kingofpop написа:Пеп дали ще вземе купа догодина с Байерн....казвам не
ще вземе Суперкупата на Германия че ще играе със Студентски град пак

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Пеп дали ще вземе купа догодина с Байерн....казвам не
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Pichichi написа:Е Роми-те не ги ли свързват и с Л.Блан, според мен той е читав.
Да, Блан е читав...забравих го него, пък и ако П$Ж пуснат Анчелоти в Реал май щеше да взимат него затова сигурно съм го и изключил...![]()
![]()
Реал могат се пробват за Раниери![]()
Абе нали преди искаха АВБ....уреждат него, той ще им уреди и Тотнъма (новото КР) и са готови![]()
enguerino написа:То за големите отбори няма треньори ти за Рома искаш![]()
Блан отива в ПСЖ ако Анчелоти отиде в Реал
П.п. Бих добавил и жената на Щайгата към другите 3
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
ще вземе Суперкупата на Германия че ще играе със Студентски град пак
JackPackage написа:Това в Германия трофеите ме радват - едното е поднос, другото по ще отива на Джофри да пие вино от него (в малко по-малък размер)![]()
![]()
Включи се и ти па в дискусията, че мое пропускаме някое важно лице ние![]()
![]()
JackPackage написа:enguerino написа:То за големите отбори няма треньори ти за Рома искаш![]()
дам...и тя е доста добра...мен пък Даян Крюгер не ме кефи![]()
![]()
и аз тва виках за БланК де.... ама май арабите са заплашили татко Карло с атентати и не го пускат
Pichichi написа:ще вземе Суперкупата на Германия че ще играе със Студентски град пак
![]()
![]()
![]()
![]()
Бундеслигата си я взимат от раз, ако нещо не върви по план до нова година през Януари купуват всички читави
играчи на този отбор който им се опъва и дотам.
enguerino написа:JackPackage написа:enguerino написа:То за големите отбори няма треньори ти за Рома искаш![]()
дам...и тя е доста добра...мен пък Даян Крюгер не ме кефи
и аз тва виках за БланК де.... ама май арабите са заплашили татко Карло с атентати и не го пускат
Как може хубавата Елена да не те кефи, уе![]()
Най-добре след Моу Реал да вземат Леонардо. Моу поне само причакваше съдиите, другия качи летвата![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта