Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Фен тема за Луис Суарес

Мнениеот HoUs4oOL » 09 окт 2013 14:37

nev3rm1nd написа:
Нека ти обясня, че точно ако е мъж ще остане, защото това е трудния път, който той трябва да извърви. Ако си мислиш, че ще излезе и ще почне да се жалва колко е сгрешил, ами няма да стане. Трябват действия и Суарез прави точно това, раздава се на терена и вкарва голове. Не омаловажавай факта, че той е един от най-добрите нападатели в света! Много ми е смешно как фенчета като теб реагират като ощипани моми, когато някой, някъде, нещо казал. Суарез е наш играч и мениджъра знае как може да се справи с подобни проблеми когато някой иска да напусне. Играчи, който са световна класа и могат да помогнат на отбора трябва да са част от него, а не някой като пожелае да си тръгне и ние да му казваме ОК нп ходи си. Трябва твърда ръка и да се каже както стана и със Суарез "Имаш договор, оставаш!"!!!

+1! :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 окт 2013 12:20

nev3rm1nd написа:
daduradam написа:Ми тряа да си иде, ако е мъж ще го и направи.Ако е ***** ще се прави, че всичко това не се е случило.Компромисен вариант е да излезне на официална пресконференция и да се извини публично и да каже, че е сгрешил, а после да е по-тих от водата и по-нисък от тревата.Какво толкова му се кланяте, успехът е на всички футболисти и треньорския екип, не негов !

Нека ти обясня, че точно ако е мъж ще остане, защото това е трудния път, който той трябва да извърви. Ако си мислиш, че ще излезе и ще почне да се жалва колко е сгрешил, ами няма да стане. Трябват действия и Суарез прави точно това, раздава се на терена и вкарва голове. Не омаловажавай факта, че той е един от най-добрите нападатели в света! Много ми е смешно как фенчета като теб реагират като ощипани моми, когато някой, някъде, нещо казал. Суарез е наш играч и мениджъра знае как може да се справи с подобни проблеми когато някой иска да напусне. Играчи, който са световна класа и могат да помогнат на отбора трябва да са част от него, а не някой като пожелае да си тръгне и ние да му казваме ОК нп ходи си. Трябва твърда ръка и да се каже както стана и със Суарез "Имаш договор, оставаш!"!!!

Няма какво да му обясняваш на тоя объркан момък ,който се прави на голям моралист. За феновете на Ливърпул е по важно кой какво казал ,от това ,кой какво е направил за тоя клуб. Смях.Ако зависеше от тях ..отдавна да са изритали Луис ,като мръсно куче от тоя отбор и да се наслаждават на невероятните футболни и голмайсторски умения на любимеца им Керъл. За тях е важно ,треньор да е някоя легенда ,без значение дали тая легенда е некадърна ,и без значение некадърните трансфери на тая легенда .Смях. Аз също предпочитам наша легенда да е начело ,това разбира се е перфектния вариант ..но да притежава нужните качества . Ако няма тия качества ,няма място на тоя важен пост .
Феновете,предпочитат Ливърпул да няма класни имена и да сме средняци ,но да цари морала и уважението . Само ,че Луис с всяка изиграна минутка на терена ,показва това уважение.Освен това ,много е странно как се търсят тия качества само у някои хора ? :)
Ако печелихме титлата всяка година или през година ..бих се съгласил с тях ...но ние нямаме титла от 23 години и всичко друго ,освен добрите класни играчи в отбора и добрия треньор НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ .Защото имено те носят успехите.А на Ливърпул му трябва в момента единствено и само ..успехи ! Тоя отбор ,достатъчно беше в посредственоста . Не му отива да е там .И аз няма да се примиря ,докато не се спечели титлата . Защото няма такъв отбор ,с 18 титли в стараната си и да няма 23 поредни години титла .Няма такъв в цял свят. Това е смешно и срамно за тоя велик отбор. Освен това ,аз съм максималист и искам винаги победата ,независимо дали става въпрос за мен ..или за моя отбор.. или за футбол.. или за шах,карти ..или за нещата от живота.
Повтарям за н-ти път ,липсата на успехи през последните 23 години на ниво ВЛ ,се дължат до огромна степен И на мало....те ни фенове!
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 окт 2013 13:56

И не мога да разбера ,специално бг форумните герои ..какви извинения искат от Суарес ? :) Не може да искаш извинение от някой ,който си плюл от първия му ден в клуба ?! Даже напротив, вие трябва да се извините на Суарес.
Мен ми омръзна още от първия му ден на тоя добър играч ,да го защитавам от .."феновете " на Ливърпул . Още от първия ден ! Ако се отворят хронолигиите във официалния сайт,в сайтчето на ребъфчо,тук ,както и гол.бг ..ще се видят хиляди обиди към Луис Суарес. Хиляди . И сега искат извинения от него ,същите тези форумни герои ? Смях . Не е нормално ,драги ми фенчета ,да плюете най добрия играч на Ливърпул ,да искате той да се махне и в същото време да искате извинения и успехи ?! Няма как да стане. Ми вие утре и Коутиньо ще започнете да плюете ,за най малкото ..и Стъридж ..и изобщо няма да се учудя ?
Освен това ,нормално е един добър нападател ,който е в топ 5 на света ,да иска да играе в ШЛ ! Всеки един от вас ,би поискал да играе в най добрия турнир ,ако беше на мястото на Луис. Освен това ,той е вече на 26 години .Момчето иска да играе там ,докато е още млад и в най добра футболна възраст а не като стане дъртанян. :)
Освен това ,нормални бяха реакциите на Суарес ,ако съдим от отношението на бг феновете на Ливърпул към него . :)
Освен това ,струпаха му се много неща на главата .Наказания ,обиди,лошо отношение от съдии и играчи и треньори на други отбори.Никой от клуба не застана зад него ,след последното наказание,което беше изключително пресилено ! Няма подобно наказание в историята.
Нормално е ,в един момент ,след всичко това ,човек да изпадне в някаква емоционална дупка или депресия и да потърси промяна в живота си ,която да го направи щастлив. За това ,аз си мисля ,че той поиска тая промяна. НО за моя радост ,Луис е размислил и остана. И не само остана ,а продължи да играе ,така както винаги го е правил ..със невероятно себераздаване ,хъс и желание за победа . А всички тук казваха ,че щял само да отбива номера. Аз обаче ,добре познавам вече ,ЧОВЕКА Суарес и знаех ,че това няма как да се случи .
Отново поздравления и за хората ,които повлияха той да остане ..Роджърс и Джерард.
Искате ,не искате ,ще го гледате с великата фанелка ,скъпи мои ,любими фенчета ...и то още дълги години ,защото кадърния треньор Роджърс(който също не искахте от първия ден :) ),ще класира Ливърпул ,още тая година в ШЛ.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 10 окт 2013 19:51

nev3rm1nd написа:Нека ти обясня, че точно ако е мъж ще остане, защото това е трудния път, който той трябва да извърви. Ако си мислиш, че ще излезе и ще почне да се жалва колко е сгрешил, ами няма да стане. Трябват действия и Суарез прави точно това, раздава се на терена и вкарва голове. Не омаловажавай факта, че той е един от най-добрите нападатели в света! Много ми е смешно как фенчета като теб реагират като ощипани моми, когато някой, някъде, нещо казал. Суарез е наш играч и мениджъра знае как може да се справи с подобни проблеми когато някой иска да напусне. Играчи, който са световна класа и могат да помогнат на отбора трябва да са част от него, а не някой като пожелае да си тръгне и ние да му казваме ОК нп ходи си. Трябва твърда ръка и да се каже както стана и със Суарез "Имаш договор, оставаш!"!!!

ФенЧЕТА..сериозна дискусия ли ще водим или и ти като Ония ще използваш за основни доводи опити за обиди :?
Жалват се путките, извинение можеш да получиш от много силен мъж.Суарес е много добър нападател, аз съм го признал, но той не "някъде" "нещо" е казал, а публично се изплю върху емблемата и искаше да ни предаде когато (смятахме че) ни е най-нужен, сега се видя, че клубът може и без него и той спря да се муси и цупи, a започна да играе.Паляк, страхливец, мухльо.
Последна промяна от daduradam на 11 окт 2013 19:02, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 окт 2013 20:32

Кой не се раздавал??? Я пак си провери инфото

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 окт 2013 09:51

daduradam написа:
nev3rm1nd написа:Нека ти обясня, че точно ако е мъж ще остане, защото това е трудния път, който той трябва да извърви. Ако си мислиш, че ще излезе и ще почне да се жалва колко е сгрешил, ами няма да стане. Трябват действия и Суарез прави точно това, раздава се на терена и вкарва голове. Не омаловажавай факта, че той е един от най-добрите нападатели в света! Много ми е смешно как фенчета като теб реагират като ощипани моми, когато някой, някъде, нещо казал. Суарез е наш играч и мениджъра знае как може да се справи с подобни проблеми когато някой иска да напусне. Играчи, който са световна класа и могат да помогнат на отбора трябва да са част от него, а не някой като пожелае да си тръгне и ние да му казваме ОК нп ходи си. Трябва твърда ръка и да се каже както стана и със Суарез "Имаш договор, оставаш!"!!!

ФенЧЕТА..сериозна дискусия ли ще водим или и ти като Ония ще използваш за основни доводи опити за обиди :?
Жалват се путките, извинение можеш да получиш от много силен мъж.Суарес е много добър нападател, аз съм го признал, но той не "някъде" "нещо" е казал, а публично се изплю върху емблемата и искаше да ни предаде когато (смятахме че) ни е най-нужен, сега се видя, че клубът може и без него и той спря да се муси и цупи и да играе.Паляк, страхливец, мухльо.

Това объркано дете ,не спира да се излага. :)
Каква сериозна дискусия може да се води с тебе бе момче ,при положение че познанията ти за играта футбол са под всякаква критика а мисленето и вижданията за живота още по зле ? :) Да не говорим ,че повечето тук нямате собствено мнение ..и следвате масовото по бг форумчетата ,което в същото време е грешното ,разбира се :) ..времето , фактите и резултатите доказват ,това мое твърдение ,всекидневно !
Най нужен им бил Суарес ? На вас ли бе ? :) Дето от 2 години искате да го изхвърлите от отбора ?
Специално заради тебе ...ще си направя труда да изкарам само част от мненията на "силно нуждаещите се " фенчета от Суарес. Сигурно има над 10000 обиди по негов адрес във всичките бг комплексирани форумчета .Ти 100 % си един от тия,които не са спрели да ненавиждат най добрия играч на Ливърпул. Обиждал си го сумати пъти и сега пак го правиш и после искаш извинения ?! Няма такава наглост дори и в лагера на съдийското отборче.
Не ви ли е срам бе ? Точно пък вие форумните бг герои ,нямате никакво ..ама никакво морално право ,да искате извинение от най добрия играч на Ливърпул ,за каквото и да е било.
Суарес ,видял ,че клубът можел и без него ?! :) :) :) Да се смее ли да плаче ли човек .
Най малкото го няма постоянството без него. Един мач ще биеш два няма да биеш. От както той се върна ,Ливърпул стана много по раздвижен ,офанзивен и резултатен.
Колкото и да злобеете ,нищо друго не ви остава да стоите и да гледате как тоя магьосник ще продължава да ви затваря устите с голове и асистенции . :mrgreen:

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 11 окт 2013 19:07

daduradam написа:

Жалват се путките, извинение можеш да получиш от много силен мъж.Суарес е много добър нападател, аз съм го признал, но той не "някъде" "нещо" е казал, а публично се изплю върху емблемата и искаше да ни предаде когато (смятахме че) ни е най-нужен, сега се видя, че клубът може и без него и той спря да се муси и цупи и да играе.Паляк, страхливец, мухльо.

Суарез няма да се извини публично, преживей го, за момента той говори на терена като вкарва голове и се раздава. Ако мислиш че само защото сме започнали да играем и без него и за това е спрял да се муси това би било наистина тъпо умозаключение.

Потребителски аватар
Mr.Lioshifr
Контакти:

Мнениеот Mr.Lioshifr » 17 окт 2013 07:10

За мен е просто гений.. Прекрасен футболист, измъквал ни е много пъти от мачове. Страшен е, Реал могат да си помечтаят за него след 2 сезона.. до тогава е при нас !

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 окт 2013 22:37

http://gong.bg/view_article.php?article_id=381109
И друг го нарича вече като мен :)

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 26 окт 2013 23:57

suareshampion написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=381109
И друг го нарича вече като мен :)

Ами как да го нарече, като наистина е магьосник. За 4 мача във ВЛ тоя сезон има 6 гола - аз от нападател друго извинение не искам.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Върни се в “Архив”