mike28 написа:Бижутера написа:Стенли президент(ка)!
А тебе какво ще те правим- някакъв съветник евентуално
защо?
не може ли да похваля някой, който си е свършил добре работата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mike28 написа:Бижутера написа:Стенли президент(ка)!
А тебе какво ще те правим- някакъв съветник евентуално
gonzofenka написа:Тъпо е да пускаш такива блъфове по медиите само за да ''си вдигнеш акциите'',както е тъпо и да продаваш четирима основни играчи 2 дни преди мача с ЦСКА. И мача с Лацио е на първи октомври.Така се обрича цялото първенство и участието в лига Европа тази година.![]()
![]()
![]()
Мислех( и вярвах)че за Гонзо мача с ЦСКА е по-различен от другите мачове.
А ако е лъжа е някак глупаво да си вдигаме духа за дербито по този начин-чрез медиите.Прилича ми на неувереност,или на удобно оправдание след евентуални провали.''Ние продадохме четирима важни играчи и затова не станахме шампиони и се изложихме в Европа!!!!''Което е малко вероятно предвид факта,че трансферните прозорци са затворени,както знаем.Или пък буквално вдигане на акциите на клуба,ако Батков ги продава(дори част от тях).Някой преди мен беше споменал и това.А след мача с Виляреал се поуспокоих,защото очаквах разгром.Е имахме и късмет де.Абе простотия отвсякъде!
Или понеже съм жена нямам право да коментирам?!!!
Делибаш написа:Урааа! Отървахме се!?... Е, а Батков кога ще продаваме?!
POPCORN написа:Левски излъга за пореден път , като с тия изцепки незнам какво целят!Щом ор рубин казаха, че няма интерес и не може се купуват играчи в момента явно е лъжа.Ако Батков е измислил е доста жалък!
moonlight написа:POPCORN написа:Левски излъга за пореден път , като с тия изцепки незнам какво целят!Щом ор рубин казаха, че няма интерес и не може се купуват играчи в момента явно е лъжа.Ако Батков е измислил е доста жалък!
Недей да надценяваш БатковКак ще го измисли той това
Виж ,да провали един отбор е по неговата специалност
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта