Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот milen.hristov » 03 юни 2013 09:19

Шефът на ДЮШ на Левски Ясен Петров се опитва да отмъкне един от най-големите таланти на ЦСКА. Става въпрос за родения през 2003 година Мартин Смоленски. Вчера тази гарнитура на ЦСКА, водена от Сашо Борисов, спечели Аматьорската футболна лига за деца. През май месец Смоленски беше в основата на завоюването на купата "Георги Аспарухов". Тогава младите армейците победиха на два пъти Левски насред Герена. Явно в ръководството на сините са останали силно впечатлени от качествата на младия играч. Смоленски бе категоричен, че никога няма да отиде в Левски и ще се бори за място в ЦСКА въпреки трудните условия в школата.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юни 2013 09:23

milen.hristov написа:Шефът на ДЮШ на Левски Ясен Петров се опитва да отмъкне един от най-големите таланти на ЦСКА. Става въпрос за родения през 2003 година Мартин Смоленски. Вчера тази гарнитура на ЦСКА, водена от Сашо Борисов, спечели Аматьорската футболна лига за деца. През май месец Смоленски беше в основата на завоюването на купата "Георги Аспарухов". Тогава младите армейците победиха на два пъти Левски насред Герена. Явно в ръководството на сините са останали силно впечатлени от качествата на младия играч. Смоленски бе категоричен, че никога няма да отиде в Левски и ще се бори за място в ЦСКА въпреки трудните условия в школата.

Това какво общо има със селекцията и лятната подготовка?Още повече,че момчето НЕ ИСКА да идва в Левски?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 юни 2013 09:29

Димитър Везалов, който си заби автогол и с това лиши "Левски" от титлата, ще напусне клуба, научи "Стандарт". Още преди няколко дни бранителят е бил уведомен, че за него е по-добре да си търси нов отбор, в противен случай ще бъде на мушката при всеки негативен резултат на "сините". Самият Везалов, който дойде на "Герена" като заместник на Иво Иванов, се е съгласил с мнението на шефовете. Той беше любимец на предишния треньор Илиан Илиев, но явно вече няма бъдеще на "Герена". Много е вероятно той да се върне в "Берое".

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 юни 2013 09:40

“Левски” хвърли око и на Пернишкия Роналдо за лятната селекция, твърди "Труд". Футболистът със славно име всъщност е Даниел Златков от “Славия”.

Ситуацията все още е в процес на проучване на вариантите, тъй като “сините” не изключват да вземат общо трима централни защитници. А и едри пачки на “Герена” липсват, затова се търсят трансфери чрез бартер на футболисти. А на подобни сделки далеч не всички клубове са съгласни.

Пламен Димов и Димитър Везалов са разменни монети за бартер със “Славия” за Златков и с “Черноморец” за Георги Терзиев. Естествено, “сините” ще трябва и да доплащат. А Роналдо за трети сезон поред е в списъка на “Левски”.

Очаква се и легионер за сърцето на отбраната. Фаворит е холандец, но са наблюдавани играчи от Португалия и Испания. “Левски” от миналото лято държи в своя списък Николай Бодуров (“Литекс”), но явно няма достатъчно пари.

А Милен Василев е предложен на “белите” в замяна на Галин Иванов. Има “син” интерес и към Радослав Димитров, наричан Меси.

Василев е вариант и за “Берое”, ако оттам бъде взет Елио Мартинс или Алберто Лоузейро.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 03 юни 2013 10:06

Според мен трябва да се даде още веднъж шанс на Арш. Интересно ми е да го видя в комбинация със Силва и Родригез и Рамос по крилата. Голямата драма разбира се си остава защитата (центъра на защитата), но мисля че само с един нов като Терзиев + Д. Димов ще се закърпи положението.

-------------------------------Илиев-----------------------------

---------Мулдер-----Терзиев-----Д.Димов------Пинто------

---Родригез-Ангелов (Велев)-Г.Иванов (Вутов)-Рамос---

-----------------Арш--------Силва (де Карвальо)-------------

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юни 2013 10:33

riftwar написа:Според мен трябва да се даде още веднъж шанс на Арш. Интересно ми е да го видя в комбинация със Силва и Родригез и Рамос по крилата. Голямата драма разбира се си остава защитата (центъра на защитата), но мисля че само с един нов като Терзиев + Д. Димов ще се закърпи положението.

Боримиров потвърди: Сьорд Арс си идва, ще го продаваме”, пише вестник „Меридиан мач”. Спортният директор на Левски Даниел Боримиров потвърди новината на „Меридиан Мач", че Сьорд Арс се завръща на "Герена". Както съобщихме, нападателят отказа предложения му от Коняспор договор и трябва да почне подготовка със „сините" на 10 юни. Спортно-техническото ръководство няма намерение да задържа нападателя в отбора. „Очакваме Сьорд Арс да почне подготовка с нас, защото има действащ договор с клуба. На този етап обаче няма шанс холандецът да остане в Левски. Ще го продадем", обясни Даниел Боримиров.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 03 юни 2013 10:46

Според мен:

ДА НАПУСНАТ: Пл.Димов, М.Василев (Бейл), Й.Милиев, Д.Везалов, Р.Прохазка, В.Гаджев, К.Рамос, един измежду Силва и Карлвальо.
ДА СЕ ПРИВЛЕКАТ: Г.Иванов (имаме нужда от левскари в отбора), двама защитници, опорен халф, нападател, офанзивен халф.

П.С. - Рене Михелич, ако излиза без пари, може да остане. Да се намали заплатата на Ели и да остане. Момчето има качества. Обира всички високи топки и има заставане. Ако още от подготовката бяха играли Ели + Димов, ситуацията в защита щеше да е по-добра. Трябва да се разчита и на Христо Попадийн.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Ицо Секса
Контакти:

Мнениеот Ицо Секса » 03 юни 2013 10:47

riftwar написа:Според мен трябва да се даде още веднъж шанс на Арш. Интересно ми е да го видя в комбинация със Силва и Родригез и Рамос по крилата. Голямата драма разбира се си остава защитата (центъра на защитата), но мисля че само с един нов като Терзиев + Д. Димов ще се закърпи положението.

Човек Д.Димов е дефанзивен халф ,а Г. Иванов крило
[offtopic][wrapimg=]http://media.balls.ie/uploads/2013/04/iqtpgGDg5nTG.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/09/oscar.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/Hmney.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Ицо Секса
Контакти:

Мнениеот Ицо Секса » 03 юни 2013 10:49

tzvetan_tee написа:Според мен:

ДА НАПУСНАТ: Пл.Димов, М.Василев (Бейл), Й.Милиев, Д.Везалов, Р.Прохазка, В.Гаджев, К.Рамос, един измежду Силва и Карлвальо.
ДА СЕ ПРИВЛЕКАТ: Г.Иванов (имаме нужда от левскари в отбора), двама защитници, опорен халф, нападател, офанзивен халф.

П.С. - Рене Михелич, ако излиза без пари, може да остане. Да се намали заплатата на Ели и да остане. Момчето има качества. Обира всички високи топки и има заставане. Ако още от подготовката бяха играли Ели + Димов, ситуацията в защита щеше да е по-добра. Трябва да се разчита и на Христо Попадийн.

П.Димов защо да напуска ,а и Рамос ако играе намакс също трябва да остане.
[offtopic][wrapimg=]http://media.balls.ie/uploads/2013/04/iqtpgGDg5nTG.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/09/oscar.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/Hmney.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 03 юни 2013 10:58

Ицо Секса написа:
tzvetan_tee написа:Според мен:

П.Димов защо да напуска ,а и Рамос ако играе намакс също трябва да остане.

Ами Пл.Димов явно не му се получават нещата щом при 2-ри треньор е дълбока резерва и то при конкуренция като Милиев и Везалов...
За Рамос съм съгласен, че не е толкова лош, но като теглим чертата има не повече от 3, 4 силни мача за сезона, а взима доста висока заплата. Ок, за него съм 50 на 50 :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Върни се в “Архив”