Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ИЛИ ГОНГ ИЛИ БАТКОВ СА ПОЛУДЕЛИ.

Мнениеот sedem_!_dva » 18 сеп 2009 23:33

plovdivesamona6 написа:нищо не съм писал за левски.пиша срещу гонг.за мен те са продажници и публикуват същите лъжи както ***,спортлине.последен е примера от вчера,когато веско вълчев най нагло излъга като писа ,че италианците ще останат в софия ,а в същото време са отседнали в хотел в центъра на Пловдив и по този начин заблудиха всички и осигуриха спокойствие на селския и жабарите

Дано наистина не си прав... сега не знам как стоят нещата със селския и италианските му приятели, ама ако това, което казват Гонг за трансфери в Левски не е вярно ще се изложат като кифладжии... Те са единствената медия, която уважавам с точни новини за Левски, явно за теб и Ботев не е така след като казваш, че са излъгали за италианците...
NON MOLLARE MAI

niki.st
Контакти:

Re: НЯМА ТРАНСФЕР!

Мнениеот niki.st » 18 сеп 2009 23:42

Предполагам че ако има нещо вярно във всичко това,трансферът ще бъде финализиран утре,но ще влезе в сила от януари.Ако изобщо играчите пътуват за Русия,то ще бъде само за уточняване на личните условия.
Иначе някак не ми се връзва точно преди важните мачове от Лига Европа,дето и без това се видя че нямаме кой знае какъв ресурс от равностойни играчи,да продаваме най-добрите си играчи.
А и не ми се вярва Рубин да са толкова закъсали в момента,че да опрат до звездите на Левски.
Може и да е евтин номер отстрана на Левски,с цел объркване на противника преди вечното дерби...

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 18 сеп 2009 23:42

Циркаджийска история

Fichango
Контакти:

Re: Ричард Еромоигбе

Мнениеот Fichango » 18 сеп 2009 23:43

То остава и Ричи да се появи сега.

monifans
Контакти:

Мнениеот monifans » 18 сеп 2009 23:45

В ГОНГ, не лъжат!Сигурен съм в тях!!!

monifans
Контакти:

Мнениеот monifans » 18 сеп 2009 23:48

В ГОНГ, не лъжат!Сигурен съм в тях!!!

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Мнениеот ni_ki87 » 18 сеп 2009 23:55

monifans написа:В ГОНГ, не лъжат!Сигурен съм в тях!!!

;) ;) ;)

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 18 сеп 2009 23:56

На нас цялата ни държава е полудяла,ти питаш за Гонг и Батков

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 18 сеп 2009 23:58

Вариянти за трансферите на 4-мата има :

1. Рубин купува играчите с предварителен договор и ги оставя в Левски под наем !

2. Рубин купува играчите но без да ги картотекират ( това е проблема а не че е затворен прозореца. Когато е затворен прозореца можеш да си подписваш с когото искаш,но няма право той да играе в официални мачове - в предвид че първенството им свършва,то не е нужно. А в предвид това че са млади играчи Дарко(25),Живко(25),Рабех(24) и Зе Соарес(26) има логика да си осигурят играчите за следващия сезон. Купуването им в пакет им сваля цената !

3. 4-мата се явяват на арбитраж и разтрогват с Левски по взаимно съгласие, а след това подписват като свободни агенти (единствения вариант да играят за Рубин в официални мачове

ПП: Стига сте редили тонове БИСЕРИ ! Като не знаете мълчете !

Левски е на прав път според мен ! Това основни футболисти ли са ? Кое им е основното. Да ги разгледаме един по един :

***Рабех - има ли смисъл от коментар. Виси от затвор. Никаква подготовка втора пауза !!!! Последен шанс за трансфер !

*** Живко Миланов - колеблив на много пъти. Личи си че не му се играе вече в Левски има нужда от трансфер в чужбина. Множество контузии напоследък.

*** Дарко Тасевски - 3 сезон в Левски. Колко добри мача има ??? Тактиката 4-3-3 се видя че не е най-добрата за Левски. В нова схема не се знае дали ще е нужен. Липса на каквито и да е дефанзивни качества у него. Нима в школата нямаме такиви технични футболисти ?

*** Зе Соарес - може би най-добрия от четиримата, НО какво крило може да си ако НЕМОЖЕШ да центрираш топката ? Има хляб в него но мисля,че има доста добри футболисти за този пост !

Дарко,Зе и Рабех заемат 3 квоти за чужденец. Ако купим някой класен както казва Л.Танев някой от тях директно отпада от състава. Мислете малко видя се че с такъв тип играчи от чужбина НЕ СТАВА ! Или да са от школата БЕЗ ПАРИ или да са наистина класни футболисти ! Това е пътя !
Ако е Вярно че Левски ще вземе между 4 и 6 млн. евро и продължи до зимата със 4-5 момчета от школата на тяхно място и изгради нов колектив, а зимата запълни празнините със 3-ма класни футболисти с парите от тези 4-ма можем да направим силен пролетен дял и да сглобим страхотен тим за следващите евротурнири и сезон !
Вижте какво каза и Лъчо Танев ! И той има пръст в тези рокади, а да не забравяметой колко може да ни помогне за правилната политика:

Танев:„Ако Левски има двама класни играчи, които не е лесно да се намерят, но ако имаш такива, които да направят разликата във важните моменти, може и да не се стигне до загубата. Трудно се намират класни играчи, които да искат да дойдат в България да играят. Един такъв футболист струва между 1 и 1,5 милиона долара, ако говорим за Южна Америка. Разбира се, без да включвам Бразилия и Аржентина”, добави още мениджърът
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
svetkavica*ultras
Контакти:

Re: Ричард Еромоигбе

Мнениеот svetkavica*ultras » 18 сеп 2009 23:59

Как пък не ви омръзна от тея безполезни чернилки бе :shock:
"We must secure the existence of our people and a future for white children"
http://www.bars.ucoz.com

Върни се в “Архив”