Европейско първенство по футбол 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Европейско първенство по футбол 2012

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2012 19:00

Според мен, толкова са им силите ...
И в двата си мача до тук, немците имаха средно по едно полувреме приличен футбол ( но не и силен ) ... След това, качеството на играта им рязко спадаше.
И докато снощи това бе логично след 2-та гола аванс, то срещу Португалия не беше умишлено ...
Просто иберийците си ги бяха натикали в половината и изспускаха положение след положение.

Подозирам, че с немците ще се случи същото, каквото на руснаците ...
В смисъл, Русия хвана една боса тактически Чехия и я разпиля.
От там се създаде впечатление, че руснаците са страхотен отбор.
След това обаче, срещу Полша не се случи и на половина играта им от срещата с Чехия ...

Немците ще имат много сериозни проблеми в елиминациите, макар че ще срещнат не-кой знае какъв тим.
Просто играта им, не се връзва с амбициите ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 юни 2012 01:41

Реално погледнато, ситуацията в група C е много завързана...ако Испания и Хърватия спретнат реми, Италия им трябва победа с 3 гола или 3-1, 4-2.... за да се класират....друг е въпросът дали Ейре ще играят сериозно, тъй като нямат мотивация, а освен това Трапатони е италианец (треньорът им) и е интересно да видим дали той ще позволи на родината си да вкара 4-5 гола, които на 100% ще гарантират на Скуадрата 1/4 финала, без значение крайния изход от другия мач....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 юни 2012 07:49

Нищо завъзано няма. Правят си спокойно 2-2 и пращат адзурите у дома. Разбира се, за да не е много грозно, ако Италия не тръгне ударно още от началото срещу Ейре, могат да да си разменят по един гол в средата на първото полувреме и да почнат да я клатят, но ако се появи някакв опасност към 75-тата минута ще започнат да играят за оформяне на 2-2-то. Учеден съм, че Италия не си взе поука и не игра ва банк последните минути срещу Кроация.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 15 юни 2012 09:14

Игра всичко много хубаво си го написал, но в момента само Германия има 6т.
Ако Португалия са загубили от Германия с късмет...какво да кажем за Русия с/у Полша? Вкараха им гол, който беше феноменално изпълнение, а през другото време руснаците се скъсаха да пропускат(при това така играха в 70% от срещата, а не последните 20мин)! За тактическата грамотност на Чехия може да видиш, че играха с/у Гърция, както Германия с/у Холандия.
Русия има невероятни футболисти за контри и, ако имат ден със сигурност могат на напълнят кошницата на всеки!
Германия има един проблем и това е физическото състояние на Швайнщайгер и дали ще може да изкара цялото първенство. Предполагам, че с/у Дания ще бъдат пробвани Кедира-Кроос. Щом на пейката ти седят футболисти като Ройс, Гьотце и Кроос, а си единствения отбор с максимум точки... Германия ще се провали, ако покаже физическата форма от последните две първенства...
Image
Image
Image

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 юни 2012 09:58

Ситуацията стана такава, че хърватите изиграха два отлични мача, не допуснаха загуба, а в крайна сметка шансовете им за класиране са минимални :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 юни 2012 10:25

Идеални предпоставки за Хърватска 2-2 Испания, което да прати Италия зад борда, но малко ме съмнява точно тези 2 отбора да го направят. Друг е въпросът, дали Италия ще успеят да надвият Ейре, които в последния мач ще играят без никакво напрежение, за разлика от съперника си.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 юни 2012 11:10

Според мен Италия със сигурност ще бие Ирландия и то с разлика! Това значи, че те ще завършат групата с пет точки, а Хърватия в момента имат четири. Само дето хърватите едва ли ще вземат нещо от Испания, които също не са сигурни за четвъртфиналите и ще играят напълно сериозно.
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 юни 2012 11:24

Довечера Украйна може да вземат точка от Франция.Дано да го направят.
Англия мисля,че ще бият много трудно.0:1,но ако играят така както срещу Франция не изключвам и равенство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юни 2012 12:19

Sardukar написа:Германия има един проблем и това е физическото състояние на Швайнщайгер и дали ще може да изкара цялото първенство. Предполагам, че с/у Дания ще бъдат пробвани Кедира-Кроос. Щом на пейката ти седят футболисти като Ройс, Гьотце и Кроос, а си единствения отбор с максимум точки... Германия ще се провали, ако покаже физическата форма от последните две първенства...

Еми нормално ... Те играчите от Мюнхен и Дортмунд изиграха тежък сезон ...
Байерн играха до последно в Европа + финалът за купата.
И аз забелязвам, че след 70-75 мин. леко спадът физически ...

Иначе съм почти сигурен, че единият 1/4 финал ще е Полша - Германия.
И ако поляците повторят играта си от мачът с Русия, то на немците ще им е доста тежко ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 юни 2012 12:23

От днешните мачове очаквам два хикса, като съм почти убеден за равенството между Швеция и Англия. За другия мач не съм толкова сигурен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”