Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

лъв
Контакти:

Re: Гонзо, който предаде Левски

Мнениеот лъв » 19 сеп 2009 20:34

nekakav написа:yasen - ше ти еба *****та майчина мръсна свиня! Гонзо е направил толкова за Левски, че цял живот да си 100% отдаден фен не можеш да направиш и 1/10 от това!

Затова мълчи и си пази шибаното неадекватно мнение за себе си!

Опаа,я по-спокойно! Никой не му отрича какво е направил Гонзо,но в този случай поведението му е абсолютна излагазция! ПЪЛЕН РЕЗИЛ! :twisted:

redkiko2
Контакти:

Мнениеот redkiko2 » 19 сеп 2009 20:37

таз грамофонна игличка за синя пишка ли я имаш бе ,цървул подуянски,наври си я дет не та огрява слънцето

stg333
Контакти:

нека кажа и аз нещо

Мнениеот stg333 » 19 сеп 2009 20:38

Да момента не е подходящ това е ясно, но Миланов и Рабех им се чакаше трансфера по това спор няма, при Тасевски аз не знам как е точно положението но доколкото знам му изтича договора скоро а и не е на 20 години, та единствения който не беше за продаване е Зе, но в интерес на истината по фланга има кой да го замести а и решаваме един проблем , който всички забравят нямаме право да картотекираме повече от 3 извън ЕС. сега сме на заварено положение но имаме колко мисля бяха 5 такива, и никой от тях не може дори да му продължим договора така че нещата не са толкова прости, да момента е супер кофти но не може да продаваш когато ти искаш продава се когато има на кого

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 19 сеп 2009 20:48

Гонзо е служител в ПФК Левски и е нормално да се съобразява с шефа си! Предател звучи пресилено

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 19 сеп 2009 20:50

sven_goran написа:Гонзо е служител в ПФК Левски и е нормално да се съобразява с шефа си! Предател звучи пресилено

Най-точно звучи-ПОРЕДНИЯТ БУШОН НА БАТКOFF! 8-)

Lochsof
Контакти:

Мнениеот Lochsof » 19 сеп 2009 20:56

damnedbg написа:Абе прости хорица... нямате никакъв поглед в бъдещето. На тяхно място юноши - това е новия Левски! Приветствам го! По-добре някоя юноша отколкото пияницата Рабех... По-добре ВСЕКИ отколкото ЗЕТЯ! НАПРЕД ЛЕВСКИ! И съм ви е.ал във феновете! Продали 3ма наемника и ще бъдат заместени от юноши и вие вече се отказахте! ПОЗИОРИ!

Евала, това е правилната посока, само да бяха върнали Цачев и да кажат довиждане на някои пенсионери дето след петнайсет минути игра нямат въздух
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 19 сеп 2009 20:59

Lochsof написа:
damnedbg написа:Абе прости хорица... нямате никакъв поглед в бъдещето. На тяхно място юноши - това е новия Левски! Приветствам го! По-добре някоя юноша отколкото пияницата Рабех... По-добре ВСЕКИ отколкото ЗЕТЯ! НАПРЕД ЛЕВСКИ! И съм ви е.ал във феновете! Продали 3ма наемника и ще бъдат заместени от юноши и вие вече се отказахте! ПОЗИОРИ!

Евала, това е правилната посока, само да бяха върнали Цачев и да кажат довиждане на някои пенсионери дето след петнайсет минути игра нямат въздух

Докато Баткоff не закъса и не почне да продава наред,без да му пука!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 сеп 2009 21:01

Кратко и ясно: Гонзо трябваше да си остане само футболист, а не да лиже на Батков задника и да става спортно-технически директор, с което си действие предаде Боримиров :!:
а Боримиров едва ли заслужава подобно отношение.

Гонзо е мъжкар, ще се оправи от контузията и да играе като Боримиров до 38 години и тогава да се точи за директорски постове.
Изображение

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 19 сеп 2009 21:06

redkiko2 написа:Президент Левски Тодор Батков очень самашедшии и често обманивает люди. Поетому в Болгарии мало веруют что Чемпоин Росии покупит 4 игроки от команда, которая очен слабо играть в еврокубках .
Изказвания на руски фенове.хареса ми

Сладурчето на татко, я погледни с кой ник е написан този пост. цска софия, нещо да ти напомня един трети март в който банда помияри крещяха срещу Български отбор.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Отбора за утре?

Мнениеот housestyle » 19 сеп 2009 21:08

==============Гошо=================
-------------------------------------------------
=Бензукан=Топчо===Минев=====Вагнер
------------------------------------------------
=====Сърмов======Симонович======
----------------------------------------------
=Йовов=====Бардон=========Жо===
---------------------------------------------
===========Христов==============

така трее да изленат наште..
Вагнер трябва да играе според мен, а и Саша също щото има опит.
Мача утре и победа за нас и ша я донесе Жоро Христов :!: :!: :!:
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Върни се в “Архив”