ?Ей таквиа работи разбираш ли!С вашата не обективност също дразните хората, ама никой не се оплаква нали?Уважавам мнението на всеки , ама уважавайте и мойто!ей то тоя томи ли е моми ли е тоя е адски дранзител.играли сте срещу нас за тото!Вие не може признаете,че някой е играл по-добре от вас!Аз не виждам Левск ида показва някаква по-добра игра от миналия мач, за какво тото говориме тогава>?

Абе колега,Локото са зле,щото много техни ключови играчи или са продадени,или контузени....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 06 мар 2011 19:47

А бре,тва Гара Дембеле ли игра днес? Нищо общо с есента! То целия отбор не прилича на себе си :o
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 06 мар 2011 19:48

Хубаво ,че Дембеле се опази от картон ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 мар 2011 19:48

На хората,дето се спукаха да обясняват колко тъп бил мача,искам да припомня какъв "грандиозен спектакъл" изнесоха вчера мега грандовете Ювентус и Милан.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 мар 2011 19:48

delqnski47 написа:Епа при положение,че допреди бяхте с 12 точки преднина...

...сега сме с 3. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 мар 2011 19:48

Абе колега,Локото са зле,щото много техни ключови играчи или са продадени,или контузени....

е аз казал ли съм поради каква причина са зле?Важното е ,че са зле нали?Кой им е виновн,че имат конзтузени и си продадоха най-добрите играчи?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”