Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ,,ЛЕВСКИ Е ДОБЪР ОТБОР"-КАЗАНО ОТ ВАЛВЕРДЕ

Мнениеот sedem_!_dva » 18 сеп 2009 09:37

shumnaliq написа:бахти всички армейци ги е яд че не взеха 3 точки а вие се радвате на загуба .....

Бахти Виляреал не беше без 10 титуляри... бахти Левски гостуваше в Испания, където има 6 загуби от 6 мача... бахти вие играхте пред 30 000 ваши фенове на Националния стадион в София... може още много бахти да ти кажа... Бахти ще си викаш и сега в неделя. :mrgreen:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 18 сеп 2009 09:39

Браво на Левски за мача снощи. Мисля че стояхте доста добре на терена, но и този проливен дъжд доста ви помогна, като поизравни донякъде силите.

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Re: На "Ел Мадригал": Батков вън!

Мнениеот Bobby1177 » 18 сеп 2009 09:44

И аз не харесвам БаткOFF и адски ме е издразнил, но той трябва да се махне, само ако дойде някакъв надежден инвеститор. За жалост, българският футбол е една помия, няма нищо прозрачно, почти никакви правила, затова няма как да дойде, особено в тая криза, някой достоен бизнесмен или корпорация, която да е готова да издържа отбора на над средното равнище... Мисля, че ще трябва да търпим още дълго БаткOFF, освен ако на него не му писне, и тогава - жална ни майка...

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Истината е в юношите !

Мнениеот soilwork » 18 сеп 2009 09:50

Аз мисля че играхте слабо,а второто полувреме по жалък отбор не бях гледал с 10 човека отзад-по едно време публиката започна да ви освирква заради страхливоста ви,а Борето Касабов се правеше на ударен и се чудеше какво става... :lol: смешник,Петков ви спаси от 5-ца! Междувпрочем на тоя Касабов взе да му става навик да подминава очевадни нарушения на футболисти на ЛС-справка мача с Локо СФ и "некоментирането" на ситуацията при нарушението на Рецидивиста срещу Камбуров и зверското влизане на Петков в края на мача,но това е друга тема....в неделя ЦСКА пак ще ви помогне като ви бие-за да предизвика малко отрезвителни трусове в Подуене!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 сеп 2009 09:54

Аз за Генев отдавна казвам,че трябва да е твърд титуляр в Левски ! Да,тук таме може да прави грешки,но е млад ! На мен от младите,вчера той ми хареса най-много,а и принципно ми е един от любимите сини играчи ! Жалко,че Цачев не игра...смятам,че зимата трябва да се върне в Левски ! Мариан не го видях много,иначе Хичо игра прилично,но според мен е далеч от нивото което показа в ШЛ ! Балтанов също не игра лошо,а Шаки се справя доста добре,имайки предвид,че не игра много време - оптимист съм за бъдещето на Левски,но искам Цачев да се върне и да се налага постепенно Божката Димитров :)
Изображение

Blue Man
Контакти:

Мнениеот Blue Man » 18 сеп 2009 09:57

Ticha написа:Браво на Левски за мача снощи. Мисля че стояхте доста добре на терена, но и този проливен дъжд доста ви помогна, като поизравни донякъде силите.

Междудругото вчера докато гледах мача и аз се замислих за времето и как именно на подобен дъжд Барса ни разкъса - така че може би дъжда не е критерий, дори е пречка за нас тъй като физическата ни подготовка не е на нивото на испанците, а при дъжд сами знаете че усилията за бягане, спиране и т.н. са доста по-големи!

abcd
Контакти:

Мнениеот abcd » 18 сеп 2009 10:02

Докато гонзо е там ще се налагат само юноши на Лъчо Танев. Изобщо не се надявайте Цачев да се върне. Той ще бъде разхождан из отборите, докато накрая го досъсипят

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 18 сеп 2009 10:05

bobarel написа:
Венелин написа:
shumnaliq написа:бахти всички армейци ги е яд че не взеха 3 точки а вие се радвате на загуба .....

Разликата е, че един средняшки отбор ви игра с резервите (и това ви беше най-лесния лач), а ние гостувахме на отбора, който си е поставил за цел купата! (и това ни беше най-трудния мач) :)

А ти как мислиш , че ще я вземат с тази игра ;)

Хората си играха добре :)
Може би не се напънаха много (все пак първенството им е доста тежко), но не виждам с кого ще имат проблеми в групата...
За Фулъм бас хващам, че няма да вземат нищо :!:

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 18 сеп 2009 10:08

Добре,че Виляреал не си даваха зор,взеха си трите точки ей така на шега в локите с вода! А ние дадохме тавана на своите възможности,но с такова ръководство,треньори и състав -толкова- загуби на предела на силите! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 сеп 2009 10:11

Хичо ? Не приятелю , много бъркаш. Куп безмислени финтове и опити да излъже защитници , които във футболно отношение са му бащи. Играе много наивно и КПДто му клони към 0.
Писна ми да се дава шанс на Христов , може да има големи качества , може майка му да го мисли за голям футболист , но да изкара 100-200 часа при психолог , да вземе да възмажее и тогава да играе. Толкова плахо , толкова анемично.............
Айде време е да видим Табаков. Сега е неговия момент!

Върни се в “Архив”