Английска висша лига 2010/11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Английска висша лига 2010/11
Сега Челси не беше ли подпрян от съдията а ?
Последна промяна от LaRgO на 30 апр 2011 22:01, променено общо 1 път.
-
THE G.A.M.E
Blue_Girl написа:А после съдиите не подпирали Челси!
Е само в тоя мач !
Или ще ми кажеш, че всеки мач е така ?
-
THE G.A.M.E
LaRgO написа:Сега Челси не беше ли подпрян от съдията а ?
Е и ?
Трябва още 10-на пъти, за да има паритет с ония калитари от Олд Трафорд !
- MagicMoments
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:А после съдиите не подпирали Челси!
Е само в тоя мач !
А мача с Уигън нещо много бързо го забравихте.Заради такива големи тарикати като Челси губим и топ 4 и топ 5
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Естествено че да.
Както и вие бяхте заслужено след като няма отбор който на Олд Трафорд да е получавал 3 метрова засада като рефера е на позицията си, причините са всичко освен тия решения.
Иначе вероятно ще бъдете ощетени на ОТ и ще е заслужено в контекста на сезона.
Както и вие бяхте заслужено след като няма отбор който на Олд Трафорд да е получавал 3 метрова засада като рефера е на позицията си, причините са всичко освен тия решения.
Иначе вероятно ще бъдете ощетени на ОТ и ще е заслужено в контекста на сезона.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
THE G.A.M.E написа:LaRgO написа:Сега Челси не беше ли подпрян от съдията а ?
Е и ?
Ами като подпрят Юнайтед става голям рев,сега подпират Челси и - "е и"
MagicMoments написа:THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:А после съдиите не подпирали Челси!
Е само в тоя мач !
А мача с Уигън нещо много бързо го забравихте.Заради такива големи тарикати като Челси губим и топ 4 и топ 5![]()
![]()
![]()
Какъв Уиган като Юнайтед беше с класа над тях и 5 решения обратни се свиреха.
Челси и Юнайтед са еднакво подпирани а от към домашни стадиони Челси е повече.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
LaRgO написа:THE G.A.M.E написа:LaRgO написа:Сега Челси не беше ли подпрян от съдията а ?
Е и ?
Ами като подпрят Юнайтед става голям рев,сега подпират Челси и - "е и"
типичен лузърски манталитет.
решенията в края на сезона винаги свършват 50/50.
-
Blue_Girl
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Sylvax написа:Ето тука си пролича защот слабия Челси няма да стане шампион тая година.
Иначе доста незаслужена победа, 1 от двете можеше да им се свири но и двете - не.
Няма да се очудя ако бъдат ощетени с някое решение на ОТ сега след като се вдигне шум след тоя мач и ще е заслужено, както беше заслужено и за ШЛ предвид колко точки са взели от рефери, всичко се връща все пак.
А смехурковците от Юнайтед според теб, ще станат "заслужено" шампиони, така ли ?
Няма да станат и те заслужено шампиони, но не е честно да биеш с помощта на странични лица!
Когато съдия подкрепи Арсенал, вие сте бесни, а сега не!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:THE G.A.M.E написа:Sylvax написа:Ето тука си пролича защот слабия Челси няма да стане шампион тая година.
Иначе доста незаслужена победа, 1 от двете можеше да им се свири но и двете - не.
Няма да се очудя ако бъдат ощетени с някое решение на ОТ сега след като се вдигне шум след тоя мач и ще е заслужено, както беше заслужено и за ШЛ предвид колко точки са взели от рефери, всичко се връща все пак.
А смехурковците от Юнайтед според теб, ще станат "заслужено" шампиони, така ли ?
Няма да станат и те заслужено шампиони, но не е честно да биеш с помощта на странични лица!
Когато съдия подкрепи Арсенал, вие сте бесни, а сега не!
Арсенал и Ливърпуул сами са си виновни заради изгубването на аурата си пред реферите.
Незаслужени неща не стават.