Левски - Локомотив Сф - 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Сф

Мнениеот terata » 06 окт 2013 18:58

P!nk fan написа:
Eminem написа:
Жоржиньо написа:А шото при този имаме много копаем дъното даже.Едва кретаме в първата седмица,добре Илиян бил направил подготовка,а той самия какво постига,кой голям отбор победи?

Иначе съм съгласен,че Раев е най-виновен за всичко,сигурен съм,че се бърка и в работата на треньора.

Илиан нищо не направи, Митов постигна резултати, защото успя да нахъса отбора. Успяваше да ги мотивира. Това липсваше при Илиан. Добре де, но докога ще я караме само с хъс ? Видя се, че срещу Иртиш трябваше и тактика, с хъс не стана.
Не че сега Левски играе тактически грамотно, но аз мисля, че е правилно да се даде шанс на Йоканович да си направи селекция и подготовка и тогава да го съдим.

Че Йоканович си направи селекцията, макар и в движение. От 7 нови в сравнение с миналия сезон, двама дойдоха при Митов (Генков и Бру), а 5 при Йоканович (Перес, Деко, Макриев, Туре и Блажевич).

Единствения, който е в отбора по настояване на Йоканович е Блажевич. Никой друг! Перес го одобри Йока, но не той го е искал, а просто му беше предложен и при липсата на алтернатива бе взет. Нито Макриев, нито Иванов, нито Туре са тук по искане на Йоканович.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 06 окт 2013 19:44

Ми Йоканович,ако беше на място щеше да се откаже след като му се бъркат в работата.А не да стой и да събира негативи.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 окт 2013 19:57

Жоржиньо написа:Ми Йоканович,ако беше на място щеше да се откаже след като му се бъркат в работата.А не да стой и да събира негативи.

Човекът въпреки всичко иска да остане и да се опита да направи нещо с този отбор. Той вече няколко пъти каза, че не му изпълняват обещаните неща, поне не си мълчи.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 окт 2013 19:58

Жоржиньо написа:Ми Йоканович,ако беше на място щеше да се откаже след като му се бъркат в работата.А не да стой и да събира негативи.

Някой каза че заплатата му не е лоша,кво му пречи да събира негативи.
Иначе аз сам за Йока до след зимата,ако пак събира негативи значи не става.
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 06 окт 2013 21:05

Eminem написа:
Жоржиньо написа:А шото при този имаме много копаем дъното даже.Едва кретаме в първата седмица,добре Илиян бил направил подготовка,а той самия какво постига,кой голям отбор победи?

Иначе съм съгласен,че Раев е най-виновен за всичко,сигурен съм,че се бърка и в работата на треньора.

Илиан нищо не направи, Митов постигна резултати, защото успя да нахъса отбора. Успяваше да ги мотивира. Това липсваше при Илиан. Добре де, но докога ще я караме само с хъс ? Видя се, че срещу Иртиш трябваше и тактика, с хъс не стана.
Не че сега Левски играе тактически грамотно, но аз мисля, че е правилно да се даде шанс на Йоканович да си направи селекция и подготовка и тогава да го съдим.

А какво ще кажете за един триумвират Йоканович, Илиан и Митов - съответно за тактика, подготовка и хъс? Ще скъсаме :)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 окт 2013 21:35

Добре, приемаме че ще се откаже, както стори Николай Костов и? Кво правим след това? Вуцов, Гонзо, Кокала, Викторио Павлов, Илиан Илиев, Митов, Ясен или Антони Здравков си избираш? Не бързай, избора от некадърници е голям!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 окт 2013 21:48

terata написа:

Добре, приемаме че ще се откаже, както стори Николай Костов и? Кво правим след това? Вуцов, Гонзо, Кокала, Викторио Павлов, Илиан Илиев, Митов, Ясен или Антони Здравков си избираш? Не бързай, избора от некадърници е голям!

Винаги ще има някой нов дето ще хвърлят вината върху него.Тук въпроса не е само до треньор.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 окт 2013 21:51

tevez написа:
Eminem написа:
P!nk fan написа:Че Йоканович си направи селекцията, макар и в движение. От 7 нови в сравнение с миналия сезон, двама дойдоха при Митов (Генков и Бру), а 5 при Йоканович (Перес, Деко, Макриев, Туре и Блажевич).

Никой не може да ме убеди, че Йоканович е искал Макриев и Деко. Сираков му ги докара без да го пита.
За мен Йоканович доведе само един единствен футболист и това е Блажевич.

+ Перес.
Йоканович съм сигурен, че не е чувал имената на Деко и Макриев преди да дойдат на Герена. Туре дойде по желание на Сираков.

Играчите за да подпишат с отбора, са одобрени и от треньора

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 окт 2013 21:53

Ibrik4iq написа:Според мен трябва положително отношение към играчите, ръководството и президента! Само когато сме свити като юмрук, можем да се задъжрим в първата седмица, а догодина евентуално да скочим и за титлата! Г-н Батков е нашия патрон и идеолог, киха лев за високи заплати, лагери и подготовки! Ремонтните работи по стадиона вървят в пълна сила и скоро ще имаме архитектурно бижу, за които другите могат само да мечтаят. С Газпром или без тях спонсорите ще се блъскат за нас и ще има пари за всичко и ако се наложи да надцакаме Домусчиев из канцелариите на БФС! Вяра и подкрепа братя, това се иска от Вас!!! Минете през параклиса на ст. Г.А. помолете се за победи, здраве и берекет, а след това да издерем гърлата си срещу ЦСКА па тогава да видим дали няма да победим

По-леко с наркотиците, а явно и дилъра ти не е добър

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 окт 2013 23:04

Пак ще кажа : пореден мач, в който треньор вади Гаджев, противникът се окопитва и завладява силово центъра, а нашите трудно го минават и мачът бързо приключва. Това го повтарям от последния кръг (мача със Славия) насам. Все пак Влади ни е единствен национал.

Върни се в “Архив”