Емо Велев няма да се промени, ако го помните като футболист, то това трябва да ви е пределно ясно! Същото трябва да знаят и журналистите.
Моля (критикарите на "кокала") да ми обясните, какво не ви харесва в играта на отбора, кои футболисти , доведени в отбора от Велев, не ви харесват, лоши смени ли прави? И на мача с Вихрен (3:2) имахме около 5 чисти положения за гол , 3 от които реализирахме, видяхте ли атаките за тези положения и голове, и какво мислите за тях?
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Левски:преди и след мача
Уф Йовов колко не е във форма,мача да беше свършил досега.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
След първото полувреме, незнам какво да си мисля.....то пропуск, след пропуск.....сега и вече с човек по малко.....определено ще е много трудно второто полувреме, дано с някоя контра, сините да решат мача......
Re: Празник за Пловдив Ботев-Левски
Ако да се хвърлят бомбички е празник-постигнат е! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
-
- Контакти:
Поредни 3 точки за Левски. В този мач сините футболисти, правеха по скоростни атаки, към противниковото поле. През първото полувреме тима от София, стоеше по добре на терена. Създаваше положения, които за съжаление, не можаха да реализират. владееха повече топката и заслужено се оттеглиха на почивката, с аванс от 1 гол. след червеният картон на Милиев, Ботев направи всичко възможно, за да стигнат до гол. Радостното е, че Левски, макар с 10 човека, съумя да издържи и да стигне до победа.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- Левски София
Ч. Р. Д. на Гошо Петков
Ч. Р. Д. ! Желая му всичко най-добро и да продължава с добрите си изяви за Левски и нац. отбор!
И днес тоя съдия искаше да развали празника му след като изгони Милиев, но както и да е важно е това, че взехме 3-те точки! И отново дръпваме напред!
И днес тоя съдия искаше да развали празника му след като изгони Милиев, но както и да е важно е това, че взехме 3-те точки! И отново дръпваме напред!

България е нашата родина, Апостола е нашия баща !

- The deacon
- Контакти:
Хайде да спрем с това постоянно оплакване! Аз видях една страхотна игра на Левски през първото полувреме - разнообразни и атрактивни атаки (най-вече по двете крила!), ситуации за гол и удари! Какво да се прави - Ицо Йовов не е във форма и трябваше да бъде сменен на почивката! Трябваше португалчето да остане, защото играеше добре и раздаваше интересни пасове! Трябваше да влезе Суарес, но Кокала е треньор - така е преценил! Аз съм доволен защото виждам онзи дух, който беше изчезнал след фиаското в ШЛ! Честито на всички истински левскари! Левски завинаги в моето сърце!!!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Ч. Р. Д. на Гошо Петков
Честито 

-
- Контакти:
Re: Ч. Р. Д. на Гошо Петков
да си жив и здрав Гоше,че без теб сме трагедия !!!
За мен съдията развали хубавият мач! Що трябваше да стане център на внимание с безбройните си картони, при положение, че мача си течеше абсолютно коректно! След като изгони левскар за най-обикновен фал /може би/, второто полувреме се чудеше как да накъсва играта за щяло и не щяло... Ако за същото беше изгонил някой от "Ботев" леле какъв вой щеше да се вдигне! Утре ще четем колко точно бил духал... Въпросът е на кого?!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!