Публиката полудЕ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RM3313 написа:Честито на Сити имат отбор за дълго надбягване. Във ВЛ има отбори,които харчат повече , но не постигат успехите на Сити , което ще рече , че и треньора им е всичко друго , но не и слаб .
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Capitano5_Puyol написа:Сега е интересно колко мисли да продължи договора си Гуардиола. Мисля че от клуба ще искат да го задържат за още някой сезон. Щото след него трудно ще задържат тази доминация...
sapio0o написа:ПЛ е единственото първенство, което е на теория най-доброто и оспорвано, всеки мениджър и футболист, който пристигне му се казва, че тук няма да успее, нивото било друго, конкуренция невиждана, а шампионът е всяка година един и същ.
CSKA69 написа:Capitano5_Puyol написа:Сега е интересно колко мисли да продължи договора си Гуардиола. Мисля че от клуба ще искат да го задържат за още някой сезон. Щото след него трудно ще задържат тази доминация...
Още един сезон само.. самият факт, че не преподписа през настоящия ( при предишните му подновявания винаги преподписваше в сезона преди последния от договора му) е ясен знак, че Пеп Гуардиола няма да продължи да бъде мениджър на Манчестър Сити след лятото на 2025-а година.
miro_rz написа:Аз съм горд от нашите момчета. Догодина пак ще пробваме.
ВШ без Клоп няма да е същата, жалко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост