Когато преди 1-2 дни прочетох в един от сайтовете, че Митко и Стилян не искали да ходят до ЮАР за контролата и за да ги накарат трябвало да им дадат част от стоте хиляди евра, които ще вземе БФС за този мач ми стана тъжно. Криво ми беше, че за пореден път се изля помия върху единствените хора, които карат България да бъде споменавана с добро във футболните среди. Криво ми беше, че рекордьорът по голове в нац. отбор на 30 години вече стана най-оплюваният футболист за всички времена в България. И си казах "Защо не се откажат, защо го търпят още това нещо?" Днес ми се обади един приятел и ми каза, че Бербо се отказва, замълчах и казах "Нека, нека и Мартин и Стилян да се откажат, ние това заслужаваме". Бих желал всички, които го наричат страхливец и какъв ли още не да се замислят и да се опитат да се поставят на негово място.
От сега нататък аз ще гледам мачовете на нац. отбор между другото, ей така, все едно гледам Киево - Каляри (да ме прощават феновете на тези отбори). И не защото не милея за този отбор, напротив. Просто защото стигнахме дъното и връщане нагоре не знам дали ще има.
Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Преди няколко години след като изливаха тонове помия по Стилян Петров на момчето в един момент му писна и заряза национала.Тогава същите които разправяха как национала щял да бъде по добре без него, започнаха да го заклеймяват като предател и така нататак.
Сега се повтаря същия сценарий само, че с друг играч.Преди години по същия начин беше натирен Кишишев и най добрия вратар който е имал националния отбор в последните 20 години Здравков.
Общото при всички тези случаи е следното.Тези играчи бяха с класи над други играещи на същите постове но подписали договори с подходящите отбори и мениджърски агенции.И тъй като неможе да не ги викнат и да не ги сложат титуляри срещу тях се подемаше медийна кампани настройваше се простия народ срещо тези играчи и народа нали е прост почва да вика АААА УУУУУУУ и малко по малко се стигаше до момента на доброволното напускане на национала от изброените по горе футболисти.
След това веднага нашето момче заемаше освободеното място в национала и след около година му се уреждаше трансфер в чужбина.
След около две години напусналия национала играч гледащ отсрани мъките на същия този отбор решава да се върне и все пак да помогне на този отбор и тогава медиите които до преди 1-2 години са го пюли започват да излизат със заглавия как играча се завръща и национала ще има шанс в предстоящите квалификации
Сега се повтаря същия сценарий само, че с друг играч.Преди години по същия начин беше натирен Кишишев и най добрия вратар който е имал националния отбор в последните 20 години Здравков.
Общото при всички тези случаи е следното.Тези играчи бяха с класи над други играещи на същите постове но подписали договори с подходящите отбори и мениджърски агенции.И тъй като неможе да не ги викнат и да не ги сложат титуляри срещу тях се подемаше медийна кампани настройваше се простия народ срещо тези играчи и народа нали е прост почва да вика АААА УУУУУУУ и малко по малко се стигаше до момента на доброволното напускане на национала от изброените по горе футболисти.
След това веднага нашето момче заемаше освободеното място в национала и след около година му се уреждаше трансфер в чужбина.
След около две години напусналия национала играч гледащ отсрани мъките на същия този отбор решава да се върне и все пак да помогне на този отбор и тогава медиите които до преди 1-2 години са го пюли започват да излизат със заглавия как играча се завръща и национала ще има шанс в предстоящите квалификации
Морски,донякъде си прав ! Както има и мърша,има и много свестни българи ! Но като цяло злобата и завистта е водеща при нас,и ние се самоунищожаваме ! Това трябва да се промени и се надявам,че с времето и с младите поколения (от които аз и ти сме част) това ще се надживее ! В крайна сметка,във времената който живеем няма "Желязна завеса",имаме интернет и т.н. и е крайно време да разширим мирогледа си ! Има за какво да имаме национално самочуствие
Лошата кръв с времето ще се отмие,няма начин ! За да стигнеш върха трябва да се изцапаш на дъното ! Както и да е,който разбрал разбрал,който не - за него си е ! Да живее България и ние покрай нея 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Така , така , ясно , всички които си позволяваме да критикуваме Берба , сме комплексари , злобари , малки души , бутаме другите в казана и т.н. Питам за пореден път - даде ли Берба сериозна причина за отказването си ? Разберете , че никой не е по-голям от националния отбор на България , дори Стоичков и Любо Пенев се върнаха , Берба е страхотен футболист , изключителен талант , но няма дух , хъс , злоба , няма морал и не става за лидер или за капитан . Там е и разликата му със Стоичков
Относно това , че играел с некадърници ,вярно , но я да видим един Райън Гигс , спечелил много повече от Бербатов , който е принуден да играе с рендетата на Уелс и никога не е играл на световно или европейско , та Гигс отказал ли си е от отбора си ? Сигурен съм , че всеки може да се сети за други подобни примери .
Повтарям се за н-ти път , нормално е най-големите звезди да бъдат най-критикувани , при срамна загуба на Англия няма да критикуват Лейтън Бейнс или халфчето Том Хъдълстоун , а ще го отнесат Руни , Джерард , Лампард и Тери да речем
Бербо не става за лидер и това е положението , иначе винаги съм се радвал и съм се кефел на брилянтните му отигравания , но няма необходимия характер , за бъде наистина голям 

Повтарям се за н-ти път , нормално е най-големите звезди да бъдат най-критикувани , при срамна загуба на Англия няма да критикуват Лейтън Бейнс или халфчето Том Хъдълстоун , а ще го отнесат Руни , Джерард , Лампард и Тери да речем

-
- Контакти:
браво на бербатов !
най сетне митко вкара най -хубавото си попадение за бълг.футбол-отърва се от нашето присъствие.На тези повсеместни критики в Англия и България не би издържал и най-големият темерут.Той опита да се ;надскочи; в Ман.юнайтед-не успя! Две дини под една мищница трудно се носят-клубен отбор и нац.отбор.На Митко му е в повече нац.отбор-тази ;ниша; е заета вече от хубава съпруга и хубава дъщеря-какво по естествено за един мъж !Желая му от сърце да се съсредоточи в юнайтед и да носи поне тази диня!какво следва от това?Всичкият товар на бълг.нац .отбор хвърляхме на гърба на бербатов!Оттук идваха всичките ни злини!Всички играеха за него.Един футболист не може бъде господ ! най -пресен пример-видяхме какво направи мауриньо със меси !така беше и със митко .така и не разбраха неговите треньори какво може да прави най-добре !сър фергюсън ,бербатов е силен в головите пасове,хитрите отигравания , ударите с глава-сър,искайте това от него !КАКТО И ДА Е!според мен трябва да забравим ;поколението; бербатов и да гледаме напред !мъри -стига си робувал на имена -направи отбор от работливи мравчици и резултатите няма да закъснеят!УСПЕХ !
Павка, проблема е, че масата българи наистина са мърша и целят да накофтят някого,да го оплюят, да го обсъдят, а не да видят грешкте в себе си.... И от година на година става по-зле... Поколенията след нашето- говоря за от 95, 96 нагоре растат с агресия, интернет и т.н.... От малки пушат марихуана(не, че като пораснат е добре да го правят, но от малки...) и т.н..... Не ми се изброява дори.... Ние хулим нашите лица в Европа, а очакваме от тях добро отношение- е сори, ама няма как да стане....
Все едно някой в Румъния да псува Георге Хаджи- или в Хърватия да злобеят против Шукер.... Ние винаги гледаме в чуждото канче и да омаскарим, ако можем някой... Това е още от много стоици години назад и най-добре го показва нашата история и разказите на Алеко и Вазов например.... Не само, че нищо не с ее променило- вървим към по-лошо...
Дори слушах една теория развита не помня от кого, че Левски бил масон... Дори на най-скъпото си посегнахме, на националкните герои...
Хулим Вазов, че бил умрял блажено докато спял с момиче и т.н, и т.н...
Все едно някой в Румъния да псува Георге Хаджи- или в Хърватия да злобеят против Шукер.... Ние винаги гледаме в чуждото канче и да омаскарим, ако можем някой... Това е още от много стоици години назад и най-добре го показва нашата история и разказите на Алеко и Вазов например.... Не само, че нищо не с ее променило- вървим към по-лошо...
Дори слушах една теория развита не помня от кого, че Левски бил масон... Дори на най-скъпото си посегнахме, на националкните герои...
-
- Контакти:
Хората се отказват когато са на пределна футболна възраст но все още играят на ниво клубен футбол. Пример : Ван Дер Саар
А нашият се отказва 

MORSKI написа:Павка, проблема е, че масата българи наистина са мърша и целят да накофтят някого,да го оплюят, да го обсъдят, а не да видят грешкте в себе си.... И от година на година става по-зле... Поколенията след нашето- говоря за от 95, 96 нагоре растат с агресия, интернет и т.н.... От малки пушат марихуана(не, че като пораснат е добре да го правят, но от малки...) и т.н..... Не ми се изброява дори.... Ние хулим нашите лица в Европа, а очакваме от тях добро отношение- е сори, ама няма как да стане....
Не се връзвай на отделни единици,кой кво пише

kempesmario написа:Хората се отказват когато са на пределна футболна възраст но все още играят на ниво клубен футбол. Пример : Ван Дер СаарА нашият келеш се отказва несретника , защото е с комплекси , жалък и малък
А ти какъв си? Кой си, че да го съдиш? Поставяш ли се малко на негфово място? Аз да те нарека ли жалък и малък понеже обиждаш човек, когото дори не познаваш??? Писна ми да му се невиди... И аз не харесвам кой знае колко Бербатов, не съм му фен, но вие прекалявате... И някой по-нагоре(фена на Славия май беше написал) сподели, че като го обиждате сте такива и онакива- да, такива сте!!! Отказал се отказал се- всеки има право на мнение, ама вие май само това и чакахте и почнахте с обидите и помията.... Отвращавам се...
Blue_Lion написа:
Не се връзвай на отделни единици,кой кво пишеНарода не е на това мнение ! Левски е велик,и никога не е бил Масон,това ти го гарантирам ! А за малките,с времето ще се усетят,ще видиш !
Пав, човек , то дори е идиотско да си го помислиш, но имаше цяла такава книга и цяла теротия и хора, които застават зад нея!!!
Опитаха се да изкарат, че няма Баташко клане и доста хора дори го подкрепиха......
Това не са единични примери Пав....
И ще дам отново примера с българите в чужбина- не от един мой приятел извън родината го чувам- българина в чужбина ще те предаде, ще доносничи срещу теб, ще лицемерничи само и само да се издигне той.....
За разлика от други етноси, които си помагат- ние се тъпчем!!!