doktora25 написа:Защо другият мач да е по-голям? Колко титли имат двата отбора, на колко финала са били?
Що? Какаво значение има какви титли имат и на колко финала са били

ПСЖ и Сити според мен играят по-добър футбол от другите два отбора, имат по-добри състави и минаха през по-силни отбори, за да стигнат до полуфинала. Сити ще бъдат шампион на Англия, ПСЖ може би ще станат шампион на Франция и евентуално ще изиграят мача на истински стадион, а не на тренировъчно игрище. Така че за мен ПСЖ - Сити е по-големият мач и от него се интересуват повече от неутралните фенове.
А за теб защо Реал - Челси е над или равен на ПСЖ - Сити, като изключим някакви титли и финали от миналото

doktora25 написа:Като изключим антифеновете на Реал всички ще стискаме палци на финала на победителя от тазвечершния сблъсък.
Ц, аз няма да стискам палци за тях. Реал, Челси и Сити са """Основатели""". Да спечелят ШЛ точно в сезона, в който обявиха, че искат да си бият камшика от нея ще бъде травестия. Вероятно и много други фенове няма да стискат палци за тях поради същата причина.
Udoji90 написа:Очевидно коментарът за "по-големия мач" съдържаше немалка доза ирония. Толкова ли не си пролича?
Ц, в случая няма ирония. В другия мач се срещат фаворити за трофея, единият от тях отстрани най-силния отбор в турнира и поне не участва в малоумния проект за Суперлига. Може самият мач да се получи голяма тъпня, де, няма гаранция за нищо