P!nk fan написа:Eminem написа:Жоржиньо написа:А шото при този имаме много копаем дъното даже.Едва кретаме в първата седмица,добре Илиян бил направил подготовка,а той самия какво постига,кой голям отбор победи?
Иначе съм съгласен,че Раев е най-виновен за всичко,сигурен съм,че се бърка и в работата на треньора.
Илиан нищо не направи, Митов постигна резултати, защото успя да нахъса отбора. Успяваше да ги мотивира. Това липсваше при Илиан. Добре де, но докога ще я караме само с хъс ? Видя се, че срещу Иртиш трябваше и тактика, с хъс не стана.
Не че сега Левски играе тактически грамотно, но аз мисля, че е правилно да се даде шанс на Йоканович да си направи селекция и подготовка и тогава да го съдим.
Че Йоканович си направи селекцията, макар и в движение. От 7 нови в сравнение с миналия сезон, двама дойдоха при Митов (Генков и Бру), а 5 при Йоканович (Перес, Деко, Макриев, Туре и Блажевич).
Единствения, който е в отбора по настояване на Йоканович е Блажевич. Никой друг! Перес го одобри Йока, но не той го е искал, а просто му беше предложен и при липсата на алтернатива бе взет. Нито Макриев, нито Иванов, нито Туре са тук по искане на Йоканович.