Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Виляреал - Левски (ОФИЦИАЛНА ТЕМА) - 17.09.2009
Ицето въобще не можа да се адаптира към терена (дъжда) и мача... Е, създаде "нашия гол" от засада, ама... Същото важи за Саша, не можа да влезе в мача, муден и бавен... М. Огнянов пипна топката само веднъж, в 94', но беше в засада... Смените не успяха да помогнат, истина е... Хубавото е, че имаше борба, желание... БаткOFF да му светне още отсега - да налага юноши, за да имаме поне малко по-силен отбор догодина (за ШЛ...)...
Генев вчера игра много добре но не ми става ясно защо някои веднага почват да викат айде да гониме Рабех и да налагаме Генев. Пианицата е голям защитник. Вчера при всички атаки на испанците ми се струваше че отнекъде ще се появи Пианицата и ще спаси положението и той верно се появяваше в точниа момент
Такъв играч не се гони. Когато е трезвен и тренирал отзад сме като стена а когато е пиан пак е от най добрите на терена

Такъв играч не се гони. Когато е трезвен и тренирал отзад сме като стена а когато е пиан пак е от най добрите на терена

- metodito
- Контакти:
Едно голямо "браво" на отбора и на Ратко за избора на титулярния състав!
Първо, за срещата. Виляреал са ми едни от любимците, разбира се, когато бе ръководен от Пелегрини и в състава си имаше един голям, наистина голям футболист - Рикелме. За разлика от нас, обаче в подобни клубове не разчитат на мимолетната слава, а надграждат върху постигнатото. И този Виляреал е ако не по-добър, то поне толкова добър, колкото този на Пелегрини. Знаех, че ще се представим добре, не знаех цифрово как ще е. Но испанците не са отбор който смачква самочувствието на съперника с преса и голове, освен ако от среща не играе "Реал" или Барса. Вярно не ни дадоха да дишаме деветдесет минути (по колко дроба имат тея хора не знам), но Балтанов, Генев, Минев, Христов, Димитров, Тасевски и Жоазиньо показаха, че младостта не е порок и се раздадоха на 100 про. Гледал съм мачове на Виляреал с тимове като Бетис и Майорка (за тези мачове, конкретно се сещам) и това беше като дежа вю. Масирана преса на жълтите и тичане на двата отбора 94 мин., та в тази връзка, нашият отбор игра страхотно. Не искам и няма да давам паралели с други бг отбори.
За Ратко. Дали той реди състава? А не Гонзо. Просто избора на състав и разположение на играчите по терена, нямаше нищо общо с предишните срещи. Или пък това беше варианта за Европа? Не искам да казвам "връщам си думите назад" за Ратко, понеже, може в неделя да ме опровергае, че почна да налучква състава. Роси е по-добър от Рабех, мноооого по-добър. Е, и? А за Нилмар, мисля е излишно да се коментира. Смените бяха ужасяващи. Ако водихме с гол, Симонович би бил перфектен, за да държи топката, но... Не знам защо мъчат Йовов. Може да стане голмайстор на първенството, но пак ще кажа, че вече не е същия футболист, който беше. Не разбрах защо не остави Христов до края на мача. И разни други въпроси, но ... Страхотен мач, какво повече да кажа и малшанс за Левски, че имат Виляреал такова нападение.
Каре на мача: Петков, Балтанов, Христов, Тасевски.
Първо, за срещата. Виляреал са ми едни от любимците, разбира се, когато бе ръководен от Пелегрини и в състава си имаше един голям, наистина голям футболист - Рикелме. За разлика от нас, обаче в подобни клубове не разчитат на мимолетната слава, а надграждат върху постигнатото. И този Виляреал е ако не по-добър, то поне толкова добър, колкото този на Пелегрини. Знаех, че ще се представим добре, не знаех цифрово как ще е. Но испанците не са отбор който смачква самочувствието на съперника с преса и голове, освен ако от среща не играе "Реал" или Барса. Вярно не ни дадоха да дишаме деветдесет минути (по колко дроба имат тея хора не знам), но Балтанов, Генев, Минев, Христов, Димитров, Тасевски и Жоазиньо показаха, че младостта не е порок и се раздадоха на 100 про. Гледал съм мачове на Виляреал с тимове като Бетис и Майорка (за тези мачове, конкретно се сещам) и това беше като дежа вю. Масирана преса на жълтите и тичане на двата отбора 94 мин., та в тази връзка, нашият отбор игра страхотно. Не искам и няма да давам паралели с други бг отбори.
За Ратко. Дали той реди състава? А не Гонзо. Просто избора на състав и разположение на играчите по терена, нямаше нищо общо с предишните срещи. Или пък това беше варианта за Европа? Не искам да казвам "връщам си думите назад" за Ратко, понеже, може в неделя да ме опровергае, че почна да налучква състава. Роси е по-добър от Рабех, мноооого по-добър. Е, и? А за Нилмар, мисля е излишно да се коментира. Смените бяха ужасяващи. Ако водихме с гол, Симонович би бил перфектен, за да държи топката, но... Не знам защо мъчат Йовов. Може да стане голмайстор на първенството, но пак ще кажа, че вече не е същия футболист, който беше. Не разбрах защо не остави Христов до края на мача. И разни други въпроси, но ... Страхотен мач, какво повече да кажа и малшанс за Левски, че имат Виляреал такова нападение.
Каре на мача: Петков, Балтанов, Христов, Тасевски.
- Бижутера
- Контакти:
Представихме се достойно, толкова си можем,все пак някои очакваха и 5-0... 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Lord VOODOO написа:THE G.A.M.E написа:Какво да пиша за мача.......впечатления от играта на Левски ? Ама те нашите играха ли......или май само гледаха ? Иначе браво.....едно почти перфектно първо полувреме за "Сините" .....но това се дължеше на подценяване от страна на Виляреал ! През това първо полувреме, определено ги изпуснахме ! През второто, за съжеление, испанците се усетиха, че няма как да спечелят лесно.....и се натегнаха. И тогава пролича, просто ужасяващата разлика в класите ! А ако беше нормален терена......направо не ми се мисли ! Аз немога да бъда доволен от такава игра на Левски.....не може да минем центъра, само 7-8 пъти за цял мач......а през второто полувреме, нашите почти не излязоха от наказателното си поле. Да, някои отбори играят доста защитно......но това нашето беше............честно ви казвам, предпочитам да бяхме загубили с 3- 4:0 но да имахме положения, удари, мелета.....поне някакво напрежение да бяхме създали в наказателното им поле........и ето, точно на това 0:1 с което загубихме, му се вика - грозна загуба ! Кофти ми е, и съм бесен от безсилието на Левски.....но реално погледнато, нашите дадоха всичко от себе си.....не съм доволен , но немога да им се сърдя ! Виляреал дори с 50 - 60 % от възможностите си, се оказа прекалено силен за Левски..........
Евала! Все пак се намери един честен левскар, който да признае нещата такива каквито са!
Аз пък съм абсолютно на другия полюс , какво значи грозна загуба?Това което ти казваш е пълна тъпотия , да паднем с 3-4:0 но да имаме добри положения, тези положения ще се забрават след 1 седмица, в исотрията ще остане резултата , както и в групите, защита , защита, с малко повече късмет (Не че вчера нямахме достатъчно такъв, но такъв е израза) и можехме 0:0 да направим , това е една точка, с адски грозна и дефанзивна игра....пука ли ми? - не , все пак играхме срещу Вилареал, за бога дори в Европа така правят, Челси като излезна с Барса, да не би да се хвърли в атака?Ами Интер?Не естествено, защото знаят че ако го направят едно 2-3:0 не им мърда и ние така процедирахме , което ми хареса...на някои очакванията са просто твърде високи...а до цскар дето пише след всяко негативно мнение браво , браво, какво искаш не разбирам?Естествено че ни биха.....не играхме ние срещу 10тия от Англия с 10те резерви, стегни се малко, стига плюли, този мач не мога да го сравня с никой от другите, защото в никой от другите мачове няма да излезнем така, нито в някой мач от България нито срещу Лацио или Ред Бул, нито като домакини на Вилареал, просто това беше тактиката и 1:0 е доста не грозна загуба за отбор от наща черга..
САМО ЛЕВСКИ!
Аз пък съм абсолютно на другия полюс , какво значи грозна загуба?Това което ти казваш е пълна тъпотия , да паднем с 3-4:0
но да имаме добри положения, тези положения ще се забрават след 1 седмица, в исотрията ще остане резултата , както и в групите, защита , защита, с малко повече късмет (Не че вчера нямахме достатъчно такъв, но такъв е израза) и можехме 0:0 да направим , това е една точка, с адски грозна и дефанзивна игра....пука ли ми? - не , все пак играхме срещу Вилареал, за бога дори в Европа така правят, Челси като излезна с Барса, да не би да се хвърли в атака?Ами Интер?Не естествено, защото знаят че ако го направят едно 2-3:0 не им мърда и ние така процедирахме , което ми хареса...на някои очакванията са просто твърде високи...а до цскар дето пише след всяко негативно мнение браво , браво, какво искаш не разбирам?Естествено че ни биха.....не играхме ние срещу 10тия от Англия с 10те резерви, стегни се малко, стига плюли, този мач не мога да го сравня с никой от другите, защото в никой от другите мачове няма да излезнем така, нито в някой мач от България нито срещу Лацио или Ред Бул, нито като домакини на Вилареал, просто това беше тактиката и 1:0 е доста не грозна загуба за отбор от наща черга..[/quote]
Най после едно нормално мнение!По-добре минимална загуба от Виляреал,отколкото измъчен Х срещу 3-я отбор на някакъв английски смешник!
но да имаме добри положения, тези положения ще се забрават след 1 седмица, в исотрията ще остане резултата , както и в групите, защита , защита, с малко повече късмет (Не че вчера нямахме достатъчно такъв, но такъв е израза) и можехме 0:0 да направим , това е една точка, с адски грозна и дефанзивна игра....пука ли ми? - не , все пак играхме срещу Вилареал, за бога дори в Европа така правят, Челси като излезна с Барса, да не би да се хвърли в атака?Ами Интер?Не естествено, защото знаят че ако го направят едно 2-3:0 не им мърда и ние така процедирахме , което ми хареса...на някои очакванията са просто твърде високи...а до цскар дето пише след всяко негативно мнение браво , браво, какво искаш не разбирам?Естествено че ни биха.....не играхме ние срещу 10тия от Англия с 10те резерви, стегни се малко, стига плюли, този мач не мога да го сравня с никой от другите, защото в никой от другите мачове няма да излезнем така, нито в някой мач от България нито срещу Лацио или Ред Бул, нито като домакини на Вилареал, просто това беше тактиката и 1:0 е доста не грозна загуба за отбор от наща черга..[/quote]
Най после едно нормално мнение!По-добре минимална загуба от Виляреал,отколкото измъчен Х срещу 3-я отбор на някакъв английски смешник!
-
Linky написа:Lord VOODOO написа:THE G.A.M.E написа:Какво да пиша за мача.......впечатления от играта на Левски ? Ама те нашите играха ли......или май само гледаха ? Иначе браво.....едно почти перфектно първо полувреме за "Сините" .....но това се дължеше на подценяване от страна на Виляреал ! През това първо полувреме, определено ги изпуснахме ! През второто, за съжеление, испанците се усетиха, че няма как да спечелят лесно.....и се натегнаха. И тогава пролича, просто ужасяващата разлика в класите ! А ако беше нормален терена......направо не ми се мисли ! Аз немога да бъда доволен от такава игра на Левски.....не може да минем центъра, само 7-8 пъти за цял мач......а през второто полувреме, нашите почти не излязоха от наказателното си поле. Да, някои отбори играят доста защитно......но това нашето беше............честно ви казвам, предпочитам да бяхме загубили с 3- 4:0 но да имахме положения, удари, мелета.....поне някакво напрежение да бяхме създали в наказателното им поле........и ето, точно на това 0:1 с което загубихме, му се вика - грозна загуба ! Кофти ми е, и съм бесен от безсилието на Левски.....но реално погледнато, нашите дадоха всичко от себе си.....не съм доволен , но немога да им се сърдя ! Виляреал дори с 50 - 60 % от възможностите си, се оказа прекалено силен за Левски..........
Евала! Все пак се намери един честен левскар, който да признае нещата такива каквито са!
Аз пък съм абсолютно на другия полюс , какво значи грозна загуба?Това което ти казваш е пълна тъпотия , да паднем с 3-4:0 но да имаме добри положения, тези положения ще се забрават след 1 седмица, в исотрията ще остане резултата , както и в групите, защита , защита, с малко повече късмет (Не че вчера нямахме достатъчно такъв, но такъв е израза) и можехме 0:0 да направим , това е една точка, с адски грозна и дефанзивна игра....пука ли ми? - не , все пак играхме срещу Вилареал, за бога дори в Европа така правят, Челси като излезна с Барса, да не би да се хвърли в атака?Ами Интер?Не естествено, защото знаят че ако го направят едно 2-3:0 не им мърда и ние така процедирахме , което ми хареса...на някои очакванията са просто твърде високи...а до цскар дето пише след всяко негативно мнение браво , браво, какво искаш не разбирам?Естествено че ни биха.....не играхме ние срещу 10тия от Англия с 10те резерви, стегни се малко, стига плюли, този мач не мога да го сравня с никой от другите, защото в никой от другите мачове няма да излезнем така, нито в някой мач от България нито срещу Лацио или Ред Бул, нито като домакини на Вилареал, просто това беше тактиката и 1:0 е доста не грозна загуба за отбор от наща черга..
Виж сега пич.....уважавам мненето ти, както и на всички писали тук. Ти имаш гледна точка, аз също.....разминават се, но в това няма нищо фатално - даже напротив, хубаво е да има различни мнения, относно играта на Левски снощи.
Аз не споря, че загубата ни с 0 : 1 е достойна.....и то срещу отбор като Виляреал, който според мен лично, няма да има никакъв проблем да смачка, поне половината отбори от Шампионска лига ! Но ! Аз казвам ( пиша ) , че не ми харесва начина по който стигнахме до този резултат ! Има разлика в това, как ще загубиш......е нашите го направиха по по безславният начин.....вярно с много борба, и на мускули........но на мен лично, не ми хареса ! Пак ще го напиша......не им се сърдя, би било глупаво и смешно някои да им се сърди на момчетата......още повече, че са изпълнявали и тактическите указания на треньорското ръководство. Смятам, че можеха да играят малко по офанзивно през второто полувреме.....къде е гаранцията, че щяха да ни вкарат повече голове ?
Хипопотично.....ако бяхме играли малко по открито второто полувреме......можеше да получим и два гола.....но можехме и да отбележим......да създадем поне малко напрежение в отбраната им, не да изглеждаме, като последният аутсайдер !
Това е.....не ми харесва да играем по подобен начин......видя се, и така загубихме......тази наша игра снощи, щях да я призная за успешна, ако бяхме докопали равенството. Както ти сам го пишеш.....футболът е игра на голове и точки, и начина на игра се формира, за да се постигнат тези цели......снощи загубихме.......така че, начина ни на игра, не е бил правилният !
- alexveselinov
- Контакти:
просто има мачове които не можеш да вземеш ништо...а снощният беше такъв ...видясе че разликата междо двата отбора е голяма все пак поздравления за стъвта и желанието за игра което показа Левски мисля че след този мач можем да погледнем оптимистично към мача с Цска
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/
/генерал Христо Луков/
"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/
/Виктор Орбан/
- bigbonusprize
- Контакти:
Много добре стояхме тактически... Ако бяхме с Мъри щяхме да отнесем 3 ка поне!
Много добре се бяха групирали нашите. Чак съм оптимист за останалите мачове в групите... Чорбарите се видя, че ако ги хване някой тактически грамотен (дори и с резервите) им става трудно... Очаквам неделя да ги треснем...

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Браво на момчетата за борбеноста! Въпреки, че играха срещу толкова класен противник, на който целта е печелене на Лига Европа и то като гости се видя, че може да атакуваме доста опасно, ама само късмет не ни достигна при завършващите удари. Но пък имахме късмет при някои от техните положение, но без него не може..
Браво на Ратко! Много добре беше подредил отбора и много се радвам, че пусна в игра Балтанов за цял мач
Много ми хареса как пази Гошо - безупречен. Спаси много опасни положения. Браво на нашия отбор - супер доволен съм от играта
П.П: Нашата публика отново бе на ниво.. Почти през целия мач се чуваха скандирания - голямо браво!

П.П: Нашата публика отново бе на ниво.. Почти през целия мач се чуваха скандирания - голямо браво!