KOPScousers написа:bubka написа:Кво става бе, с Виляреал ли ще сме на финала.
Мда, ние ще си ходим май. :D Пълна отврат дотук. Пълна.
Дишай, по-кротко с прогнозите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
KOPScousers написа:bubka написа:Кво става бе, с Виляреал ли ще сме на финала.
Sstefanov написа:kingofpop написа:Колкото и зле да са Пул ще се стегнат, а и аз не искам да отпадат щото не ми се гледа Виляреал-Сити/Реал ще е ужасен финал :D
Защо да е ужасен финал. Подводницата са много по заслужили от вас да играят финал. От Ливърпул е още рано да се каже, но тея пичове, много ме кефят как играят.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
El_Grande_Puyol написа:Охооо каква чиста като сълза дузпа, тоя съдия колко диоптра му трябват ? ВАР къде са сега...?
wolf написа:KOPScousers написа:bubka написа:Кво става бе, с Виляреал ли ще сме на финала.
Дишай, по-кротко с прогнозите
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
insaneboy1 написа:Ето затова не искам Ливърпул на финал срещу абонатите им от Реал. Ако е така финалът, е сигурно, че пак ще паднат.
Само Сити могат да спрат Реал.
Ясно е, че второто Ливърпул ще вкарат някой случаен гол, а Виляреал няма да издържат с такова темпо цял мач.
insaneboy1 написа:Ето затова не искам Ливърпул на финал срещу абонатите им от Реал. Ако е така финалът, е сигурно, че пак ще паднат.
Само Сити могат да спрат Реал.
Ясно е, че второто Ливърпул ще вкарат някой случаен гол, а Виляреал няма да издържат с такова темпо цял мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта