КБ| Левски София - Локомотив София /17.04.2013г./ 17:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: КБ| Левски София - Локомотив София /17.04.2013г./ 17:45ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 апр 2013 00:16

BadBoy написа:става жал за вас като се сетя как цвилехте по адрес на Мак Райли

А не сме ли прави в претенциите си ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 апр 2013 00:39

Делянски, целувай своята дама, тази я целувам аз, със закачки по форумите няма да станеш по-приятен събеседник или готин човек, уверявам те в това ;) Вече, ако се издигаш в своите очи така, не се радвам за теб. Иначе се извинявам, че се намесвам в темата ви, моят отбор играе в другия полуфинал :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 18 апр 2013 01:03

По-добрият и по-мотивиран отбор спечели. Локото минаваха рядко центъра , а Левски си контролираше мача през цялото време .
Хедникапа ми излезе тука и заедно с оувъра на Юнайтед и двойката на Челси - се получи красота :)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 18 апр 2013 04:13

Хайде да гледаме по-реално на нещата. Рефера въобще не свири за Левски. Първото полувреме сините играха много зле, а Локо безобразно зле. Ристосков им спести дузпа за игра с ръка, както Любо Пенев каза, това не е хандбал! А второто полувреме им спести 2 жълти картона за фаулове срещу Ангелов, като при първия фаул, играча, който извърши нарушението вече имаше жълт картон, трябваше да бъде изгонен. Втория фаул срещу Ангелов беше на Добрев, на който също му бе спестен картон. Явно заради смешните медии, каквито май е и Спортал, Мортал, Понг, Сонг и така нататък, Ристосков го хвана страх да изгони въпросния играч на Локо, защото и него(Ристосков) щяха да го погнат. Но и това все пак стана при тази спорна ситуация, при която реши да не свири дузпа, при положение, че Везалов изби топката. Тоест неговите грешки май са в полза на Локо. Не съм очаквал Велев да говори такива измислици, той сигурно утре ще каже, че и извънземни е виждал. А за предния мач, симулация на Карвальо, и смешен червен Картон на Михелич. Другото се приема. И пак казвам, аре да гледаме малко по-реално!!!
CHELSEA

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 18 апр 2013 08:16

glarus_ds написа:Хайде да гледаме по-реално на нещата. Рефера въобще не свири за Левски. Първото полувреме сините играха много зле, а Локо безобразно зле. Ристосков им спести дузпа за игра с ръка, както Любо Пенев каза, това не е хандбал! А второто полувреме им спести 2 жълти картона за фаулове срещу Ангелов, като при първия фаул, играча, който извърши нарушението вече имаше жълт картон, трябваше да бъде изгонен. Втория фаул срещу Ангелов беше на Добрев, на който също му бе спестен картон. Явно заради смешните медии, каквито май е и Спортал, Мортал, Понг, Сонг и така нататък, Ристосков го хвана страх да изгони въпросния играч на Локо, защото и него(Ристосков) щяха да го погнат. Но и това все пак стана при тази спорна ситуация, при която реши да не свири дузпа, при положение, че Везалов изби топката. Тоест неговите грешки май са в полза на Локо. Не съм очаквал Велев да говори такива измислици, той сигурно утре ще каже, че и извънземни е виждал. А за предния мач, симулация на Карвальо, и смешен червен Картон на Михелич. Другото се приема. И пак казвам, аре да гледаме малко по-реално!!!

Представям си те пиян на мотика пред катаджия как му обясняваш ,че само си държал волана а тя колата сама е тръгнала без да те пита :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 18 апр 2013 08:22

vvessel написа:
Turo написа:Евалата на левскарите!Не познавам по-яки големци от тях!Те са най-ощетения отбор,те играят най-красиво,те са милиони!Обаче идва юли месец и се чудим защо така?Господа там няма да ви свирят Пасти и Ристосковци.Да не говорим,че за "великия"ви отбор втория състав на Локомотив-Сф(отбор намиращ се под чертата) се оказа мерило.Без коментар..............

Нали точно тоя отбор под чертата ви отнесе на чертвъртфиналите. Кво ревеш не знам. Хем отмениха чист гол за Локомотив първия мач, а цска за 2 мача един гол не можа да им вкара. Гари им вкара 2 за 10 минути.
Това ми е коментара към твоя "без коментар"

Абе вие синьочервените що си мислите че сте единствени на тоя свят , това момче е от наште не е от ваште.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 апр 2013 08:53

rere написа:
vvessel написа:
Turo написа:Евалата на левскарите!Не познавам по-яки големци от тях!Те са най-ощетения отбор,те играят най-красиво,те са милиони!Обаче идва юли месец и се чудим защо така?Господа там няма да ви свирят Пасти и Ристосковци.Да не говорим,че за "великия"ви отбор втория състав на Локомотив-Сф(отбор намиращ се под чертата) се оказа мерило.Без коментар..............

Нали точно тоя отбор под чертата ви отнесе на чертвъртфиналите. Кво ревеш не знам. Хем отмениха чист гол за Локомотив първия мач, а цска за 2 мача един гол не можа да им вкара. Гари им вкара 2 за 10 минути.
Това ми е коментара към твоя "без коментар"

Абе вие синьочервените що си мислите че сте единствени на тоя свят , това момче е от наште не е от ваште.

Еми да не мислиш, че е лесно да различиш малоумниците :mrgreen: То да не са един или двама. :mrgreen:

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 18 апр 2013 09:16

Царе сте в обясненията. Царе сте в създаването на илюзии. Царе сте в надуването на балони.
Пожелавам ви да станете шампиони, да вземете купата и да играете в Европа. Пожелавам ви да се паднете с отбор от Малта или Лихтенщайн. Тогава, обаче, няма да има Ристосков и нещата ще си дойдат на мястото. Поредното срамно отпадане. Така че, наслаждавайте се на победата и на великата игра.
То Иво Тонев си го каза "Има и други начини да постигнем целите си". И наистина ги има.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 18 апр 2013 09:34

haiobaio написа:Царе сте в обясненията. Царе сте в създаването на илюзии. Царе сте в надуването на балони.
Пожелавам ви да станете шампиони, да вземете купата и да играете в Европа. Пожелавам ви да се паднете с отбор от Малта или Лихтенщайн. Тогава, обаче, няма да има Ристосков и нещата ще си дойдат на мястото. Поредното срамно отпадане. Така че, наслаждавайте се на победата и на великата игра.
То Иво Тонев си го каза "Има и други начини да постигнем целите си". И наистина ги има.

А аз съм уверен, че ако вие вземете купата поне Ливерпул(Реал и Барса са в друг турнир и няма как) ще отстраните. И не само ще ги отстраните, ще ги попилеете.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 апр 2013 09:38

haiobaio написа:Царе сте в обясненията. Царе сте в създаването на илюзии. Царе сте в надуването на балони.

Мое ли ми кажеш за какво точно ревеш? Не ви ли писна? Не виждате ли че сте ебати измисления отбор с пет човека публика, без стадион, борещ се да не изпадне. Кои сте вие и за какво точно пискате? За спестения червен картон на Добрев ли? За неотсъдената дузпа в полза на Левски ли? За кое? На подобен измислен отбор като твоя все някой друг им е виновен. Най-лесно е вместо да се видите кво представлявате да търсите оправдания и вина някъде другаде! Плачковци!

Върни се в “Архив”