И не мога да разбера ,специално бг форумните герои ..какви извинения искат от Суарес ?

Не може да искаш извинение от някой ,който си плюл от първия му ден в клуба ?! Даже напротив, вие трябва да се извините на Суарес.
Мен ми омръзна още от първия му ден на тоя добър играч ,да го защитавам от .."феновете " на Ливърпул . Още от първия ден ! Ако се отворят хронолигиите във официалния сайт,в сайтчето на ребъфчо,тук ,както и гол.бг ..ще се видят хиляди обиди към Луис Суарес. Хиляди . И сега искат извинения от него ,същите тези форумни герои ? Смях . Не е нормално ,драги ми фенчета ,да плюете най добрия играч на Ливърпул ,да искате той да се махне и в същото време да искате извинения и успехи ?! Няма как да стане. Ми вие утре и Коутиньо ще започнете да плюете ,за най малкото ..и Стъридж ..и изобщо няма да се учудя ?
Освен това ,нормално е един добър нападател ,който е в топ 5 на света ,да иска да играе в ШЛ ! Всеки един от вас ,би поискал да играе в най добрия турнир ,ако беше на мястото на Луис. Освен това ,той е вече на 26 години .Момчето иска да играе там ,докато е още млад и в най добра футболна възраст а не като стане дъртанян.
Освен това ,нормални бяха реакциите на Суарес ,ако съдим от отношението на бг феновете на Ливърпул към него .
Освен това ,струпаха му се много неща на главата .Наказания ,обиди,лошо отношение от съдии и играчи и треньори на други отбори.Никой от клуба не застана зад него ,след последното наказание,което беше изключително пресилено ! Няма подобно наказание в историята.
Нормално е ,в един момент ,след всичко това ,човек да изпадне в някаква емоционална дупка или депресия и да потърси промяна в живота си ,която да го направи щастлив. За това ,аз си мисля ,че той поиска тая промяна. НО за моя радост ,Луис е размислил и остана. И не само остана ,а продължи да играе ,така както винаги го е правил ..със невероятно себераздаване ,хъс и желание за победа . А всички тук казваха ,че щял само да отбива номера. Аз обаче ,добре познавам вече ,ЧОВЕКА Суарес и знаех ,че това няма как да се случи .
Отново поздравления и за хората ,които повлияха той да остане ..Роджърс и Джерард.
Искате ,не искате ,ще го гледате с великата фанелка ,скъпи мои ,любими фенчета ...и то още дълги години ,защото кадърния треньор Роджърс(който също не искахте от първия ден

),ще класира Ливърпул ,още тая година в ШЛ.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.