АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Мнениеот Batkoto » 14 юли 2013 23:40

Лупи пак ще се окъпе в светлината на прожекторите то е ясно, но дано зад него стои наистина силен финансов гръб, че аман от проблеми с финансите .. особено сега след Титаните ще изскачат знайни и незнайни задължения, трябва да устискаме някак си и да стъпим на крака, че ми писна тоя и оня да търсят пари от ЦСКА, а онези от Подуяне да подписват с нов спонсор през месец :x
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
RED 1969
Контакти:

Мнениеот RED 1969 » 15 юли 2013 20:28

САМО ЦСКА !
Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 юли 2013 10:32

Batkoto написа:Лупи пак ще се окъпе в светлината на прожекторите то е ясно, но дано зад него стои наистина силен финансов гръб, че аман от проблеми с финансите .. особено сега след Титаните ще изскачат знайни и незнайни задължения, трябва да устискаме някак си и да стъпим на крака, че ми писна тоя и оня да търсят пари от ЦСКА, а онези от Подуяне да подписват с нов спонсор през месец :x

Направо ми се гади като си го представя на днешната пресконференция.Усмихнат щастлив от него лъха оптимизъм.
Очертава светло бъдеще.Вълкът козината си мени-нрава не.Дано това е последното му появяване и после да се
скрие.Около него нещата винаги миришат.Хората около него да го елиминират защото ние не можем.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 юли 2013 10:45

Днес би трябвало да се види има ли светлина в тунела или Лупи отново е машинист на влака останал без спирачки.
Също ще ми е интересно какво ще каже Стоичков в близките няколко дни.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2013 11:10

Pichichi написа:Днес би трябвало да се види има ли светлина в тунела или Лупи отново е машинист на влака останал без спирачки.

Бъди сигурен, че днес нищо няма да се изясни. Ще почне да се изяснява чак когато цялата сделка приключи на 100%. Днес няма да има нищо по-различно от теглене на локуми, високопарни приказки и планове за светло бъдеще. Тоест - нищо.
Аз си имам една теория за връщането на Томов, но ще си я запазя докато не приключи сделката.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 16 юли 2013 11:17

vaskonti написа:
Pichichi написа:Днес би трябвало да се види има ли светлина в тунела или Лупи отново е машинист на влака останал без спирачки.

Бъди сигурен, че днес нищо няма да се изясни. Ще почне да се изяснява чак когато цялата сделка приключи на 100%. Днес няма да има нищо по-различно от теглене на локуми, високопарни приказки и планове за светло бъдеще. Тоест - нищо.
Аз си имам една теория за връщането на Томов, но ще си я запазя докато не приключи сделката.

Дълга на ЦСКА или по точно Титан при първата продажба. Имаше някаква комисионна от 1 милион евро.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 16 юли 2013 11:19

Ще представи Стойчо, все едно не си го знаем. Може и някой друг трансфер да обяви. Предишния път пускаш на час по лъжичка трансферите на перлите си.
ПП Някой знае ли дали Байдек още се занимава с мениджърство?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юли 2013 11:21

PR_CSKA написа:
vaskonti написа:

Дълга на ЦСКА или по точно Титан при първата продажба. Имаше някаква комисионна от 1 милион евро.

Не, съвсем друго нещо. Няма как да знаем какви комисионни се полагат и дали изобщо се полагат, това са вътрешни договорености. Освен това аз имам предвид по-скоро начина на връщане на Томов в ЦСКА, а не причините за това.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 16 юли 2013 11:25

Това за което пиша е разменяне на любезности между Титан и Лупи. Лупи искаше 1 милион нещо като комисионна. Те обаче нещо му оспорваха иска. Беше само размяна на мнения по медиите. Имаш ли си идея кога ще пускат картите за 2013 -2014.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 юли 2013 11:43

vaskonti написа:

Може и да си прав и на пресконференцията да се явят само Томов и Тодоров и с дълги и сложни изречения не казващи нищо
да обяснят че бизнесмените не искат да излизат на светло преди да мине решенито на КЗК. Май това ще стане.

Върни се в “Архив”