Четири противни отбора на 1/2, тая година може да не дават купа

До тук с мантрите на Смити и компания, за подпираният "плешив наркоман"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Четири противни отбора на 1/2, тая година може да не дават купа![]()
Soulen написа:Да се местим на другия мач, току виж стане сакатлъка
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Soulen написа:Да се местим на другия мач, току виж стане сакатлъка
Амин
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
sapio0o написа:ivan56 написа:Четири противни отбора на 1/2, тая година може да не дават купа![]()
Противни и същевременно четири от петте най-успешни в турнира, ако приемем, че Реал М и Байерн М продължат напред. Как става това?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
NOMER14 написа:Мачовете с отбори от една държава трябва да се реферират от съдии от същата държава.
sapio0o написа:ivan56 написа:Четири противни отбора на 1/2, тая година може да не дават купа![]()
Противни и същевременно четири от петте най-успешни в турнира, ако приемем, че Реал М и Байерн М продължат напред. Как става това?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта