BadBoy написа:става жал за вас като се сетя как цвилехте по адрес на Мак Райли
А не сме ли прави в претенциите си ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:става жал за вас като се сетя как цвилехте по адрес на Мак Райли
glarus_ds написа:Хайде да гледаме по-реално на нещата. Рефера въобще не свири за Левски. Първото полувреме сините играха много зле, а Локо безобразно зле. Ристосков им спести дузпа за игра с ръка, както Любо Пенев каза, това не е хандбал! А второто полувреме им спести 2 жълти картона за фаулове срещу Ангелов, като при първия фаул, играча, който извърши нарушението вече имаше жълт картон, трябваше да бъде изгонен. Втория фаул срещу Ангелов беше на Добрев, на който също му бе спестен картон. Явно заради смешните медии, каквито май е и Спортал, Мортал, Понг, Сонг и така нататък, Ристосков го хвана страх да изгони въпросния играч на Локо, защото и него(Ристосков) щяха да го погнат. Но и това все пак стана при тази спорна ситуация, при която реши да не свири дузпа, при положение, че Везалов изби топката. Тоест неговите грешки май са в полза на Локо. Не съм очаквал Велев да говори такива измислици, той сигурно утре ще каже, че и извънземни е виждал. А за предния мач, симулация на Карвальо, и смешен червен Картон на Михелич. Другото се приема. И пак казвам, аре да гледаме малко по-реално!!!
vvessel написа:Turo написа:Евалата на левскарите!Не познавам по-яки големци от тях!Те са най-ощетения отбор,те играят най-красиво,те са милиони!Обаче идва юли месец и се чудим защо така?Господа там няма да ви свирят Пасти и Ристосковци.Да не говорим,че за "великия"ви отбор втория състав на Локомотив-Сф(отбор намиращ се под чертата) се оказа мерило.Без коментар..............
Нали точно тоя отбор под чертата ви отнесе на чертвъртфиналите. Кво ревеш не знам. Хем отмениха чист гол за Локомотив първия мач, а цска за 2 мача един гол не можа да им вкара. Гари им вкара 2 за 10 минути.
Това ми е коментара към твоя "без коментар"
rere написа:vvessel написа:Turo написа:Евалата на левскарите!Не познавам по-яки големци от тях!Те са най-ощетения отбор,те играят най-красиво,те са милиони!Обаче идва юли месец и се чудим защо така?Господа там няма да ви свирят Пасти и Ристосковци.Да не говорим,че за "великия"ви отбор втория състав на Локомотив-Сф(отбор намиращ се под чертата) се оказа мерило.Без коментар..............
Нали точно тоя отбор под чертата ви отнесе на чертвъртфиналите. Кво ревеш не знам. Хем отмениха чист гол за Локомотив първия мач, а цска за 2 мача един гол не можа да им вкара. Гари им вкара 2 за 10 минути.
Това ми е коментара към твоя "без коментар"
Абе вие синьочервените що си мислите че сте единствени на тоя свят , това момче е от наште не е от ваште.
haiobaio написа:Царе сте в обясненията. Царе сте в създаването на илюзии. Царе сте в надуването на балони.
Пожелавам ви да станете шампиони, да вземете купата и да играете в Европа. Пожелавам ви да се паднете с отбор от Малта или Лихтенщайн. Тогава, обаче, няма да има Ристосков и нещата ще си дойдат на мястото. Поредното срамно отпадане. Така че, наслаждавайте се на победата и на великата игра.
То Иво Тонев си го каза "Има и други начини да постигнем целите си". И наистина ги има.
haiobaio написа:Царе сте в обясненията. Царе сте в създаването на илюзии. Царе сте в надуването на балони.
Пожелавам ви да станете шампиони, да вземете купата и да играете в Европа. Пожелавам ви да се паднете с отбор от Малта или Лихтенщайн. Тогава, обаче, няма да има Ристосков и нещата ще си дойдат на мястото. Поредното срамно отпадане. Така че, наслаждавайте се на победата и на великата игра.
То Иво Тонев си го каза "Има и други начини да постигнем целите си". И наистина ги има.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост