Левски София - Монтана 18 Кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Левски София - Монтана 18 Кръг

Мнениеот AN71 » 17 мар 2013 21:20

veni__85 написа:Oт началото на сезона Левски играеше страхливо във всички мачове , днес не играеха така , защото въобще не играеха.

Да а защо не играха това се питах 90 мин защо нямаше желание за игра и си личи от самолет :(

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 17 мар 2013 21:21

ralka_levskarka написа:
ЦСКА-р написа:
Ралке, спомни си какво си говорихме за тоя кръг :roll:

Да, сетих се, че няма да паднат? :lol: Има разлика, казах вчера, че ако не бият ще си сложа въжето. АЛЕлелелелел подивяла съм, идва ми да си нарежа вените :@@@@

Казах, че се надявам ние да бием локото, а вие да сгрешите съответно с/у Монтана и Пирин ГД (даже незнаех с кой играете, това беше след вашия мач с Ботев всъщност).

И все пак, желанията ми се сбъднаха :oops: .

8 точки!
6 точки!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 17 мар 2013 21:21

AN71 написа:
veni__85 написа:Oт началото на сезона Левски играеше страхливо във всички мачове , днес не играеха така , защото въобще не играеха.

Да а защо не играха това се питах 90 мин защо нямаше желание за игра и си личи от самолет :(

Бавене на заплати :?

Или толко си могат, все пак са "Левски"
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2013 21:22

ЦСКА-р написа:
ralka_levskarka написа:
ЦСКА-р написа:
Ралке, спомни си какво си говорихме за тоя кръг :roll:

Да, сетих се, че няма да паднат? :lol: Има разлика, казах вчера, че ако не бият ще си сложа въжето. АЛЕлелелелел подивяла съм, идва ми да си нарежа вените :@@@@

Казах, че се надявам ние да бием локото, а вие да сгрешите съответно с/у Монтана и Пирин ГД (даже незнаех с кой играете, това беше след вашия мач с Ботев всъщност).

И все пак, желанията ми се сбъднаха :oops: .

8 точки!
6 точки!

Нали не си мислел сериозно, че ще останете извън Европа? АХахах.. Левски, ЦСКА - НИКОГА! Лудогорец може да отидат 6 ако щеш, ама..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 17 мар 2013 21:24

Толкова спокойни Тонев и Батков .. ясно е, че титлата е купена. Нали се сещате, че ако няма титла, няма газпром, няма и стадион. Мафия и пак мафия. Левскар съм и се срамувам от пародията у нас. В това не е замесен само Левски. Ето затова Мура и Спартак Търнава ще си ни елиминират и с юношите си !!!
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 17 мар 2013 21:24

Не ми е миналаво през акъла да не се класираме за Европа. Мисля само и единствено как да ви настигнем, а вие лека по-лека ни улеснявате :lol:
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 17 мар 2013 21:26

the_blue_fan написа:Толкова спокойни Тонев и Батков .. ясно е, че титлата е купена. Нали се сещате, че ако няма титла, няма газпром, няма и стадион. Мафия и пак мафия. Левскар съм и се срамувам от пародията у нас. В това не е замесен само Левски. Ето затова Мура и Спартак Търнава ще си ни елиминират и с юношите си !!!

Защо говориш глупости?Не разбра ли още есента, че Левски, НЯМА да е шампион тази година?
Или си твърде ..наивен , или прост? :lol:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2013 21:26

ЦСКА-р написа:Не ми е миналаво през акъла да не се класираме за Европа. Мисля само и единствено как да ви настигнем, а вие лека по-лека ни улеснявате :lol:

Хем смешно, хем плачевно, нито единия, нито другия заслужава Европа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 мар 2013 21:28

Къде е Дюран Дюран сега ? Сините да се вдигат на протести да го върнат, че амбициите им отиват по дяволите :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 мар 2013 21:30

the_blue_fan написа:Толкова спокойни Тонев и Батков .. ясно е, че титлата е купена. Нали се сещате, че ако няма титла, няма газпром, няма и стадион. Мафия и пак мафия. Левскар съм и се срамувам от пародията у нас. В това не е замесен само Левски. Ето затова Мура и Спартак Търнава ще си ни елиминират и с юношите си !!!

Преди малко по К3 Стоичков каза нещо много важно, единственото което искам от момчетата е да играят честен футбол, както съм играл аз, това е истината, а не ръководителите да говорят за други начини и по този начин футболистите се отпускат и после се чудим що ни клатят в Европа
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”