Мнениеот grasiani » 03 апр 2013 20:28
Играхме по добре второто полувреме и се видя че като се играе спокойно и играчите си подават положението не е чак толкова трагично,но много неточни пасове направо е необяснимо,хареса ми Велев трябва повече доверие към това момче,продължавам да си мисля че треньора ни е голям проблем,имаме нелоши играчи но няма кой да им покаже и каже необходимата тактика и да ги нареди както трябва а също и да направи точните смени,не знам какво точно се тренира но играчите излизат все едно за пръв път се виждат на терена и за това е виновен треньора и никой друг.Михелич също игра добре според мен, има материал в ЛЕВСКИ стига да има кой да работи и разбира.Трябва на играчите да им се втълпи да играят като колектив и да играят по спокойно и винаги на предела на възможностите си и да не им се натяква постоянно че ако загубят титла и купа и света ще свърши, те нека заиграят добре и както трябва и дават всичко от себе си ние феновете ще оценим това даже и да останем отново без купа и титла.Наистина има играчи които просто не стават за Левски не искам да казвам имена щото си ги знаем.