rebelheartous написа:Като цяло не ми е ясно как този отбор е завършил на 3 място в Англия, но ще трябва да го приема.
Е как да не завърши на 3-то място, след като основната му конкуренция за Топ 4 бяха Лестър на Брендън Роджърс и Челси, които този сезон бяха доста далеч от истината. Догодина очаквам да са много по-стабилни. Лампард понатрупа малко опит, взеха качествени играчи, а предстои да вземат и още. Догодина очаквам люта битка за 4-тото място между Юнайтед, Тотнъм и Арсенал. Тотнъм едва ли могат да са по-зле от този сезон, а ако възходът в Арсенал беше започнал няколко кръга по-рано, като нищо щяха да бъдат замесени в борбата за Топ 4 накрая.
На мен Севиля са ми черни, няма какво да си кривя душата. Днес бях за тях по явни причини, но фаворитът ми в този турнир е добре известен, така че дано на финала да загубят.
[offtopic]Смути, това с Де Хеа става малко банално. Правиш четки на вратар, който дори вече не е титуляр за Аржентина, а преди само с това беше известен. Още повече, че го правиш за сметка на Де Хеа, който е потресаващ в последните 1-2 сезона, но преди това ви мъкнеше на гръб. Точно днес нямаше какво да направи и при двата гола, особено при втория. Не мисля, че Ромеро щеше да направи нещо по-различно.[/offtopic]