Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 май 2013 20:30

Teo написа:И как направи разликата, че съм казал че рефера подпира Левски и Локото са легнали :?: Двете да не би да имат нещо общо едно с друго, чиста гол отменят на Локото, кой е виновен :?: 45 минути не искат да натиснат и да вземат нещо от мача, кой е виновен :?: Помисли и тогава се изцепвай...

Момче, прегледай си мненията ... Не съм длъжен да ти ги търся едно по-едно, та да ги анализираме.

Дали голът на Локото е "чист", няма никакво значение.
Нужни бяха 10-на повторения за да се види, че "можеби" играча който играе с отбитата топка е на една линия ...

Що се отнася до натискането ... Играеш толкова, колкото ти позволят тия от среща.
Те Локомотив от Пловдив щото досега са практикували страшен футбол, разбираш ли ... Нещо средно като този на Байерн М. и Борусия Д. та си видял, че нарочно неискат да "натискат" ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?

Мнениеот kambata » 02 май 2013 20:30

На Локомотив явно Лудогорец са им обещали пари ако вземат нещо от Левски. Физически се изразходваха на максимум, освен това цял мач провокации (първия картон на Мюлдер беше провокация от играч на Локомотив, който го избута и Мюлдер си изтърва нервите).

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 02 май 2013 20:33

Теовци меовци и други подобни индивиди нямат ли си форум бе, та саму тука висят! Май трябва просто да ги игнорираме, та сами да се откажат. Иначе - честита победа, много важна! И голяма глупост на Мюлдер, след измисления първи ЖК очаквах да стане нещо такова. Важна е победата, а и с 10 човека играхме не лошо. Поздрав за вскички ЛЕВСКАРИ :) ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 02 май 2013 20:33

Само гледайте-пародията продължава :!: А за да се разбере дали ИГРАХА,ще се види от мача с Ботев.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 май 2013 20:33

Мнението ми по "темата" ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 май 2013 20:35

Santiago Munezz написа:
petko.h.markov написа:Имам един въпрос? Ние феновете на другите отбори-към кой народ принадлежим?

Ние сме Отбора на народа,за вас незнам и не ме интересува 8-)

Благодаря! Умник си ми ти.Повтаряш една глупост като батков непрекъснато.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 02 май 2013 20:36

Както ви казах,мача ще го вземе този на когото му трябва победата.И кой ми махна въпросите,можеше да отговори на тях вместо да се прави на велик.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 02 май 2013 20:36

Смешни сте момчета....ама много смешни.Колко ви е яд , че го има Левски , защото сме единствените , който променят статуквото в А група.Колко ще ми е готино като станем шампиони и запушим устите на всички червени кадри като Гриша Ганчев , Домуса и цецка.Обърнете внимание , че всички водещи отбори в България са с червени кадри начело , а само Левски им пречи да се разпределят пая и за това лаят като бесни кучета , но Левски ще го има винаги за ваше съжаление.....

kloning1912
Контакти:

Мнениеот kloning1912 » 02 май 2013 20:37

Седем написа:
Show Must Go On написа:На момченцата от локуту едно "браво", че пяха и се радваха заедно с "жена си" - срещу жълтити. Голям срам. Сега очаквам, като Ви надуем в сряда [offtopic]въпреки голямото скачане - нали не сме Левски[/offtopic] да ходят по не повече от 100-200 потника на мачовете Ви, защото нормалните Ви фенове се отвратиха.

Смешен плач от жълто-червено-зелено-оранжевата паплач! Пукнете, ЛЕВСКИ ще е шампион!!!

НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ВАШАТА КУПА НЕ МАЖЕТЕ ДА БИЕТЕ МОНТАНА И ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ТРЪГНАЛИ ШАМПИОНИ ДА СТАВАТ АМИ КАТО ДОИДЕ НЯКОИ АЛБАНСКИ ШАМПИОН ТОГАВА ЩЕ СЕ СМЕЕМ ВСИЧКИ ЗАДРУЖНО А ВАС ПРОСТО НЯМА ДА ВИ ИМА А СЕГА ГОРЧИВО ;)

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 02 май 2013 20:41

Mark_Renton написа:Смешните чорбарчета умират от яд! Бихме ви и още ви помня умрелите физиономии в миризливия сектор. Сега ще се чудите какво да измислите... чешете си дебелите езичета... Важното е, че ние победихме Локото (купихме ги), победихме грухтящите (с късмет), победихме и на гришата селяните (със съдията)... Имаме шанс за титла и сме на финал за купата. А вие кво? Изкопахте гроб на комунистическия си стадион, дължите пари на половината свят и не можете да вкарате на Локо София един гол за два мача... Колко жалко е да си чорбар...
Злобеете за Сараево, а забравяте, че по същото време вие паднахте от един велик отбор, за който децата мислят, че е кръстен на евтина вафла.

Но нека задам няколко въпросчета на червените спецове, които и миналата година говореха за директива Левски да е шампион:

1. Защо подкупихме точно Локо Пд и хванахме съдиите точно с Литекс? Не можеше ли още с Монтана, с Черно море и с Гоце Делчев да развържем кесиите и сега да сме с 6 точки повече? Или Монтана и Гоцето са по-скъпи и сложни за хващане от Локо Пловдив?

2. Като БФС ни подкрепя, защо наказват съдиите, които са свирили в наша полза? Или всичко е дълбока конспирация?

3. И гола на Силва в 90-тата минута ли беше нагласен, бе пичове?

4. Последно - тук може да се включат и спецовете от делиормана - с какво Лудогорец се представя по-добре от Левски тази година? С какво са по-силни и заслужили? Помните ли какво направи Таско в мача им с Ботев, или паметта ви стига само да запомните лафовете на Майкъла и глупавите песни на Дучето?

Пожелавам ви цял живот така да си злобеете и да се борите с Литекс за четвъртото място. Щото в събота вие ще вадите вазелина, щото идва Мъри и иначе дупето ще боли. :lol:

+ 1914

Върни се в “Архив”