Левски - ЦСКА ( за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

GoingDownS
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА ( за мача )

Мнениеот GoingDownS » 27 мар 2010 23:29

redman написа:Панку не беше ли за директрен червен , след влизането срещу Гошо the vratarcheto ? :lol:
Иначе супер слаб мач , надвикахме свинете на стадиона и бяхме по стабилна бройка от тях , на терена ни надиграха , уникално слаби отбори и те така :)

Бях на линията, Панку дори не успя да го удари, и затова всички много се хилихме на симулацията на Урсула. А беше глупаво, защото му даде повод да лежи 2 минути без причина. Колкото до това, дали сте били по-стабилни, много се съмнявам. От 60-та минута имаше само една публика на стадиона, да не говоря че с тая заря бехте като на циганска сватба :lol:

Ако не беше скочил сега щеше да си събира костиците от крака в Пирогов , помисли малко :evil:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 27 мар 2010 23:30

POPCORN написа:...
бате вие защото няма да сте шампиони тая година затова ли пуснахте зарята сега?

Ние за тилта въобще и не мислим. Жалкото е, че Вие се заблуждавате, че сте отбор... :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 мар 2010 23:31

delpi написа:
POPCORN написа:ами като не го е пипнал, защо се привева 5 мин на терена?за симулация не трбява ли жълт картон а>?и не беше ли за жълт картон въобщ, защото всеки път бавеше времето ?

Знам ли, може при падането да се е контузил. Като цяло Генов беше много неориентиран, срамота е да не се справиш с такъв посредствен мач. Съгласен съм, че Петков заслужаваше катрон за бавене на играта.

Ако си гледал мача от стадиона те оправдавам за заблудата, но ако си бил пред телевизора серьозно ще си мисля че си обременен
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 мар 2010 23:31

delpi написа:
POPCORN написа:ами като не го е пипнал, защо се привева 5 мин на терена?за симулация не трбява ли жълт картон а>?и не беше ли за жълт картон въобщ, защото всеки път бавеше времето ?

Знам ли, може при падането да се е контузил. Като цяло Генов беше много неориентиран, срамота е да не се справиш с такъв посредствен мач. Съгласен съм, че Петков заслужаваше катрон за бавене на играта.

аз не видях толкова много да се е насрал Генов.Свири това което е!както е направил грешки в полза на Левски така и на ЦСКА!Не е сврилил умишлено за някой!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 27 мар 2010 23:32

Зарята я пуснаха в началото на второто полувреме, че не се знаеше с колко ще паднат, толкова нагли не сте били никога - генов ви е виновен, сега ги слушам по канал 3, играли били добре сините, щели да вървят нагоре... дали не съм гледал друг мач :roll:
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 27 мар 2010 23:33

POPCORN написа:
delpi написа:

аз не видях толкова много да се е насрал Генов.Свири това което е!както е направил грешки в полза на Левски така и на ЦСКА!Не е сврилил умишлено за някой!

В такъв посредствен мач рефера би трябвало да остане незабележим... Грешки имаше и в двете посоки!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 27 мар 2010 23:33

Заря имаше,защото Батков каза,че ако не биеме,продава отбора и те така от радост,че ще се отърваме от Боратко...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 мар 2010 23:34

redman написа:Зарята я пуснаха в началото на второто полувреме, че не се знаеше с колко ще паднат, толкова нагли не сте били никога - генов ви е виновен, сега ги слушам по канал 3, играли били добре сините, щели да вървят нагоре... дали не съм гледал друг мач :roll:

да се оправят.аз по-слаб Левски не съм виждал.Всяка първа топка беше наша, много тичахме по терена и имахме по-добрите положения.Левски нямаха удар във вратата на ЦСКА за цял мач?Какъв съдия какви пет лева!И а имам претенции към съдията, ама това не е от значение!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 27 мар 2010 23:34

redman написа:Зарята я пуснаха в началото на второто полувреме, че не се знаеше с колко ще паднат, толкова нагли не сте били никога - генов ви е виновен, сега ги слушам по канал 3, играли били добре сините, щели да вървят нагоре... дали не съм гледал друг мач :roll:

А така, да видите добре ли е. :lol: Последните 10-15 години в 90% от дербитата вие бяхте така след и по време на мач а сега ревете. Прави сметка кой е наглия...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 мар 2010 23:35

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=126855

Но не влизането наПатраш не беше за червен картон....нито това на Жоазиньо....Панку си беше за чист 2-ри жълт, но Вратарчето много преигра с това хвърляне.....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Архив”