Левски-Фк Баку [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Официалната пресконференция на Ратко

Мнениеот Kobra666 » 04 авг 2009 18:32

graveworm написа:Как така се получава, че азерите събраха 30 хиляди души на стадиона си, а ние 15-18 в най-добрия случай.

Те събраха 30 000 , като 2/3 нямаха идея ЗАЩО са там ..подкрипа НУЛЕВА ;) А и Герена събира 25 000 макс + Г сектор .. 18 000 да са но ИСТИНСКИ фенове :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 авг 2009 18:49

graveworm написа:Как така се получава, че азерите събраха 30 хиляди души на стадиона си, а ние 15-18 в най-добрия случай.

Там сигурно си нямат Баку Запад,Баку Център,Баку Север и тем подобни организации делящи феновете ,вместо да ги приобщават. Да не говориме, че надали "истинските им фенове" , "ултраси" вилнеят из секторите. Като включиме почти безплатния вход (а,май е бил и безплатен) за част от феновете + това,че за нас август е отпускарски месец ,може да обясни тоя факт. А,и не забравяй нещо друго.За тях ние сме нещо,каквото бяха Шалке за нас. + Това им е евро пробива до тук.
110 години любов!

vesodoc
Контакти:

Re: ГРУПАТА НА ЛЕВСКИ ЗА РЕВАНША С БАКУ

Мнениеот vesodoc » 04 авг 2009 18:52

Аз мисля, че Йово, ако е в групата може да влезне към края, за да оплете азерите.
Иначе, братлета!
Молба за помощ!!!
Дайте некой линк за тоя мач! Моля!
Не съм в България и полудявам...няма къде да го гледам!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 04 авг 2009 19:00

Те имаха свободен вход на стадиона за мача с левски и точно заради тоя факт сега УЕФА иска да ги глобява нещо.....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Противникът не хареса София, била съветска

Мнениеот ehh » 04 авг 2009 19:08

Sword Coast Boys написа:То и заради вас се подиграваха на България(случая евроидиотизмът), но все още съществувате нали?
Приемете статията като поредния евродоклад и се наведете както винаги.
пС: Ние не сме ли управлявани от бандитска олигархия? Или ДПС и Батков не са олигарси?

Такива целувачи на чужди задници като теб по-добре мълчат по тези въпроси.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 04 авг 2009 19:34

groti написа:

Там сигурно си нямат Баку Запад,Баку Център,Баку Север и тем подобни организации делящи феновете ,вместо да ги приобщават.

Запад , Север , Център - УТРЕ ВСИЧКИ ЕДНО ЦЯЛО!!!!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Re: Противникът не хареса София, била съветска

Мнениеот Sword Coast Boys » 04 авг 2009 19:41

Казаха истината за най-голямо гето в БГ и се засегна. ТИ не АЗ!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 04 авг 2009 19:42

vesodoc написа:Дайте некой линк за тоя мач! Моля!
Не съм в България и полудявам...няма къде да го гледам!

Първо си дръпни програмата Sоpcast , с нея ще гледаш мача най-добре ;)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 04 авг 2009 19:51

-----------------------------Г.Петков------------------------------
----В.Минев----Ю.Рабех----Е.Топузаков----Ж.Миланов-----
-----------------------------Г.Сърмов-----------------------------
---Жоазиньо--------------Д.Тасевски--------Зе Соареш------
---------------------Г.Христов---------Д.Ортега----------------
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Левски-Фк Баку [официална тема]

Мнениеот Red_champions » 04 авг 2009 20:08

damnedbg написа:Много се извинявам... ама ми писна от тея ЧОРБАРИ... долни мръсни м.а... фи. Не виждат, че и ЦСКА с/у Дери сити ( от порядъка на БАТЕ или Жилина дори по-слаби ) в БГ не можаха да бият като тъпан. Събрали се умните глави да мислят Левски и неговия резил. И чета по сайтове и форуми как ЧОРБАРИ ( пиша с големи букви за да прочетът и да се осъзнаят ) пожелават успех на талибаните от Баку. ЕВАЛА! Ей това се вика национализъм. Поредната глупост! Поредното доказателство "Прееби другарче!" Българска работа. Познавам доста ЧОРБАРИ с повечето съм приятел ядем, пием, забавляваме се и като се стигне до това кой за кой отбор е половината не могат да кажат защо толкова мразят ЛЕВСКИ. Примерно аз не харесвам ЦСКА, защото винаги минават м/у капките и нямат доблест ( веднага Ви давам пример Уважаеми ЧОРБАРИ - Ст. Сакалиев бележи с ръка и после го питат с ръка ли вкара е ?! НЕ! Ако бях вкарал щях да си призная. ) Една от причините е това. Има и други сходни. А сега ще чуя куп глупости и оправдания. "Мразя Левски, защото са ми противни", "Мразя Левски, защото ми е малка п...ката и трябва някъде да избие...", "Не мога да си намеря работа и приятелка, защото съм мързелив, следователно мразя Левски" и т.н. Идва сега и въпроса с мафията и купуването на мачове. Колкото едните, толкова и другите. Не са еднични случай. Благодаря!

Това са долни мръсни лъжи!Феновете на ЦСКА си гледат своя отбор и не се занимават с Левски.Аз лично желая успех.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “Архив”