TodorT написа:![]()
Опсссс...... исках да кажа 2002
![]()
![]()
Това вече е друго, сега ще се върна да ти дочета мнението...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:![]()
Опсссс...... исках да кажа 2002
![]()
![]()
TodorT написа:Така стана и когато Федерер сдаде първото място: Роджър спечели през 2009 Ролан Гарос, а Надал отпадна на 1/4 финал.... през 2010 г. Роджър не можа да спечели през 2010 т.е. му отнеха точки, а титлата на Рафа прибави точки в актива на испанеца.... същото се получи и с Уимбълдън
megan fox написа:TodorT написа:Така стана и когато Федерер сдаде първото място: Роджър спечели през 2009 Ролан Гарос, а Надал отпадна на 1/4 финал.... през 2010 г. Роджър не можа да спечели през 2010 т.е. му отнеха точки, а титлата на Рафа прибави точки в актива на испанеца.... същото се получи и с Уимбълдън
Робин Сьодерлинг на 1/4 финал ли отстрани Рафа? Ролан Гарос ми е най-малко интересният турнир и не го следя толкова изкъсо.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Мария написа:Искам да се обърна към потребителя - megan fox. Проявявам уважение за това, че си фен на най добрият тенисист на нашето време, но бъди и по снизходителен към съперниците му. И по конкретно към голям спортист и човек като Рафаел Надал ! Уважавай съперниците, за да разчиташ и ти на уважение от тях.Да, двамата са големи съперници, но също така се и уважават много. Няма да е лошо и ние подръжниците им да ги уважаваме, дори само заради това, че са най добрите в областа си.
haha написа:megan fox написа:TodorT написа:Така стана и когато Федерер сдаде първото място: Роджър спечели през 2009 Ролан Гарос, а Надал отпадна на 1/4 финал.... през 2010 г. Роджър не можа да спечели през 2010 т.е. му отнеха точки, а титлата на Рафа прибави точки в актива на испанеца.... същото се получи и с Уимбълдън
Робин Сьодерлинг на 1/4 финал ли отстрани Рафа? Ролан Гарос ми е най-малко интересният турнир и не го следя толкова изкъсо.
Май го отстрани в 3-ти кръг.
megan fox написа:Ми третият кръг не е ли 1/8 финал?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Много сте се разписали![]()
Фокс, не мога да повярвам че сме от една и съща страна на барикадата в някой спорт (и аз съм за Фед, след Агаси той си е човека за мен)![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта