Мнениеот PFK_Levski » 01 ное 2013 00:47
Да дам моето мнение за мача :
1. Вутов вярно ,че не му вървеше играта , имаше много грешни подавания , но имаше и добри отигравания . Между другото повечето от грешните подавания на Вутов се дължаха на това ,че другия човек, към който бе предназначен дадения пас, просто не мислеше по един и същ начин като Вутов ( не бягаше там където му я даваше Вутов , не отиваше в свободната зона и т.н. ) . Въпреки , че не му вървя играта , аз винаги съм способен да простя на едно момче школувано в Левски ( стига да има талант , а Вутов определено е талантлив ) . Йоканович говореше именно за тези неща по-рано .... " ще го пусне 2-3 мача титуляр , няма да ви се хареса показаното и ще почне едно плюене по момчето " и така и става като гледам , защото доста хора се оплакват от играта на Вутов , сякаш няма други хора , които са играли много по-зле от Вутов .... да това са следващите "футболисти" на които ще обърна внимание .
2. Пламен Димов - този изрод , идиот , тапак , олигофрен , хермафродит е и още много , много неща , но не и футболист . Той не може да спре топката , да я подаде , абе не може нищо .... някой бе казал ,че е бил централен защитник , а не халф ..... абе този не е футболист бе , официално ми е най-противния футболист на Левски в момента , а може би е на един кантар с Илиян Йорданов !
3. Писна ми от Милиев и Даниел Димов ....... това е достатъчен коментар за тия 2-та ... тотални дървета , не могат нито да спрат , нито да подадат , нито да отнемат чисто топка .... даже и на 2-рия етаж не са добри .
Днеска не ми хареса начина ,по-който играхме след като вкарахме 2-рия гол ........ макар ,че имахме няколко ситуации , при които просто трябва да питаш вратаря къде да му я вкараш ! Като край : Слаб мач за Левски , но пък важни 3 точки ..... И единствения халф , който има качества на халф ( за жалост е и опюван от много хора) е Влади Гаджев ..... Без него в центъра на терена няма да може да се даде 1 пас ! Не и със Старокин и Пламен Димов .....