Куба-България Битка за полуфинал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Куба-България Битка за полуфинал
Ако трябваше да играем за пето или осмо място и Марто Стоев вършеше работа. Тогава нямаше какво да говорим. Сега обаче се изписаха доста страници и при създалата се ситуация това е нещо нормално. Защото при Пранди отборът демонстрира израстване и то се вижда. Ако някой ще говори за загубите от Чехия и Франция, те са във фаза при която може спикийно да не ги броиме. Снощи обаче не заслужавахме да паднем. Куба имаха късмет и за това ме е яд. А ситуацията на Алексиев втория гейм ги убиваше. Не се гради лесно отбор. Вижте Веласко в Испания, и той не може да ги преобрази изведнъж. Трябва време. Но това не означава, че не трябва да ни яд за снощи. Пък е не мога да се побера в кожата си когато знам, че вместо нас на полуфинал ще играят поданиците на комунистическият диктатор Фидел, срещу поданиците на колегата му главорез Милошевич(това, че последния официално го няма не прави сърбите по различни). Та този триумф на комунизма никак не ми харесва. За това ми остава само да стискам палци на Италия. Единствената от нармалните страни там. Не може народът ти да умира от глад или да води безсмислена война, и някой да ти признае, че си номер едно дори в спорта. Това е пълен абсурд каквото и да говорят резултатите.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- controller
- Контакти:
Фланелките на нашите до края на световното с надпис отгоре: "идиотите ", а отдолу една снимка ще подхожда идеално:

Ние нямаме място сред най-добри , щото не сме никак добри , никой от тази голяма четворка не би пропилял дузина шансове да приключи при резултат 3 на1 или 3 на 0 гейма !

Ние нямаме място сред най-добри , щото не сме никак добри , никой от тази голяма четворка не би пропилял дузина шансове да приключи при резултат 3 на1 или 3 на 0 гейма !

- merdanski
- Контакти:
realist написа:от deepblue1963 на 07 Окт 2010 07:13
"32 страници за един мач,след който стана ясно,че ще играем за 5-8 място и само 2 страници за бронзовия медал на ансамбъла!Иначе,сме големи "патриоти",нали?Някои тука ще се самоконтузят от тупане по гърдите и поклони пред героичните волейболисти!Сигурно волейболистите са по-българи от гимнастичките...Жалко,смешно..."
Напълно съм съгласен с теб. Това, което направиха нашите момичета е в пъти по-голям успех, отколкото волейболистите. Не забравяйте в какви условия тренират тези момичета и в какви волейболните ни мегазвезди. Не знам каква е тази мания от последните няколко години да се издигат едва ли не в култ волейболистите ни. Сякаш кой знае какво са направили. Волейбол в България е имало и преди тях и то на много по-високо ниво. Да не забравяме поколението на Любо Ганев, Димо Тонев и Мартин Стоев. Този отбор ми доставяше много по-голямо удоволствие, защото освен големи спортисти, бяха и големи мъже. Имаха хъс и характер. Вярно е, че и те не стигнаха до повече от 4 място, но тогава конкуренцията беше убийствена. Така че волейбола ни от доста години е на добро ниво и е нормално да чакаме и някакви успехи, но те все не идват. Матей Казийски е много по-класен от Любо Ганев, но няма и един процент от неговия характер, воля и мъжество. Матейчо много ми прилича на Бербатов. Срещу по-слабите съперници е направо фурия, но дойде ли решителен мач, изведнъж класата му се изпарява. Снощи в нашия отбор имаше един голям мъж и това беше Владо Николов. Колко пъти се нагърби той да рискува и да поведе отбора и колко пъти Матейчо? Това е, момчета, една птичка пролет не прави.
Вас със закон трябва да ви скопяват,за да не се въдят "патриоти-дупедавци" като Вас!

Да ви питам за "профеционално и безпристрастно" мнение-аджеба за к'ъв к*р гледахте снощи мача,след като мразите всичко и всички,с изключение на себе си? Защото няма начин да е било,за да подкрепяте отбора-то от лизане на чужди з*дници изказванията ви вече вонят!
- merdanski
- Контакти:
controller написа:Фланелките на нашите до края на световното с надпис отгоре: "идиотите ", а отдолу една снимка ще подхожда идеално:
По какви заслуги да се сложи портрета ти на НАЦИОНАЛНА фланелка,бе ПАТРИОТЕ?!
Ходи се мятай в Тунджа,че да видим полза и от такива като теб!!!
На "доброжелателите" дори няма да си направя труда да отговоря. Само ще спомена, че да мислиш, че успехите, постигнати в така наречените "женски" спортове са по-маловажни от тези, постигнати от мъжете е връх на комплексарщината и подхожда за 18, но не и за 21 век. Що се отнася до така прокламирания патриотизъм, искам да отбележа, че да си патриот не означава винаги да пляскаш с ръце и да се задоволяваш с малкото. Напротив, трябва да имаш самочувствието да искаш повече, да вървиш напред. Ето това е манталитет и точно той ни липсва. Писна ми на всяко първенство да слушам едно и също: "Играхме страхотно, гордеем се с момчетата, това 5(6,7,8 и т.н.) място не е малко и е успех. Няма ли един път да посегнем към медали? Нали сме от най-добрите в света, защо трябва да се задоволяваме винаги с място в миманса? А на патриота от предния пост ще кажа, че да стоиш пред телевизора и да стискаш палци, а след това да тичаш да пишеш колко си горд със загубата, не е кой знае какъв героизъм и принос към държавата. Има други начини да покажеш любовта към страната си, приятелче, много други начини...
- mistreated
- Контакти:
А ти, "мечтателю за медали", похвали ли момчетата за бронзовите им медали миналата година, похвали ли ги за бронзовите им медали на предишното световно?! Или пак плю по тях? Убеден съм, че е второто!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Между другото, някой може ли да ми каже кое от всичко, което съм написал досега по темата, не отговаря на истината?
- gunner4life
- Контакти:

Една, две точки решиха мача. Жалко. Нашият национален отбор обаче показа че е един от най-добрите и в някой друг ден можеше да бием и с 3-0. Мисля, че всеки би трябвало да е горд с този отбор.

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
С какво да се гордеем. С пето място ли? Ще се помни само шампиона и евентуално медалистите. След време никой няма да знае, че сме изпуснали мач който е бил наш.gunner4life написа::cry:
Една, две точки решиха мача. Жалко. Нашият национален отбор обаче показа че е един от най-добрите и в някой друг ден можеше да бием и с 3-0. Мисля, че всеки би трябвало да е горд с този отбор.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
В нито един пост не съм плюл по националите ни. В нито един! Ако това да изкажеш мнението си и да критикуваш е плюене, значи имаме различни разбирания. Самите волейболисти нямат полза от това винаги да се говори за тях само със суперлативи и никога да не чуят критични забележки или упреци. Винаги съм се радвал за всеки български спортист, която е печелил медал от голямо първенство и винаги ще се радвам. И никога няма да се примиря, че в спортове, в които сме силни (а те са толкова малко), трябва да се задоволяваме с калъфки и да възхваляваме загуби като тази снощи, за която нито Господ, нито шанса, нито съдиите, нито нещо друго ни е виновно. Виновни са си играчите.