Rivaldo10 написа:Не е тук мястото за спорове по-по-най. Уважавайте Гонзо и Сираков, защото и двамата са допринесли за много наши успехи, а някои техни голове ще ги помним още дълго време! Достатъчно обиждани са от неприятелите ни, за да ги обиждаме и ние. Повече уважение за легендите ни!
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Не мога да разбера как толкова спокойно приемате това, че Йоканович няма думата кои футболисти да бъдат привлечени....
Страшни футболисти пристигат, с тези играчи със сигурност ще преследваме 4-о място ! Което разбира се е по-добре от моментното 9-о.А иначе гнусния предател Макриев...какво да се каже за това дърво повече. 

Eminem написа:Не мога да разбера как толкова спокойно приемате това, че Йоканович няма думата кои футболисти да бъдат привлечени....
Иначе е пътник, ако оспори думата на Наско за привличането на новите играчи.....
-
Eminem написа:Казанската афера беше дело на баткоф, Гонзо не знаеше точно какво се случва. Но да, можеше да се застане против тази идея да ги продават точно в този момент.
Аз съм на същото мнение ...
Не го обвинявам, че е работил срещу Левски, но го обвинявам в това, че доста дълго се връзваше на акъла на "адвокатина".
И това доведе само до негативи ... Нищо, следващият ( сигурен съм, че един ден ще работи отново в Левски ) път да се надяваме, че ще е помъдрял.

Eminem написа:Не мога да разбера как толкова спокойно приемате това, че Йоканович няма думата кои футболисти да бъдат привлечени....
Щото Раев има тежката дума за това. И да ни води към дъното на никой не му пука, защото ни води Сираков натам. Най-добре е да си седне той на треньорския мостик, ама нема дупе да го направи...всъщност има ама само когато трябва да го заголва за пред публиката.
-
Защо да няма думата ?
Ами да излезе и да си каже - "Така и така, така и така, това и това".
Аз лично приемам мълчанието му, като съгласие със всичко, което се случва.
И после ще си носи последствията ...
MuFc1878 написа:Eminem написа:Не мога да разбера как толкова спокойно приемате това, че Йоканович няма думата кои футболисти да бъдат привлечени....
Иначе е пътник, ако оспори думата на Наско за привличането на новите играчи.....
Да, но аз имам предвид, че феновете много спокойно приемат тази ситуация.
THE G.A.M.E написа:Аз съм на същото мнение ...
Не го обвинявам, че е работил срещу Левски, но го обвинявам в това, че доста дълго се връзваше на акъла на "адвокатина".
И това доведе само до негативи ... Нищо, следващият ( сигурен съм, че един ден ще работи отново в Левски ) път да се надяваме, че ще е помъдрял.
Да, това му беше грешката. Много му се връзваше.
- фифи перото
и аз това казвам, но явно на никого не му пука за треньора.
Някаква оФча радост настъпи заради тези двамата...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]