Висша лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Висша лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот kingofpop » 23 авг 2022 01:57

е чак така няма да е.....ще се вдигнат, но много зависи от ината на Клоп. Много важно е да остави Ван Дайк на пейката, който е потресаващ и носи вина за три гола от началото на сезона. Освен това, ТАА е бледа сянка на себе си, а продадоха Неко Уилямс, който изобщо не е лоша алтернатива. И взеха Калвин Рамзи, който още е контузен и дори не е почнал подготовката си. Също така продадоха ТРИМА атакуващи футболисти и взеха само ЕДИН - Дарвин. Отделно нямат и свестен халф, разполагат с или вечно контузени или пенсионери или голобради младежи, напълно неспособни все още да поведат отбора. Фирмино пък отдавна приключи с футбола, а Салах от както загуби двата мача срещу Сенегал не знае къде е. Изобщо всичко случващо се в Ливърпул в момента е един пълен хаос, но да видим до кога.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 23 авг 2022 03:25

bubka написа:Тази година Ливърпул ще са мечтан съперник в Шампионската лига. Както и във ВЛ. Абе навсякъде.

Прекалявате с реакционните тейкове.
Ливърпул бяха без халфова линия, без Нунеш и без добър защитник до ван дайк (който пък не е във форма).

С Тиаго, фабиньо, Нунеш и Матип/конате няма да са такъв леш. Но определено и няма да са силата която бяха с Мане, най-важният им играч
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 авг 2022 07:34

ivan56 написа:
Udoji90 написа:Както казах, Юнайтед няма да са все слаби и не трябва да бъдат отписвани. След 3 кръга, вече и с Каземиро, ще ни думнат и нас. И Роналдо само чака момент да се отпуши, стига да не е напуснал междувременно.

Вие с Миро сигурно сте двамата най-черногледи фенове на Арсенал в планетата :D

Аз не съм!
Върни и чети мненията ми, даже съм дал и прогнози в играта!

Даже съм се размечтал. :))
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 авг 2022 09:40

Capitana_Puyol написа:И аз това му казах преди няколко месеца на този черногледец антиартетовец. :)

Ай сега, стига и ти с този "антиартетовец". :D Аз съм за Арсенал, а не против Артета. Ако се справи, естествено, че ще го похваля - просто засега не ме е убедил, че е точният човек. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 авг 2022 10:10

Мане най-важния ни играч а 15 мача на сезон ги проспиваше поне на година, поне последните 2 години с ръка на сърцето мога да го кажа. Не следите отбора отблизо и после говорите глупости

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 23 авг 2022 11:08

Не знам как е възможно една загуба на Египет толкова да повлияе на Салах. В днешно време националните отбори отидоха на втори план зад клубните интереси. Иначе може и тоя мач да е повлиял допълнително за отношенията между двамата, още преди това се говореше че са в конфликт и Мане нарочно не пада за дузпи, че Салах да не вкарва... Иначе със Салах в топ форма поне мисля че щяха да бият Реал на финала. Всичко обаче вече е минало.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 24 авг 2022 11:18

Ливърпул ще се оправят, както и Манчестър Юнайтед ще го направят. Имаш ли пари, въпрос на време е да се стегнеш.... е , този сезон може и да е загубен, въпреки че е твърде рано да се правят такива прогнози, но ресурсите там ли са е въпрос на време нещата да си дойдат по местата. А Ливърпул също ги има, макар че за момента не ги показва.

МЮ не ми харесаха срещу Пуул, противно на общото мнение, но това си е дерби и тук е важна страстта и победата, а и все пак Тен Хаг тепърва започва работата си по този отбор. Със сигурност играха по-добре, ако сравним този двубой с предишните им мачове.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 26 авг 2022 08:44

Трудно ще се оправи Ливърпул с тая халфова линия и липсата на истински собственик. Не може тоя боклук Леброн Джеймс да има акции в клуба при положение, че нищо не разбира от футбол и си мисли, че топката е във формата на яйце. Тук трябва да кажа, че завиждам на бивша Чукотка, щото изглежда пак си намериха стабилен собственик. Все пак е хубаво да задържат тоя идиот Тухел. Рийс Джеймс централен защитник, а Хавертс централен нападател - само хубави резултати като в Лийдс ги чакат:)
Последна промяна от pill на 26 авг 2022 08:46, променено общо 1 път.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 26 авг 2022 08:45

А и тоя Дарвин ми изглежда като тотално дърво. Дано все пак Клоп извлече от него повече, отколкото действително може. Клоп го умее това.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 авг 2022 09:19

pill написа:А и тоя Дарвин ми изглежда като тотално дърво. Дано все пак Клоп извлече от него повече, отколкото действително може. Клоп го умее това.

Тук не съм съгласен. Даже е доста разчупен и бърз за размерите си. Виж, халфовата ни линия в този си вид наистина е адски дървена. При всичките ми уважения към Хендо и особено Милнър, който винаги се раздава на 110% и е един от малкото истински мъжкари, останали в играта, но просто вече не са за титуляри в клуб с претенциите на Ливърпул. Клоп вижда лидерските качества на Милнър и умишлено не го пуска да си отиде, вероятно като окачи бутонките ще го иска в щаба си. Лошото е, че сега просто няма кой да се пусне да играе, защото опциите ни се ограничени, разчитаме на вечно контузени играчи като Тиаго, Кейта, Окс, а на пазара сме статични както винаги. Ако не бяхме продали Мане, щяхме да вземем само двете млади момчета Рамзи и Карвальо, който технически беше договорен още през януари. Аз смея да твърдя, че когато всички са във форма, разполагаме с по-добра защита и атака от Пеп, дори с Холанд, но халфовата линия на Сити, а и не само тяхната, е на светлинни години от нашата, просто няма база за сравнение. А когато имаш връзка от халфовата линия с нападението с човек като Де Бройне, дори и аз да отида, тоя изрод като ми я даде 2 пъти както срещу Нюкасъл, все единия ще я вкарам.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”