Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Присо с общо 7 мача наказание.

Мнениеот Udoji90 » 31 мар 2012 19:22

Извинявам се за некомпетентността, но има ли риск наказанието му да бъде увеличено, ако обжалваме и не ни уважат искането за преразглеждане? Това има голямо значение, защото ако има такъв риск, то по-добре да не го поемаме, тъй като сега поне ще е на линия за последните 3 (трудни!!!) мача от сезона, а при увеличено наказание ще пропусне и поне 1 от тях, което хич не е желателно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 31 мар 2012 19:51

Udoji90 написа:Извинявам се за некомпетентността, но има ли риск наказанието му да бъде увеличено, ако обжалваме и не ни уважат искането за преразглеждане? Това има голямо значение, защото ако има такъв риск, то по-добре да не го поемаме, тъй като сега поне ще е на линия за последните 3 (трудни!!!) мача от сезона, а при увеличено наказание ще пропусне и поне 1 от тях, което хич не е желателно.

Законово незнам как стоят нещата,но едва ли ще посмеят.По-скоро очаквам да го намалят с 1-2 мача подобно на случаите с Джуката и Дока

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 31 мар 2012 20:23

LIMASSOL написа:
Udoji90 написа:Извинявам се за некомпетентността, но има ли риск наказанието му да бъде увеличено, ако обжалваме и не ни уважат искането за преразглеждане? Това има голямо значение, защото ако има такъв риск, то по-добре да не го поемаме, тъй като сега поне ще е на линия за последните 3 (трудни!!!) мача от сезона, а при увеличено наказание ще пропусне и поне 1 от тях, което хич не е желателно.

Законово незнам как стоят нещата,но едва ли ще посмеят.По-скоро очаквам да го намалят с 1-2 мача подобно на случаите с Джуката и Дока

Дори и да намалят наказанието(съмняваме се) то ще е най много с 1 мач, просто отбора трябва по всякакъв начин да се осакати за мача с подуенци !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 мар 2012 20:30

Тез кадри са бой на негри в тъмна нощ-в буквалния смисъл! Аз подозирам, че решението е взето по-скоро на база показанията на полицаите и на самия футболист. Проблемът му е, че това се случва в зоната на спортното мероприятие-ако беше в районното е друга бира! Така или инак има някакво спречкване там, но аз нищо не виждам конкретно. Но какво е признал Прису и за какво се е разкаял е въпросът. Не трябваше да реагира така-грешка е, независимо от нервите и провокациите.А и ЦСКА водеше с 2-0. Аз лично бих дал два мача за провинението или общо четири...7 са много, определено!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 мар 2012 20:34

Синьо сърце написа:Тез кадри са бой на негри в тъмна нощ-в буквалния смисъл! Аз подозирам, че решението е взето по-скоро на база показанията на полицаите и на самия футболист. Проблемът му е, че това се случва в зоната на спортното мероприятие-ако беше в районното е друга бира! Така или инак има някакво спречкване там, но аз нищо не виждам конкретно. Но какво е признал Прису и за какво се е разкаял е въпросът. Не трябваше да реагира така-грешка е, независимо от нервите и провокациите.А и ЦСКА водеше с 2-0. Аз лично бих дал два мача за провинението или общо четири...7 са много, определено!

Бъди сигурен, че Присо е признал единствено това, което му е казано от адвоката да признае. Няма как да признае, че е претрепал ченгетата с дървени трупчета, дори и да го е направил.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 мар 2012 20:37

vaskonti написа:
Синьо сърце написа:Тез кадри са бой на негри в тъмна нощ-в буквалния смисъл! Аз подозирам, че решението е взето по-скоро на база показанията на полицаите и на самия футболист. Проблемът му е, че това се случва в зоната на спортното мероприятие-ако беше в районното е друга бира! Така или инак има някакво спречкване там, но аз нищо не виждам конкретно. Но какво е признал Прису и за какво се е разкаял е въпросът. Не трябваше да реагира така-грешка е, независимо от нервите и провокациите.А и ЦСКА водеше с 2-0. Аз лично бих дал два мача за провинението или общо четири...7 са много, определено!

Бъди сигурен, че Присо е признал единствено това, което му е казано от адвоката да признае. Няма как да признае, че е претрепал ченгетата с дървени трупчета, дори и да го е направил.

Сигурно е така, но остават показанията на полицаите, а там нали се сещаш как е...Че и са 4-5 човека, могат да си съгласуват показанията с видеото, което са изискали. Не трябваше да се разправя с тях!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 мар 2012 20:41

Да, 4-5 полицая, от които двама държат всяка от ръцете на Присо, не могат да го удържат и той раздава шамари, а на всичко от горе и се докопва до дървени трупчета :) Изключително правдоподобни показания са това!
Всъщност, защо въобще полицията задържа Присо още на терена?
[/center]

abahta
Контакти:

Мнениеот abahta » 31 мар 2012 20:41

От цялото видео което изгледах, не разбрах следното?
Защо присто трябва да бъде вкарван насила от двама полицай, бутайки го към съблекалнята?
И защо на другата камера, футболиста на Локо го придружава само някой, от треньорския щаб?
Не е ли нормално тезти полицай да го папзат от хвърляните предмети, а не да го трерира като престъпник.
И след такова отношение на органите на реда, каква реакция се очаква от Присо?
Стенли ти можеш....

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 мар 2012 20:53

vaskonti написа:Да, 4-5 полицая, от които двама държат всяка от ръцете на Присо, не могат да го удържат и той раздава шамари, а на всичко от горе и се докопва до дървени трупчета :) Изключително правдоподобни показания са това!

Бате, ти на мач в Пловдив ходил ли си? Знаеш ли какви са ни ги спрятали там? Мога да ти разправям бая страници, но няма смисъл! Трябваше ръководството ви да предупреди играчите, особено новите, но пък кой да предполага, че така ще стане? Те са озлобени на такива мачове, още повече черен чужденец от софийски отбор да им се отваря...Мен са ме изхвърляли от стадиона за неправилно дишане, още повече прекрасно знаеха, че отвън има жълта засада...15 човека изгонени, а ни чакат 70! Е, весело беше тогава, но това за пример!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 мар 2012 20:58

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:Да, 4-5 полицая, от които двама държат всяка от ръцете на Присо, не могат да го удържат и той раздава шамари, а на всичко от горе и се докопва до дървени трупчета :) Изключително правдоподобни показания са това!

Бате, ти на мач в Пловдив ходил ли си? Знаеш ли какви са ни ги спрятали там? Мога да ти разправям бая страници, но няма смисъл! Трябваше ръководството ви да предупреди играчите, особено новите, но пък кой да предполага, че така ще стане? Те са озлобени на такива мачове, още повече черен чужденец от софийски отбор да им се отваря...Мен са ме изхвърляли от стадиона за неправилно дишане, още повече прекрасно знаеха, че отвън има жълта засада...15 човека изгонени, а ни чакат 70! Е, весело беше тогава, но това за пример!

Ама ти си фен! А тук става въпрос за играч! Защо въобще беше изведен от терена с полиция? Тая полиция не го пазеше, а напротив - направо го арестува на терена! За какво?
[/center]

Върни се в “Архив”