Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ако ги продаде без публика на дербито????
С публика! И заграждане на Борат! 

добре бе хора!на дербито сме!и победим!и какво от това?замазвами си очите и до там идва Лацио побеждавани безславно и истината лъсва!Пак точно вие тези които сте големите Левскари започвате -абе Батков що не взе футболисти!?Тук някои беше написал дали нещо ние обещавал Батков!Абе защо трябва да ми обещава нещо?Тои е президент на една институция в тази държава,а привържениците на тази институция искат винаги да са номер 1,и вече не само в България а и в Европа!Тои кого купи за да продава?Като има проблеми да се маха!Не можело без публика?За това ще ни мачкат,щото сме тъпанари,да покажем с нещо че сме мислещи хора!това е начина според мен!Ако е международен мач да ги подкрепим но играем с Панчарево!Голяма работа, по добре да разберат че със слагането на любимеца на сектор Б като директор само заради публиката по малко да псува не става!Тук се иска промяна на ръководството изцяло и то от наи отгоре първо!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
Re: Много или малко са 4 милиона за 4ма футболиста?!
Не се знае дали изобщо са 4 милиона или са повече или по-малко,надявам се да са повече,примерно 7 милиона,както пише "Меридиан Мач" 

За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
Бай Ганю прибира 4 млн.,а Левски се упътва към "Б" група 

- sedem_!_dva
Ама не разбираш ли, че така не правим нищо, като не отидем на стадиона... това не е изразяване на някаква позиция, Батков ще си го премести от единия крачол в другия, че няма да има публика на "гостуването" на Националния стадиона на ЦСКА... приходите от билети са за ЦСКА, не за него... Никой няма да си замаже очите с една победа над ЦСКА, аз не знам за малки ли деца ни мислиш, ясно е че политиката на Левски от 3 години е тотално объркана, но затова трябва да искаме сметка на стадиона от ръководството на отбора, а не да си правим пас и да не ходим на мачове... стоейки вкъщи не променяш нищо, с незаинтересованост също...
NON MOLLARE MAI
Твърдо против.Какво спечелиха Ботев,като останаха пред стадиона? Станаха за смях пред цяла България. Всички на стадиона и цял мач против Батков.
110 години любов!
Правилният въпрос е 4 милиона ли струва радостта на 5 милиона българи?
Батков му е през оная работа дали ще дойде или не публика на стадиона.
Даже ще е по-доволен, ако няма, защото така няма да слуша обиди през цялото време.
Даже ще е по-доволен, ако няма, защото така няма да слуша обиди през цялото време.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
белите кърпички , трансперантите, факлите всички на стадиона и само ЛЕВСКИ
- Делибаш
- Контакти:
Re: ИЛИ ГОНГ ИЛИ БАТКОВ СА ПОЛУДЕЛИ.
Тая "обединена тема" е същият тюрлюгювеч като информациите по различните сайтове от вчера насам! Кой има нужда от това?!... Ловящите "риба в мътна вода" и тъпата българска Джурналистика умряла от глад за "новини"...
П.П. 'Ма така е като всеки работи 'кво не му е работа!

П.П. 'Ма така е като всеки работи 'кво не му е работа!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!