Champions League (2011-2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Champions League (2011-2012)
Наистина Челси много им се насъбра последните години....но пък от друга страна Байерн е много по-постоянният отбор през турнира и почти нямаше слаб мач....излезе атакуващо с Реал и ги надигра и 2 та мача....така че аз съм Баварец на финала 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Не е истина, колко много съм се смял...

п.с Пике напусна "контузен"..

-
Обикновено отбор, който стига до финал на даден турнир трудно, мъчително - с кански мъки и усилия, подплатени със солидна доза шанс ... Го печели.
Примерите са много ... Сещам за Порто на Моу, Ливърпул, Юве ... От Световните и Европейски първенства - Гърция, Германия, Бразилия, Дания ... Франция и т.н.
В даден турнир, всички тези тимове са се добирали до финалният мач, по-труден и тежък начин, също като Челси.
А някои от тях са правили и мачът на живота си във финалите, като буквално са смачквали съперниците си с игра.
Порто ( във финала с Монако ... "Монегаските" играеха страхотен футбол и едвали не, бяха сочени за фаворити ) ... Германия на ЕП в Англия 96 в никакъв случай не бяха фаворити, но във финала отвяха чехите ... Франция, които се добраха напълно случайно до финал в домашното си Световно, където обаче размазаха Бразилия с 3-0 след феноменална игра на Зизу.
И ако си оставя още малко време, със сигурност ще се сетя за още поне 5-6 случая, в които трудно достигнали до финал отбори, след това са разскъсвали съперника си в мача.
Та, според мен сега ще се случи същото ...
Челси може да играе нападателен футбол, и то какъв !
Само, ако поискат, разбира се ...

Примерите са много ... Сещам за Порто на Моу, Ливърпул, Юве ... От Световните и Европейски първенства - Гърция, Германия, Бразилия, Дания ... Франция и т.н.
В даден турнир, всички тези тимове са се добирали до финалният мач, по-труден и тежък начин, също като Челси.
А някои от тях са правили и мачът на живота си във финалите, като буквално са смачквали съперниците си с игра.
Порто ( във финала с Монако ... "Монегаските" играеха страхотен футбол и едвали не, бяха сочени за фаворити ) ... Германия на ЕП в Англия 96 в никакъв случай не бяха фаворити, но във финала отвяха чехите ... Франция, които се добраха напълно случайно до финал в домашното си Световно, където обаче размазаха Бразилия с 3-0 след феноменална игра на Зизу.
И ако си оставя още малко време, със сигурност ще се сетя за още поне 5-6 случая, в които трудно достигнали до финал отбори, след това са разскъсвали съперника си в мача.

MuFc1878 написа:Какъв процент от капацитета на "Алианц Арена" ще отпуснат на англичаните? Май по 30% се полагаше на всеки отбор
17 500. Другото ще е червено.

ЧЕЛСИ ще играе на контра! Не виждам, защо да променяш планът си за игра, когато той работи? При положение, че Байерн М са слаби в защита, а и не могат да контролират топката както Барселона. Следователно ЧЕЛСИ ще има много повече възможности да контраатакува(успешно). От друга страна Байерн са по-иновативен отбор от тики-таки. Надявам се, че ЧЕЛСИ ще е достатъчно силен физически за да се справи с баварците въпреки всичко!
ПП Очаквам Есиен да прегази арийците

Sardukar написа:ЧЕЛСИ ще играе на контра! Не виждам, защо да променяш планът си за игра, когато той работи? При положение, че Байерн М са слаби в защита, а и не могат да контролират топката както Барселона. Следователно ЧЕЛСИ ще има много повече възможности да контраатакува(успешно). От друга страна Байерн са по-иновативен отбор от тики-таки. Надявам се, че ЧЕЛСИ ще е достатъчно силен физически за да се справи с баварците въпреки всичко!
Големи очаквания... Ще поживеем и ще видим

MCMXIII написа:MuFc1878 написа:Какъв процент от капацитета на "Алианц Арена" ще отпуснат на англичаните? Май по 30% се полагаше на всеки отбор
17 500. Другото ще е червено.
Дискриминация

THE G.A.M.E написа:Обикновено отбор, който стига до финал на даден турнир трудно, мъчително - с кански мъки и усилия, подплатени със солидна доза шанс ... Го печели.![]()
И ако си оставя още малко време, със сигурност ще се сетя за още поне 5-6 случая, в които трудно достигнали до финал отбори, след това са разскъсвали съперника си в мача.![]()
Интер бяха същата работа като нас

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Аз като фен на Юнайтед имам другата теория за доминацията на Барса. Каталунците мачкаха до 1/2 финалите и там се намесваха човечетата в черно, за да ги допубат на финала, където ги чакаше слабия Ман Юнайтед. А когато бяхме силни ги отстранихме в 2 мача през 2008 година 

Ами моята теория е,че от 3 спечелени трофея от ШЛ,поне на двата финала не трябваше да играят,но както и да е.Спечелили са си ги,да са живи и здрави 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване