Селекцията на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на Левски
Жеан Карлош най-добрия нападател в А група... хахаха...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
mike28 написа:Абе да ти кажа - майната му и на трансферното лято и на Ш.Л, само оня идиот да не вземе да ни шитне на ДПС-то
Съмнява ме, че точно заради това той не смее да даде и лев за селекция. Готви ни много кофти изненада. Всъщност каква изненада след като той е съдружник с точно тези лица от ДПС, Д.Пеевски и компания??? Май не е изненада...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Ами не е.
- Sleepwalker
- Контакти:
Ако това с ДПС(движение за пари и служби) стане,ще хвърчат глави - буквално.Едната от тях ще е с мустак!Не вярвам някой да се примири с такъв факт!

- Pro-European
- Контакти:
mike28 написа:Ами не е.
Страхотен подпис - относно прощаването и омразата,
ще го запомня.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Мерси. Скраднах го от един корейски филм" A moment to Remember" - има го в Замундата, струва си да се види.
- Pro-European
- Контакти:
Mike,
задължително ще го видя този филм.
Лека вечер
задължително ще го видя този филм.
Лека вечер
Авторът на темата: Ще спре ли..
Потурнака Макриев вече го коментирах преди време, затова майната му!!!... За Батков ми знаете мнението - ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!!!...
Ще напиша следното - на "Левски" не му трябват "търговски агенти", а играчи! Иса винаги ми е харесвал, само му трябва малко самочувствие... Еньо е типичен централен нападател... Е, к'во ме боли за някакъв доказан предател Макриев?!!!
Селекция няма! Ще действаме!!! "Левски" отново ще е шампион, въпреки...!!!
Ще напиша следното - на "Левски" не му трябват "търговски агенти", а играчи! Иса винаги ми е харесвал, само му трябва малко самочувствие... Еньо е типичен централен нападател... Е, к'во ме боли за някакъв доказан предател Макриев?!!!
Селекция няма! Ще действаме!!! "Левски" отново ще е шампион, въпреки...!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Остават 2 седмици, а ние не сме взели още никой. Дебел балкански шпек Леки за Макриев, защо всички мислят само за парите ? Да не би сега да е беден ?
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Рещих да не пиша какви играчи трябват на Левски по простата причина че, както виждам вече всички варианти са предложени.В съботния брой на'7 дни спорт" има една рубрика какво е писано във вестника преди 5 години ,и попаднах на следното заглавие "Левски купува нови само при продажба на Темиле" .И какво се оказва в Левски и по-специално с Батков в криза или не ,се чака да се продаде някой за да се купува последното не е много сигурно .Този филм го гледаме вече не знам коя поредна година въпрки 1/4 финал в уефа и влизането в Шампионска лига и привличането на 90% от играчите в отбора като свободни агенти.Всеки може да прецени за себеси какво ни очаква тази година в евротурнирите. САМО ЛЕВСКИ