Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот megan fox » 19 яну 2013 01:20

HIENATA_KARLOVO написа:
megan fox написа:
HIENATA_KARLOVO написа:Мисля,че е време да започнем пак всичко отначало,но този път без грубите грешки.
Всички обратно в и за СДС!

Интересно и какво ще прави новото СДС? То не остана какво да се приватизира! Остана ни само един АЕЦ Козлодуй! Остава и него да продадът и после "сери боже да ядем"!

Не те знам кой набор си и какво помниш от периода на прехода, но точно Костов и СДС съсипаха държавата! Авиокомпания "Балкан" приватизирана за 20 000 долара? Че те само гумите на боингите в компанията струваха повече! Гад Заеви (така се казва евреина който купи "Балкан") разпродаде всички активи на "Балкан" изкара МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ДОЛАРА от нея и после фалира компанията. Чудно каква ли е била комисионата на Костов за това нещо? Софийски хлебозавод? Да ви разкажа ли как го приватизираха и го дадоха за жълти стотинки на братя Джанкови, че лично ги познавам и знам как е станала цялата врътка лично от тях? Кремиковци? Какво да кажем за Кремиковци?! Първо държавата няла над 1 милиард лева в него за ново оборудване, машините даже не бяха разопаковани и инсталирани и после Кремиковци бе приватизиран за... 1 ЛЕВ! Новият собственик разпродаде всичко (включително новото оборудване на стойност 1 милиард лева, без да броим стойността на наличното старо оборудване) и върна Кремиковци на държавата отново за 1 лев. Да продължавам ли да давам примери за приватизацията на СДС и Костов? Има още много!

Приватизацията и разпада на СДС са основни грешки на Костов,чети по внимателно какво съм писал.Прехода си го спомням доста добре и отново твърдя ,че първите две години от управлението на ОДС са най-успешните .

Ами това е въпрос на гледна точка и на разбирания кой какво определя като успешно. Кои са тези успехи, които визираш? :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 яну 2013 01:20

Линк към сайта на финансовото министерство:http://www.minfin.bg/bg/statistics/4

П.П.
Това е за да се види как БСП манипулират хората за фискалния резерв.
Не се оставяйте да ви лъжат,дали това го прави ББ или БСП е без значение.Просто като видите някой да лъже го кажете на висок глас.Та толкова за опоскания фискален резерв - една голяма бесепарска лъжа!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2013 01:24

До преди малко бях там и точно това гледах. И ти вярваш, че тези пари наистина ги има в БНБ? Затова ли ГЕРБ искаше да посегне на сребърният резерв на страната, добре, че Конституционният съд не позволи това нещо да се случи! Ако следиш действията на ГЕРБ и нещата, които се опитват да правят ясно ще видиш колко не се връзват тези цифри, които в момента ни се представят. Не може да твърдиш, че имаш 6.7 милиарда лева и в същото време да казваш, че трябва да се деблокира сребърният резерв на страната, защото нямало пари! А сега де? Нали УЖ имат 6.7 милиарда лева, тогава защо искат да бутат сребърният резерв? Много държа да ми отговориш на тоя въпрос!

А да и къде остана оня дето щеше да ме оборва за цените на магистралите, дето ми скочи с информация от 2010-а година? :mrgreen:
Последна промяна от megan fox на 19 яну 2013 01:25, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 яну 2013 01:24

megan fox написа:
HIENATA_KARLOVO написа:Мисля,че е време да започнем пак всичко отначало,но този път без грубите грешки.
Всички обратно в и за СДС!

Интересно и какво ще прави новото СДС? То не остана какво да се приватизира! Остана ни само един АЕЦ Козлодуй! Остава и него да продадът и после "сери боже да ядем"!

Не те знам кой набор си и какво помниш от периода на прехода, но точно Костов и СДС съсипаха държавата! Авиокомпания "Балкан" приватизирана за 20 000 долара? Че те само гумите на боингите в компанията струваха повече! Гад Заеви (така се казва евреина който купи "Балкан") разпродаде всички активи на "Балкан" изкара МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ДОЛАРА от нея и после фалира компанията. Чудно каква ли е била комисионата на Костов за това нещо? Софийски хлебозавод? Да ви разкажа ли как го приватизираха и го дадоха за жълти стотинки на братя Джанкови, че лично ги познавам и знам как е станала цялата врътка лично от тях? Кремиковци? Какво да кажем за Кремиковци?! Първо държавата няла над 1 милиард лева в него за ново оборудване, машините даже не бяха разопаковани и инсталирани и после Кремиковци бе приватизиран за... 1 ЛЕВ! Новият собственик разпродаде всичко (включително новото оборудване на стойност 1 милиард лева, без да броим стойността на наличното старо оборудване) и върна Кремиковци на държавата отново за 1 лев. Да продължавам ли да давам примери за приватизацията на СДС и Костов? Има още много!

Mного, много точно мнение. Напълно подкрепям. Изключителна къса памет забелязвам в много хора от пишещите тук. Хулят Станишев, Бойко, царя и всички, а Костов го благославят едва ли не :shock: Той точно и на това разчита де. Наистина ли са забравили изредените от теб неща? Аз за тези работи писах в една друга тема още преди седмица- две. Спорихме тогава с един активист на Костов, фен на Славия (то не можеше да се нарече спор, защото с активист на която и да е партия няма как да се спори- това е все едно да спорим на кой родителите са най-добри...). Има още редица "хубости" които сътвориха Костов и министрите му, Ама явно българинът наистина е късопаметен и заради това ще ни клатят тези 240 не 23, ами 230 години...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 яну 2013 01:28

megan fox написа:
Red_Neck написа:"Тайните фалити на комунизма" - Христо Христов, писана на базата на засекретени показания на висши партийни функционер по Дело №4/1990 или т.нар "Дело за икономическата катастрофа". След като я прочетеш, пак ми кажи, че червената идея е най-малкото зло!

А ти защо сравняваш БСП с БКП и Станишев с Тодор Живков? :o :shock: Никога няма да чуеш и видиш да защитавам бай Тошо! Никога. Ама в случая бъркаш ужасно много. Комунизъм и Социализъм са две различни идеологии! Да, и двете са леви, но има съществени разлики. Та вземи малко и ти да почетеш. ;)

Охооо тук имаме новина!
Значи отричаш, че БСП е пълноправен наследник на БКП?
Че как бе създадена БСП? Ето ти един ФАКТ на тебе: След проведен общопартиен референдум в края на март 1990 г. на 3 април 1990 г. Българската комунистическа партия (БКП) се преименува на БСП и се отказва от стриктното прилагане на марксизма.
Водачи? - Лилов, Младенов, Луканов, Пирински ....
Значи за "твърдия" електорат са наследници, а за новите комсомолци не са ?!? Интересно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2013 01:31

Относно Костов, искам да напомня едно негово култово изказване. Докато Костов бе премиер на страната Външен министър ни бе Надежда Михайлова. По време на тяхното управление стана разправията в Либия с медиците ни, тогава Надежда Михайлова можеше да ги изтегли тук в България и да бъдат съдени от български съд! И помнете ли какво направи Костов? Излезе в ефира на Канал 1 и каза "Ами ако са виновни? Нека си седят там!" Всички знаем после колко усилия и най-вече пари ни струваше, за да си върнем медиците! Че се наложи да опростим дълга на Либия към нас, а дълга на Либия бе в милиарди долари! Това също е "заслуга" на Костов!!!

Няма значение дали са виновни или не! Те са български граждани и можехме да ги приберем веднага и да ги съди нашият съд, без това после да ни струва милиарди!!! Когато стана СПИН аферата в Либия не бяха замесени само наши медици, имаше и доста други от други държави, всичките те до една си прибраха хората и накрая останаха нашите да оберат пешкира! "Благодаря" ти Костов, ти си номер 1!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 яну 2013 01:31

megan fox написа: И ти вярваш, че тези пари наистина ги има в БНБ?

Ако знаеш какво представлява "Валутен съвет", няма да се усъмниш и за момент какво има в БНБ по простата причина, че в подобни условия БНБ реално е само надзорник! Контролът върху БНБ е железен.
Последна промяна от Red_Neck на 19 яну 2013 01:33, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 яну 2013 01:32

megan fox написа:
Red_Neck написа:"Тайните фалити на комунизма" - Христо Христов, писана на базата на засекретени показания на висши партийни функционер по Дело №4/1990 или т.нар "Дело за икономическата катастрофа". След като я прочетеш, пак ми кажи, че червената идея е най-малкото зло!

А ти защо сравняваш БСП с БКП и Станишев с Тодор Живков? :o :shock: Никога няма да чуеш и видиш да защитавам бай Тошо! Никога. Ама в случая бъркаш ужасно много. Комунизъм и Социализъм са две различни идеологии! Да, и двете са леви, но има съществени разлики. Та вземи малко и ти да почетеш. ;)

Нали ти е ясно,че огромна част от сегашните ръководители на БСП са тясно свързани с БКП и почитат и уважават своята стара партия майка ?
И да не говоря,напразно..

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/07/ ... 20_godini/

И на малките деца е ясно,че огромна част от хората,които симпатизират на БСП е поради носталгични чувства към старото време,не толкова,защото са леви избиратели.

Иначе,благодаря ти,че ми отговори изчерпателно и адекватно на нещата,които те попитах.Според мен с прекалено лека ръка отменяш,вината на Станишев в предишното правителство.Нещо което няма никога как да приема е тройните да критикуват за нещо сегашното правителство при положение,че при тях е било по-зле.Например свободата на словото,правата ни на хора и т.н.Всички помним протеста,януари 2009 год. нали ? Ако това се беше случило по времето на Бойко,Слави Трифонов,сигурно щеше да сътвори революция.И като споменах последният,интересно ми е ,как хората обвиняват ББ,че пречи на свободата на словото,а дългият,абсолютно всяка вечер прави предаването си на гърба на правителството.И е смешно оправданиеот,че той го правил,видиш ли,защото винаги бил критик на което и да е било правителство.Нито с царя,нито с тройните беше толкова жестока критиката и откровената манипулация.Да не говорим,че има и един канал,който също си запълва ежедневно ефира с критики към правителството и най-вече към ББ.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 яну 2013 01:33

Значи Костов завари в държавата хиперинфлация от партията, която била "най-малкото зло", обаче той съсипал държавата :lol: :lol: :lol: Никой не казва, че Костов е бил безгрешен, че не е крал изобщо и т.н. , но пък е адски необективно да се говори, че той бил съсипал държавата и да се отрича, че това беше най-успешното правителство. Не виждам никакъв смисъл да споря с хора, които подкрепят комунистите, просто смятам че с чугунени глави не бива да си губиш времето ;) Не подкрепям изобщо ГЕРБ, но пък за комунягите няма как да гласувам докато съм жив ;)
Изображение

Върни се в “Архив”