Ето репортаж от снощи :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ssZ5A3bUxpk&hd=1[/youtube]
Положенията на Черноморец за съжаление не съм успял да ги хвана.
11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/
Заслужено победихме, защото владеехме повече топката!
Похвални думи за централния защитник Митко!
Игра страхотно и се включваше в 2-3 атаки.

Похвални думи за централния защитник Митко!
Игра страхотно и се включваше в 2-3 атаки.

Левски завинаги в моето сърце

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
ntodorov написа:grasiani написа: Бихте ли споделили поне, как играха нашите от Чероморец ?
Не мога да кажа че играхте зле, бяхте много добре групирани в собствената половина - Паланков и Цонков отново много стабилни и неудобни за нас халфове. Личеше си обаче че това ви е първи мач и сякаш не се получаваха тези разигравиния и атаки от миналата година. Искам също да отбележа, че бяхте дошли за точка - през целия мач си личеше че атаката няма да ви е приоритет, може би разчитахте на някой подарък от нашите отзад (имаше един-два, но бързо се поправиха). Сигурен съм, че следващия кръг ще намерите себе си, а и Херо ще е на руля

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Приятно съм изненадан от Везалов, който никой (включително и аз) не броеше за сериозен футболист. Изключително стабилен във въздуха и в единоборствата, и то срещу доста здрава маймуна като Боли. Влизаше твърдо в борбата за топката, а на моменти направо я търсеше и то изключително чисто, с други думи - пълна противоположност (в добрия смисъл) на Милиев. Е, не му е лесно беше лесно срещу бързите крила на бургазлии, но няма как да е иначе с този ръст и физика. Гаджев се раздаде, това трябва да се отбележи - играеше му се и не се скатаваше. Явно е осъзнал доста неща, ще видим - има цял сезон да си върне любовта на народа, но с подобни игри и някоя друга тупалка няма да му е трудно. Марсиньо се мъчи, и то не защото не може или е слаб, а просто останалите в атака се придвижват изключително мудно и рутинно, ставайки лесно предвидими. Така Марсиньо се принуждава да задържа малко повече топката, и веднага е атакуван от втори човек. Леле ако Марсиньо можеше да играе с Дембеле и Жо ... Тасевски щеше да е най-дълбоката резерва.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
А ако Дарко бе в Босна, щеше да има някой който да даде нормален пас. Продаването на офанзивен халф и невземането на такъв, вземайки предвид факта, че "школа" е мръсна дума за ръководството, може да ни изяде главата.
В момента нямаме... "разпределител", да използвам волейболен термин. Но това не е по вина на Илиан, между другото....
А то между другото ни изяде главата вече. В Босна. Играехме с двама дефанзивни халфа дефанзивни халфа без официален офанзивен и на Карвальо му се налагаше да се връща дълбоко назад, за да поема топката.
В момента нямаме... "разпределител", да използвам волейболен термин. Но това не е по вина на Илиан, между другото....
А то между другото ни изяде главата вече. В Босна. Играехме с двама дефанзивни халфа дефанзивни халфа без официален офанзивен и на Карвальо му се налагаше да се връща дълбоко назад, за да поема топката.
Последна промяна от metodito на 12 авг 2012 13:11, променено общо 1 път.
metodito написа:А ако Дарко бе в Босна, щеше да има някой който да даде нормален пас. Продаванете на офанзивен халф и невземането на такъв, вземайки предвид факта, че школата е мръсна дума за ръководството, може да ни изяде главата.
В момента нямамае... "разпредител", да използвам волейболен термин.
Тасевски играеше редом до играчи, които притежаваха малко над средния футболен интелект, докато Марсиньо играе с такива без футболна мисъл ...това е разликата. Пас се дава като има на кого и къде, като има кой да се усети да тръгне, на такъв който има елементарно чувство за пласиране и излизане зад бранител. Без такива колеги, един добър разпределител не може да покажа това, което умее най-добре което автоматично го прави слаб.
[offtopic]
[/offtopic]

- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:metodito написа:А ако Дарко бе в Босна, щеше да има някой който да даде нормален пас. Продаванете на офанзивен халф и невземането на такъв, вземайки предвид факта, че школата е мръсна дума за ръководството, може да ни изяде главата.
В момента нямамае... "разпредител", да използвам волейболен термин.
Тасевски играеше редом до играчи, които притежаваха малко над средния футболен интелект, докато Марсиньо играе с такива без футболна мисъл ...това е разликата. Пас се дава като има на кого и къде, като има кой да се усети да тръгне, на такъв който има елементарно чувство за пласиране и излизане зад бранител. Без такива колеги, един добър разпределител не може да покажа това, което умее най-добре което автоматично го прави слаб.
Бе прав си, но все пак нямаме офанзивен халф. ...между другото, във връзка с по-предния ми коментар...гледах Дебрецен - БАТЕ. Не можеш разбра точно кой халф, кой защитник и нападател играе при беларусите, обаче са супер успешни. Ако Илиан постигне това ще е супер...
Последна промяна от metodito на 12 авг 2012 13:17, променено общо 1 път.
Марсиньо вчера беше пълна дупка, прецака 2-3 атаки, защото задържа топката, а и по двата фланга имахме играчи, които влизаха на скорост и имаха доста свободно пространство! Особено положението, когато го фаулираха, Прохазка беше оставен толкова свободен, че спокойно си излизаше сам срещу Колев... Поне аз не видях нито едно кой знае колко добро негово отиграване, дори много късно го смениха. Добре игра в контролите, но срещу Черноморец и Сараево беше повече от слаб.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Ами ние нямаме нищо бе хора , вие сте тръгнали за "разпределител" да говорите . Има ли един дето да може да центрира топката ? ..или пък един дето да надбяга противников защитник освен мюлдер , който изобщо не е крило ?
ПП Много моля да не се споменава за Райков . Да бърз е , ама за отбори като Монтана и Гоце Делчев . В двата мача със Сараево се видя доста добре , че централните им защитници тръгваха след него и го настигаха . Дори при случайния гол , който им набутахме , защитата им пак успя да го настигне .
ПП Много моля да не се споменава за Райков . Да бърз е , ама за отбори като Монтана и Гоце Делчев . В двата мача със Сараево се видя доста добре , че централните им защитници тръгваха след него и го настигаха . Дори при случайния гол , който им набутахме , защитата им пак успя да го настигне .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !