NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Лева > МеРси
Тоя клоун Меси, ако и тая година вземе топката... Ми по-добре да закриват наградата !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Facepalm
: )))))
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
!
СРАМ И ПОЗОР ! КОЛКО ГОЛА ТРЯБВА ДА ВКАРА ЛЕВА, ЧЕ ДА МУ Я ДАДАТ...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: NBA сезон 2021-22
Кво се пенявиш, ве? На никой не му дреме, особено в тема за баскетбол. Иди да громиш фенчетата на Барселона в тая за ШЛ, примерно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Buck32 написа:Larsenn написа:Репортер попитал Майкъл Джордън: -Могат ли Биковете от 90те да победят Лейкърс на Леброн? - Да. - С колко точки разлика? - 2-3. -Значи ще е оспорвана игра, заключил репортерът. - Еее, все пак повечето от Биковете сме почти на 60 години - отговорил Майкъл.![]()
![]()
Сега феновете на Лейкърс и Леброн, не ме замеряйте с камъни - това е шега.
Джордън дали е казал кой ще играе за Чикаго на тройката - за един приятел питам, наскоро издаде книга и сега няма какво да прави
Бък, кажи на приятеля си - Пип е на тройката, нЕма кой друг да е.
Ракетите
Хюстън с трета последователна, отлепиха ютията!
Добра победа за САС, а отборчетата от ЛА ще се борят явно за последната квота за плейофите!
Добра победа за САС, а отборчетата от ЛА ще се борят явно за последната квота за плейофите!
Larsenn написа:Buck32 написа:Larsenn написа:Репортер попитал Майкъл Джордън: -Могат ли Биковете от 90те да победят Лейкърс на Леброн? - Да. - С колко точки разлика? - 2-3. -Значи ще е оспорвана игра, заключил репортерът. - Еее, все пак повечето от Биковете сме почти на 60 години - отговорил Майкъл.![]()
![]()
Сега феновете на Лейкърс и Леброн, не ме замеряйте с камъни - това е шега.
Джордън дали е казал кой ще играе за Чикаго на тройката - за един приятел питам, наскоро издаде книга и сега няма какво да прави
Бък, кажи на приятеля си - Пип е на тройката, нЕма кой друг да е.
Ако нЕма кой друг, сигурно ще сменят схемата - Пип няма да играе под ръководството на расист в един отбор с човек, който не е по-добър от него, но не уважава съотборниците си.
Re: Ракетите
miro_rz написа:Хюстън с трета последователна, отлепиха ютията!
САС дано уцелят драфта, че иначе трудно ще се оправят
- Drunken_Master
- Контакти:
Еми..
Запада много се обърка...
Re: Ракетите
Buck32 написа:miro_rz написа:Хюстън с трета последователна, отлепиха ютията!
САС дано уцелят драфта, че иначе трудно ще се оправятИ за Денвър добра победа.
Б*сиии, две поредни победи за SAS!
Като гледам как го целят последните две години.
Доста консервтивно постъпват и никакви минути на двамата които взеха тази година но пък снощи
о каква изненада: Т.Джоунс с 13 мин.; Дж. Примо с 12 мин. и 2 от 2 от тройката; Вайскамп 1:45 мин.
Иначе Девин Васел който взеха под 11-та позиция миналата година играе доста редовно по над 20 мин.
още от новобранския му сезон.