Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Като няма други и на Макрив и Деко ще сме доволни. Ясно е, че пари няма. Ще разчитаме на подобни свободни агенти и ще се надяваме да се получат нещата. Ако не друго, то поне новите попълнения ще дадат мааалко по-широка скамейка и ще може да се търси промяна по време на мача, че сега няма и кой да пуснеш в игра 

THE G.A.M.E написа:Eminem написа:Не мога да разбера как толкова спокойно приемате това, че Йоканович няма думата кои футболисти да бъдат привлечени....
Защо да няма думата ?
Ами да излезе и да си каже - "Така и така, така и така, това и това".
Аз лично приемам мълчанието му, като съгласие със всичко, което се случва.
И после ще си носи последствията ...
Ма човек, той го каза!
- Имаше играчи, които исках да вземем и бях гледал, имаше такива, които препоръчах на клуба, но нито едните са тук, нито другите.
Когато дойдох първата цел бе да стана треньор, след това да се доведат нови играчи, такива още няма. Освободихме четирима и вече ни трябват двойно повече нови.
Първият, който ще си плати за ситуацията в момента, съм аз. Марко Путинчанин бе по мое настояване тук. Аз го исках, но ми казаха, че той не става за Левски. Аз не бях съгласен, но се съобразих с това. Не притискам клуба да вземе този или онзи играч, но в момента никой не прави нищо за отбора, а това влияе лоша на всички нас.
По йерархия аз съм треньор. Работата ми е само на терена. Когато дойдох ми дадоха дискове с играчи. Харесах няколко, но такива не дойдоха. Предложиха ни други играчи, но и тях ги няма.
terata написа:Щото Раев има тежката дума за това. И да ни води към дъното на никой не му пука, защото ни води Сираков натам. Най-добре е да си седне той на треньорския мостик, ама нема дупе да го направи...всъщност има ама само когато трябва да го заголва за пред публиката.
Много си прав.
Ако Сираков каже, че е редно да играем в "Б" група, ще започнат да ни убеждават как там е по-хубаво и е по-силна от "А" група.
THE G.A.M.E написа:Защо да няма думата ?
Да не мислиш, че е гледал "Деко" и Макриев ?
Дано не се окаже послушко и лятото да слушаме познатите приказки, че не се е получило, разделят се с добри чувства...бла бла бла.
- alexveselinov
- Контакти:
Халфът на Левски Владимир Гаджев може да си тръгне от „Герена“ в следващите дни. Той прави опити да си намери отбор във Франция, твърди онлайн изданието footmercato. Според информациите националът е бил предложен на няколко елитни отбора от представителя си за Франция - Марк Тендеро.
Един от тимовете, в които може да премине Гаджев е Нант. От Левски са готови да се разделят с национала срещу 800 хиляди евро или 1.5 милиона лева. Самият Гаджев пък на няколко пъти изрази готовността си да си тръгне от „Герена“, но така и не успя да си намери отбор.
Ако сега сделката се осъществи, сините от една страна ще попълнят клубната каса, осигурявайки средства за заплати и привличане на нови попълнения, а от друга, и най-вероятно ще успеят да се разделят с Дълстли Мулдер, без да се стига до съд.
[offtopic]***[/offtopic]
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
terata написа:THE G.A.M.E написа:Eminem написа:Не мога да разбера как толкова спокойно приемате това, че Йоканович няма думата кои футболисти да бъдат привлечени....
Защо да няма думата ?
Ма човек, той го каза!- Имаше играчи, които исках да вземем и бях гледал, имаше такива, които препоръчах на клуба, но нито едните са тук, нито другите.Когато дойдох първата цел бе да стана треньор, след това да се доведат нови играчи, такива още няма. Освободихме четирима и вече ни трябват двойно повече нови.Първият, който ще си плати за ситуацията в момента, съм аз. Марко Путинчанин бе по мое настояване тук. Аз го исках, но ми казаха, че той не става за Левски. Аз не бях съгласен, но се съобразих с това. Не притискам клуба да вземе този или онзи играч, но в момента никой не прави нищо за отбора, а това влияе лоша на всички нас.По йерархия аз съм треньор. Работата ми е само на терена. Когато дойдох ми дадоха дискове с играчи. Харесах няколко, но такива не дойдоха. Предложиха ни други играчи, но и тях ги няма.
И накрая Йоканович ще е виновният, а Сираков няма да има никаква вина.
Последна промяна от Eminem на 28 авг 2013 15:11, променено общо 1 път.
Айде взимайте и Николери и да ви дават титлата(поради липса на конкуренция от останалите отбори)!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
terata написа:Ма човек, той го каза!
Но не прави нищо ...
Мен ако са ме назначили за шеф някъде, ама постоянно някой друг се опитва да си налага решенията, ставам и си тръгвам.
Щото не ми се ще после, да се обяснявам за чуждите грешки ...

Дава една обширна пресконференция, на която казва всичко "Право куме в очи", казва чао, и остава Насо да се оправя.
Щото сега, ако се провали, аз лично после, ще държа него отговорен.
Ясно е, че при провал си отива ... И той лично, после ще хвърли вината върху ръководството.
Не че няма да има право ... Ама и той е работил в съгласие с техните решения.
Ето го парадокса.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 28 авг 2013 15:12, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
CSKA 78 написа:Айде взимайте и Николери и да ви дават титлата(поради липса на конкуренция от останалите отбори)!![]()
Ако вземем Божинов, правим голям шлем от чалгаджии...

- фифи перото
THE G.A.M.E написа:terata написа:Ма човек, той го каза!
Но не прави нищо ...
Мен ако са ме назначили за шеф някъде, ама постоянно някой друг се опитва да си налага решенията, ставам и си тръгвам.
Щото не ми се ще после, да се обяснявам за чуждите грешки ...![]()
Дава една обширна пресконференция, на която казва всичко "Право куме в очи", казва чао, и остава Насо да се оправя.
Ясно е, че при провал си отива ... И той лично, после ще хвърли вината върху ръководството.
Ето го парадокса.
И какво да направи?
Собственика и наско пеят дуета "няма пари".
От тях зависи.
Той ..Уф!Какво да обяснявам...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
фифи перото написа:THE G.A.M.E написа:terata написа:Ма човек, той го каза!
Но не прави нищо ...
Щото не ми се ще после, да се обяснявам за чуждите грешки ...![]()
Ето го парадокса.
И какво да направи?
Собственика и наско пеят дуета "няма пари".
От тях зависи.
Той ..Уф!Какво да обяснявам...
Кажи ми един спортнотехнически директор който дава пари за селекция. Все си милчя,че това си е само работа на собственика, да намира пари