Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: На "Ел Мадригал": Батков вън!

Мнениеот zlostar » 18 сеп 2009 15:29

gembala написа:Меко казано, странни хора се откриват тук... Как ви минава през ум бе хора, че можете да изгоните някой, от собствения му имот(разбирай клуб) без той да има желание? Със сигурност и на него му е писнало да отнася срама от El idioto а и да прави малоумни изказвания по въпроси от които нищо не отбира... Та той е извадил отбора на пазара от преди две години, но най-добрата оферта му е под четвърт от исканата от чичо Миша цена. Така че добър или лош, ще си го приемате за лице на обора и повярвайте той си знае най-добре правата и в частност неговата непоклатимост в качеството на собственик.

Шопар, аре да не коментираш чия собственост е Левски. Борат (Чорни) може и да притежава контролния пакет акции, но Левски никога не е бил и няма да бъде негов собствен клуб!!!
Томов, защо ги остави!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Истината е в юношите !

Мнениеот groti » 18 сеп 2009 16:07

rustakil написа:Лъчо Балтанов,Виктор Генев и Мариан Огнянов трябва да са титуляри всеки мач. Хичо е вечната надежда,но няма качества да стане играч,видя се колко струва срещу Баку...
Иван Цачев е това,което ни трябва в атака,а не позорните Ортега и Христов. Йовов и Бардон,а и в това число Симонович са плод на болния мозък на Батков да атакуваме ШЛ и Лига Европа със старци,които въобще не са за Левски в момента.Връщането на Топузаков също може да се опрадели като грешка,тъй като имаме Милиев,Генев,Рабех и млади надежди като Симеон Иванов и Мартин Димов. Не може да искаш младите да прогресират,ако не ги пускаш да играят.

Позорните Ортега и Христов? :lol: Бардон не е за Левски? :lol: Толкова за коментара ти..а,не има и още - :lol: :lol: :lol:

По темата - Лъчо и Генев показаха,че имат място в титулярния състав на Левски. Рабех за пореден път ни нервира,тъй че може спокойно да бъде резерва на Топчо,Генев ,а защо не и Милиев.
Хичо има качества и мястото му е в Левски.Но само когато е във форма. Цачев..бъдещето.И на мен ми се искаше да е в отбора в момента. Някой беше казал,че той няма физика. За сметка на това има техника и бързина.Не е нужно да играе "таран". Смятам,че при една по-друга схема с висок и тежък нападател,който да разбива противниковите защити Цачев и Жоро Христов ще бъдат далеч по-ефективни,като "леки" нападатели. Има надежда в играчите.Важното е да има кой да им впише качествата и потенциала в печелившата схема.
110 години любов!

rustakil
Контакти:

Мнениеот rustakil » 18 сеп 2009 16:21

groti написа:
Позорните Ортега и Христов? :lol: Бардон не е за Левски? :lol: Толкова за коментара ти..а,не има и още - :lol: :lol: :lol:

Много разбираш от футбол няма що,ако смяташ че Ортега и Христов имат качества за нападател,значи си психично болен. Колкото до Бардон кажи ми освен гола срещу Литекс с какво допринася в Левски?

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Левски отново в Шампионска лига!!!

Мнениеот Kobra666 » 18 сеп 2009 16:30

bultras12 написа:Ако Ливърпул бяха били Левски с 1:0 ,което си е адски трудно Левски да не падне поне с 5:0,то сигурен съм Бенитес щеше да измрънка същото но приятели от Левски не се залъгвайте ,тва е Оправдание за Ливърпул ...
Вие си го отнесохте и то на 2 пъти :mrgreen:

Ами тези как ли се залъгват, м ? Рапид Виена – Хамбургер 3:0, Херта – Вентспилс 1:1
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Левски отново в Шампионска лига!!!

Мнениеот Бижутера » 18 сеп 2009 16:52

защо има розово нашествие в тема за Шампионска лига?
за тях тези две думи са нещо непонятно :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 18 сеп 2009 17:10

rustakil , и аз не мисля , че Г . Христов е добър футболист , Но го уважавам заради игрите му срещу розовите . Нека играе както в последното дерби пък да е всякакъв . Само да не пееш друга песен в Понеделник :) За Ортега съм съгласен , но Бардон е единсвеният освен Дарко , който може да дава ТОЧНИ пасове с идея .

айде със здраве.
ЛЕВСКАР до гроб!

rustakil
Контакти:

Мнениеот rustakil » 18 сеп 2009 17:30

Kobra666,не става въпрос за това дали ще вкара три гола на Ботев или един на ЦСКА,просто няма качества за нападател. Няма да заслужи уважението ми,каквото и да направи в неделя.
Хубаво,че вкара миналия мач с ЦСКА беше важен гол,но ако го оставиме само заради това в отбора няма да говори добре за нас.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 18 сеп 2009 17:38

Е , като пращат юношите ни на неговият пост в други отбори , а на Батков не му се дават пари...имаме ли избор ? Него ще търпим :) Плюс Ортега , който не съм видял да овладее една топка правилно откакто е "благородно " дарен от Бат Венци до Нова Година...
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски е 39-о по сила дерби в света

Мнениеот rhaegar » 18 сеп 2009 18:19

durex написа:Незнам,но в последно време за мен най-добрите дербита които са се играли не са от един и същи град -ето какво имам в напредвид:
Интер - Милан Ливърпул - Челси и Барселона - Реал Мадрид

Интер и Милан са от един и същи град...........
Lord VOODOO написа:Интересното е друго: Дерби е когато играят два отбора от един град един срещу друг!
Та какво дерби е Шефилд срещу МЮ??? Едните са от град Шефилд, другите от град Манчестър!

Това не е Шефилд срещу МЮ, а е Шефилд Юнайтед срещу Шефилд Уенсдей
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски е 39-о по сила дерби в света

Мнениеот Kobra666 » 18 сеп 2009 19:32

rhaegar написа:Това не е Шефилд срещу МЮ, а е Шефилд Юнайтед срещу Шефилд Уенсдей

Този мач май въртяха,че предстои+предаване по Ринг ..ще си играят дербито хората.
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Архив”