Sylvax написа:Биха ви 3 пъти сигурно ще ви бият 4-ти път, защото в момента са по-добрия отбор а единствената ви победа беше съдийска, за която си платихте с 1 решение в ШЛ.
Ае.
Доообреее ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sylvax написа:Биха ви 3 пъти сигурно ще ви бият 4-ти път, защото в момента са по-добрия отбор а единствената ви победа беше съдийска, за която си платихте с 1 решение в ШЛ.
Ае.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
THE G.A.M.E написа:Вече започвам да се чувствам все по добре и по добре ...
Някои фенчета ме накараха да похваля страничните рефери !
Браво, ей така се свири ! ..![]()
Справиха се велоколепно момчетата ...

Sylvax написа:MagicMoments написа:THE G.A.M.E написа:Челси ако бяха подпирани дори на половината аванти за Ман-а, сега щяха да са с 10 точки на върха ...
Пич по тая логика ако Тотнъм не бяха ущетявани от цигани като Маринър и Мартин Аткинсън Тотнъм щяха да са пред Арсенал.Победата ви е съдийска и никой от феновете на Челси не може да го отрече.Дори и marmi 25![]()
![]()
![]()
Тотнъм също си има проблеми.
ВДВ е неуспешен трансфер и не създавате достатъчно положения.
Поне 1 защитник е нужен също, цетнрален.
Гомез е много дразнеща и контроверсиална персона също.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
Awesome написа:daredevil, какво става с тебе, нещо се поизгуби

Frankie Lampard написа:Awesome написа:daredevil, какво става с тебе, нещо се поизгуби
Осигурих му 2 седмици почивка на БАНановите острови
Но имам огромни съмнения, че тоя Sylvax е той ... Явно пак използва проксита ...
Frankie Lampard написа:Не, пуснах няколко цитата до Виктор и го уличих в използване на прокси. Аз ако бях мод - тоя щеше да е поне 20 години в почивка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост