veni__85 написа:Oт началото на сезона Левски играеше страхливо във всички мачове , днес не играеха така , защото въобще не играеха.
Да а защо не играха това се питах 90 мин защо нямаше желание за игра и си личи от самолет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
veni__85 написа:Oт началото на сезона Левски играеше страхливо във всички мачове , днес не играеха така , защото въобще не играеха.
ralka_levskarka написа:ЦСКА-р написа:
Ралке, спомни си какво си говорихме за тоя кръг
Да, сетих се, че няма да паднат?Има разлика, казах вчера, че ако не бият ще си сложа въжето. АЛЕлелелелел подивяла съм, идва ми да си нарежа вените :@@@@
AN71 написа:veni__85 написа:Oт началото на сезона Левски играеше страхливо във всички мачове , днес не играеха така , защото въобще не играеха.
Да а защо не играха това се питах 90 мин защо нямаше желание за игра и си личи от самолет
ЦСКА-р написа:ralka_levskarka написа:ЦСКА-р написа:
Ралке, спомни си какво си говорихме за тоя кръг
Да, сетих се, че няма да паднат?Има разлика, казах вчера, че ако не бият ще си сложа въжето. АЛЕлелелелел подивяла съм, идва ми да си нарежа вените :@@@@
Казах, че се надявам ние да бием локото, а вие да сгрешите съответно с/у Монтана и Пирин ГД (даже незнаех с кой играете, това беше след вашия мач с Ботев всъщност).
И все пак, желанията ми се сбъднаха.
8 точки!
6 точки!
the_blue_fan написа:Толкова спокойни Тонев и Батков .. ясно е, че титлата е купена. Нали се сещате, че ако няма титла, няма газпром, няма и стадион. Мафия и пак мафия. Левскар съм и се срамувам от пародията у нас. В това не е замесен само Левски. Ето затова Мура и Спартак Търнава ще си ни елиминират и с юношите си !!!
ЦСКА-р написа:Не ми е миналаво през акъла да не се класираме за Европа. Мисля само и единствено как да ви настигнем, а вие лека по-лека ни улеснявате
the_blue_fan написа:Толкова спокойни Тонев и Батков .. ясно е, че титлата е купена. Нали се сещате, че ако няма титла, няма газпром, няма и стадион. Мафия и пак мафия. Левскар съм и се срамувам от пародията у нас. В това не е замесен само Левски. Ето затова Мура и Спартак Търнава ще си ни елиминират и с юношите си !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта